Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Kenda

Populaire zomerbanden Kenda

Kenda winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Fatsoenlijk voor de prijs
Beoordeling C tans: 4,0 11110

I'll buy tyres again from oponeo as I have already placed 2 separate orders. Thanks again for decent tyres. meer »

bevredigende kwaliteit tegen de laagste prijs
Beoordeling slav: 3,8 111800

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Kenda KR-23 is mijn eerste ervaring met chionolami en hier een aangename verrassing. Op de route niet brullen, het niveau van vergelijkbare volume met merk schoenen, dragen binnen het normale bereik (ik wist niet dat dat sneller dan anderen geconfronteerd). Ze zijn geweest op reis voor het tweede jaar en tot nu toe geen problemen. Op natte wegen kan beter - tijdens de verandering van Yokohama en tractie is een merkbaar verschil, maar het prijsverschil dat de twee merken verdeelt is volledig aanvaardbaar. Over het algemeen ben ik tevreden en ik denk dat na deze ervaring stop te investeren in de "leidende merken". Zelfs als pojeżdżę 3-4 jaar (het zal langer zijn), en dus beslissen het was het waard. Ik zou dat lachen toevoegen oponiarzy aanblik van dit merk gaf donuts wegen doorgaans verbleekte toen niemand geloofd. Ik wil daaraan toevoegen 6 jaar oud, Dunlop-en moest worden vervangen omdat hij begon bonzen op de zijkanten stevig vast en 8 jaar oud Bridgestone-en begon te zwellen. Niemand vertelt me ​​"beter" langer dienen. meer »

Overzicht alle Kenda zomerbanden

Winterbanden: Kenda

Populaire winterbanden Kenda

Kenda zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Auteur:Andrzej
Beoordeling Andrzej: 3,4 111400

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Voor nu, ik ben zeer aangenaam verrast. Na levering van het deksel zeer zorgvuldig gekeken en zie zeer zorgvuldig uitgevoerd, gelijkmatig en goed afgewerkt, het mengsel lijkt geen afwijkingen van die aangeboden door andere bedrijven. Na de banden weer, ok, geen problemen met het evenwicht, bezocht met een dienst, is het niet als het nat uit een gas te breken wciskaniu redelijk. Potestowałem weinig remmen, in het algemeen zeer goed in de droge, natte en modderige nou ja, niet gemonteerd op het ijs. Een gebrul beetje bij het rijden bij 90 km / h, en over het algemeen ben ik erg blij en verrast op de kop, omdat ik wat problemen gehad daar, te wachten op de koerier, maar ik erin geslaagd om op te slaan. meer »

uitzonderlijke winterbanden
Beoordeling Borie Jean Pierre: 4,3 111130

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Deze band is een winterband die de kwaliteiten van een zomerband heeft. Remmen is een beetje boven de limiet in de regen, die wat lawaai als bar banden maakt. In de winter banden is in de eerste klasse, hoewel beter dan een aantal grote merken, zelfs in een Tiguan is gevaarlijk om te snel rijden op sneeuw en nat. Ogen dicht adviseerde de mensen in de bergen. meer »

Overzicht alle Kenda winterbanden

All season banden: Kenda

Populaire all season banden Kenda

Kenda all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Overzicht alle Kenda all-season banden