Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Kelly

Populaire zomerbanden Kelly

Kelly winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

beter denk opnieuw en kies een andere fabrikant
Beoordeling szczepan: 1,4 140000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

kocht de auto rijd ik meestal in de stad als het boven de meeste 20stopni en droog band als de band, de band het probleem treedt op wanneer vocht in de oprit nonadherence niet toeneemt met de snelheid op dit moment het is dat de banden niet steken in de natte, kunnen de wielen ook de snelheid van 10-15 km / h tijdens dotaczania vakbonden blokkeren. alle kunst van het rijden op deze banden wordt verminderd bij het rijden op ijs als deze die niet pieken (vandaar waarschijnlijk de lage prijs) heeft, de waarheid is dat ik niet deze banden aanbevelen, als u besluit te kopen denken ze aan 2 of meer keren omdat er zo exploitatiekosten van een 15 of 20 PLN en het verschil in het rijden kan zeer verschillend zijn, meer »

Ik niet aan te raden, op 10.000 km, slaan nierówne..mają 4opony
Beoordeling auto123: 2,0 11000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Het eerste seizoen van de super koele banden, auto als u zich aan het wegdek. Andere en lichte trilling in het stuur, auto zwak remt weerstand tegen nat en grote rollen, het verhogen van de verbranding, seizoen 3 is een tragedie, kun je niet normaal gemonteerd - Smash schorsing trillingen. Hoe heb je 2,1atm (vreselijk hard) rijden onmogelijk is, slechts 1,7 ondraaglijk. Fly half 6N2 en dergelijk gedrag zal de band diskwalificeren. Om een ​​grotere angst voor de auto te nemen. alleen wat aangename verschijning veel :-). Nu ga ik om iets te kopen van een hogere klasse, ondanks een aantal adviezen of interessante :-). Ik stel voor dat je extra betalen, iets beters te kopen en te voorkomen dat dit merk. meer »

Overzicht alle Kelly zomerbanden

Winterbanden: Kelly

Populaire winterbanden Kelly

Kelly zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Winterbanden Uitstekend!
Beoordeling Spider: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

En gemonteerd op wielen met verschillende niveaus van verschillende prijzen en om eerlijk te zijn heb ik niet het aantal banden KELLY geteld. Ik reed de auto in een prive Fuldach Kristall Montero 3, die veel duurder zijn dan Kelly waren. De Fabia officiële had dezelfde grootte, dus je kunt duidelijk verschillen te beoordelen. In de sneeuw en ijs zijn onoverkomelijke KELLY! Ik klom in de sneeuw kopnym grote hoogte in de bergen van de Cisowa gebied, en verrassend, de auto reed als een tank. Shock. Beter voorzichtig zijn in natte remmen! Fulda Er zijn veel betere ... Voor de droge huid wordt beschouwd als een typische winterband (soft vinnen) zijn - dat wil zeggen de Poolse in de tijd ;-) Waarom kopen Michelin, blijkbaar, volgens de fabrikant geven advies tot 240 km / h, wanneer de Poolse voorwaarden niet zal beginnen? Wij raden ;-) meer »

droge goed in de natte drama
Beoordeling antyfankelly: 2,0 11000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik kocht 4 banden. 1 seizoen als gevolg van vorst en sneeuw waren prachtig te doen. 2 en 3 van het drama seizoen heb ik buikpijn als ik zie vocht op de weg. In de sneeuw Ik heb niets te verzetten, maar ik God te houden als de weg nat is zelfs drama. Het is op de vooravond, en verhuizen naar een ernstig remt de natte opgraving twee omdat ik niet bewegen [90PK is niet genoeg voor het roken rubber]. Bij het rijden soms breuk op zijn beurt geen gas voegen of te remmen omdat de kapel. Jażdże langzaam verkopen alles van mij, want ik was echt bang! stapelen zich nooit in de begroting koude banden. NOOIT. meer »

Overzicht alle Kelly winterbanden