Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Kleber

Populaire zomerbanden Kleber

Kleber winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Auteur:jamesve
Beoordeling jamesve: 3,4 111400

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Opgericht door de lucht temp 5 ° C (waarschijnlijk een beetje te vroeg) toonde een vasthoudendheid en een schrale troost, maar als het jaar dat op het punt om zijn ware kleuren te tonen. eerder zachte banden (comfortabel), in een rustige, maar het geluidsniveau varieert aanzienlijk met veranderende nawieszchni veel. In feite, een goede en veilige gedrag tijdens zware regen (bij een snelheid van 90 kmh te keren sommigen te remmen). Wanneer los zand (na de winter) glijden op het asfalt voelt - adviseer ik zorg (maar waarschijnlijk is een kenmerk van de meeste van de banden en de onverbiddelijke wetten van de fysica). Ik ontmoette met de adviezen mid-brede kanalen kan minder zijdelingse steun hebben - ik persoonlijk niet odczyłem (ik denk dat de test is te kort). wetens kocht een beetje smaller (185) om zich te ontdoen van een overlast voor de groeven, en in feite kan positief verschil odczyć. Hij ontmoette ook met de opvattingen dat zelfs een motor van 90 pk en een topsnelheid ontwikkeld ongeveer 150 km / h (vakantiereizen met familie) moet een band met een H-index te kopen (als gevolg van betere materialen, evenwicht, toegenomen afschuifsterkte) - ik heb wat ervaring om te oordelen, maar om aandacht te geven, misschien iemand zal u helpen de juiste beslissingen te nemen. Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop en bewust toegeven evalueren vier van de grootste. meer »

Auteur:RAFIX1983
Beoordeling RAFIX1983: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

De beste banden die zijn gebeurd, was ik aangenaam verrast hoe de aankoop van gemak (adviezen tegen een redelijke prijs) regen heeft gedetecteerd. De grootste verrassing was toen niet na het invoeren van een vrij diepe poel van auto zboczyło gegeven een duim van het spoor rijden. Het uiterlijk van de cover zou meer normaal zijn, vooral in de schouder door middel van ondertitels band een vreemde blik, en opnieuw het loopvlak niet opvallen als, maar denk niet dat de band wordt gepubliceerd in de kast in de :) lounge. sneeuw en ijs, beoordeel me niet, want het is niet een winterband, maar dit jaar is de sneeuw verraste me twee keer en ik moet zeggen dat in aanvulling op het verplaatsen van de vervelende verrassend aangename rit. dragen op een behoorlijk niveau, heb ik 35.000 gedaan en ik denk dat ik in ieder geval nog steeds 60.000 tot nu toe lijkt nówki. Remming van zeer effectieve, ABS lichten, maar is alomtegenwoordig in onze "voorbeeldig" arena, zei wegen waar asfalt is brandschoon, zelfs de krappe bochten depnięcie zonder ABS. Snelheid tot 190 genoeg voor mij, want tot 150 km op de snelweg, terwijl als niet wyprzedzaniach neuriede, en kan geen contact met mij lawaai. Tot slot wil ik deze banden opnieuw kopen omdat het me heeft overtuigd dat het 100% de moeite waard, en alle lezers moeten proberen en zijn positief dat u verbaasd als het tandvlees zal zijn. meer »

Overzicht alle Kleber zomerbanden

Winterbanden: Kleber

Populaire winterbanden Kleber

Kleber zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

goede kwaliteit en prijs
Beoordeling Andrzej Kowalczuk: 5,0 11111

Ik heb meer dan één paar banden gekocht op de Oponeo. Winterbanden Kleber 205/50/R17 ik dacht dat ze niet zo goed zal zijn, maar het grip was heel goed, zelfs op zwaar besneeuwde stukken (sneeuwhoogte ongeveer 20-50 cm). Na het winterseizoen waren de banden in goede staat en heb ik meer dan 10.000 km gereden. Nu heb ik besteld en ik heb een week lang in Superia EcoBlu 205/50/R17 banden gereden. Tot nu toe is het moeilijk te zeggen, maar ik ga op reis door Europa, ik ga over een paar dagen zo'n 4 tot 5 duizend km afleggen, dan controleer ik mijn banden op de weg. meer »

In deze klas vind ik het heel goed
Beoordeling Adam S: 4,4 111140

Succesvolle aankoop, ondanks de mening van een relatief hoog volume, denk ik dat het helemaal niet luidruchtig is. Banden zijn zeer goed op de weg, natuurlijk, met behoud van gezond verstand, want zoals u weet, goede banden zijn niet genoeg. Ze dempen trillingen goed en selecteren effectief alle onregelmatigheden die we niet missen. Ik beveel het over het algemeen aan. Mijn volgende banden zullen zeker van dezelfde fabrikant zijn, de prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. meer »

Overzicht alle Kleber winterbanden

All season banden: Kleber

Populaire all season banden Kleber

Kleber all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Geweldige banden voor een geweldige prijs.
Beoordeling Piotr Dziubasik: 4,6 111160

Ik kocht de banden voor de auto van mijn vrouw. Ford fiesta op 15' wielen met alu wielen. Ik wilde niet meer in de rij staan om door de bandenfabrieken de banden te monteren. Omdat mijn vrouw voornamelijk in stedelijke omstandiheden rijdt, heb ik besloten om seizoensgebonden banden te kopen. Ik heb gekozen de Kleber Quadraxer 2. Ik heb deze aankoop niet lang geanalyseerd. Ik had betaalbare banden nodig voor een kleine stadsauto. Eerlijk gezegd vond ik het loopvlak mooi, en toen ik de beschrijving van de band en de feedback van de gebruiker las, was de beslissing eenvoudig. Op dit moment is het enkele maanden en kilometers geleden dat ik de band heeft gekocht. Ik ben zeer tevreden met de aankoop. Ik had niet verwacht dat meerseizoenenbanden zowel in de winter als in de zomer zulke goede eigenschappen zouden hebben. De besneeuwde en ijzige weg was niet eng. Op dit moment test ik de band op 20' - 25' C en ik zie geen verschil tussen mijn zomer Continentals in mijn zakelijke Focus. Volgende banden zullen ook meerseizoenenbanden zijn en waarschijnlijk ook Kleber ;) Na zorgvuldige analyse blijkt het dat in plaats van twee keer per jaar de banden te vervangen (wat een gemiddelde van 60 EUR per jaar kost), het beter is om de set elk 4 jaar door een nieuwe te vervangen. Het zal hetzelfde zijn ;) Ik beveel het van harte aan. meer »

Een zeer goede keuze
Beoordeling WojPan: 4,1 111110

Ik heb bewust gekozen vierseizoensbanden na het gebruik van Michelin-banden voor meerdere seizoenen. Vanwege mijn beperkte budget heb ik besloten om na een autowissel voor Kleber-banden te kiezen en die hebben me niet teleurgesteld in de herfst, winter, lente of zomer. Ik zal ze ook kopen voor de auto van mijn vrouw. Ik raad het aan voor een betere rijcomfort en vooral de uitstekende prestaties onder alle omstandigheden, omdat er geen tekenen van slijtage zijn na het rijden van enkele duizenden kilometers. Vertaald met www.DeepL.com/Translator meer »

Overzicht alle Kleber all-season banden