Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Kingstar

Populaire zomerbanden Kingstar

Kingstar winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Een goede band voor een geweldige prijs
Beoordeling Daniel: 3,6 111600

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik heb deze banden voor bijna een jaar en ik ben blij. Ik reed over de zee en de bergen, met inbegrip van snelwegen, echt alles. We weten dat als iemand agressief rijdt is niet uw segment, maar om te bladeren door de meeste. Bovendien heb ik deze zomer band ook gebruikt in de winter en verstandig rijden was een nul-reserveringen van mijn kant. Na een jaar van de werking, de band heeft geen belangrijke tekenen van slijtage, dus ik denk dat het een beetje helpen. Ik raad, voor het kopen van gebruikte banden voor 80-100 PLN echt een beetje de moeite waard en maakt zelfs een nieuwe onderklasse. Nieuw is altijd nieuw, dus ik weet is dat deze banden worden geproduceerd in Nederland en eigendom van het bedrijf Hankook. Ze zijn niet zo slecht als sommige mensen hier te schrijven voor normaal rijden echt aanraden. meer »

Ik ben blij dat slechts een prijs voor een goede kwaliteit!
Beoordeling Andrzej Kulaz: 3,7 111700

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Banden gekocht in Duitsland een jaar geleden. Ik kocht het omdat het de goedkoopste en had een beoordeling te doen. Przejezdziłem hele seizoen en ik ben aangenaam verrast. Augustus heeft geen spoor slijtage, zchowanie in water en goed afdrogen. een beetje sterker misschien wel 150 km / h op de weg, maar interfereert met de radio volume. :) Als u een dilemma Kingstary dergelijke of gebruik van een vriend die is niet verwonderlijk. Nieuwe banden zijn nieuw en minimum Drug leeftijd zal beter. Kingstary aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een compromis prijs / kwaliteit. Rating 4! meer »

Overzicht alle Kingstar zomerbanden

Winterbanden: Kingstar

Populaire winterbanden Kingstar

Kingstar zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Kocht gebruikt, maar naast de nieuwe (minder dan 1000k) en zet ze in gisteren. So far, so good.
Beoordeling Greg C: 4,0 11110

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik kan deze in dienst van een taxi gezet en had de eerste grote sneeuwval gisteravond. Ik was erg onder de indruk van het gevoel van zeker footedness. Met de traction control is bijna onmogelijk om te zetten, zet het uit en ik vond de grip op verse sneeuw 3 inch diepe put. Om het gevoel dat ik ging en klopte op een besneeuwde gigantische lege parkeerplaats. Banden en pakte goed opgehangen aan scherpe hoeken en snel tot stilstand snelheid was zeer indrukwekkend stad. (New premium remonderdelen niet de moeite) hobbelige weg die we zijn erg dicht bij zomerbanden kwam en over de weg lawaai leek minimaal, met vermelding van de hiway had een Skif sneeuw die eronder vallen. Ze gooien een veel sneeuw, modder, water, maar ik denk dat het veel beter dan niet en ze zijn gevuld met ingepakte sneeuw. Nee, niet high-end banden op het platform, maar hebben zeer goed tot nu toe mijn knikje werkte voor mij en zeker. meer »

Niet meer banden van het bedrijf!
Beoordeling Paweł: 2,4 114000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Band gebruikt in de stad en op de routes. Op een droge ondergrond correct gedraagt, maar soms voelt zacht loslaten sneller manoeuvres. Ik loop heel stil, zodat de banden ik nodig hebben om hun taken te vervullen. Aanbeveling nr banden in nat en droog wegdek, wanneer de temperatuur lager is dan 3 graden. Tire remmen tot 20 kmh verliest tractie en begint te glijden .... Dit gebeurt in elk remmen op verschillende wegen. Remming van hogere snelheden tot 60 km / h met een gegarandeerde hartkloppingen gerelateerd aan de strijd om bij te blijven op de weg hart. Ik oordeel niet de duurzaamheid, het uiterlijk ook. Het opheffen van ongelijkheden en het geluidsniveau is zeer bevredigend. Als je moe bent van low budget zijn, wordt het uitoefenen van druk op het hart zou dit model niet aanraden. meer »

Overzicht alle Kingstar winterbanden