Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Membat

Populaire zomerbanden Membat

Membat winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Grote banden voor dergelijke paniądze.
Beoordeling Paweł H.: 4,6 111160

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik kocht de banden omdat we nog steeds de VW Golf IV 1.9 TDI gehad. Vooral gedreven route Szczytno-Wenen ligt op ongeveer 850 km. Ik heb gereisd op deze banden en hitte, regen of mist + regen met vorst. Later veranderde ik mijn auto in de Audi A6 2.5 TDI c4 en natuurlijk przeżyciłem deze banden op een nieuwe auto. Wat betreft de banden die heel goed werkt, maakte ik ze helemaal 42.000 km en na het meten van 6,4 mm, reizen meestal op 4-5 en geladen als een zigeuner, en de auto is ook moeilijk in zelf. De band presteert goed in warm weer en bij regen, water'll de grote afleiding nog nooit teleurgesteld en soms vertraagde in het laatste fluitsignaal; / Ze zijn stil, paardrijden autobanach een gemiddelde van 150-160 km / h en zelfs 210 km / h zijn vrij rustig, betrouwbaar en comfortabel. Verbranding is geweldig, minder als Continental vorige CS3 in ongeveer 0,3 l. Ik heb echt aanraden deze banden, omdat ze groot zijn gezien de prijs. meer »

Goedkoop betekent niet altijd erger
Beoordeling Rafi: 4,1 111110

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik kocht deze banden, maar het was nergens te vinden opmerkingen over hen. Na één seizoen, kan ik zeggen dat het de moeite waard was. De banden presteren goed op droog en nat wegdek. Je kunt niet zien dragen ze. Ze hebben een rant te beschermen lichtmetalen velgen merk banden Insurance 350 PLN per eenheid in extreme rijden zijn veel beter, maar voor normaal rijden, de normale werking Membaty zijn ideaal. Ik denk dat voor de prijs zou men niet verwachten dat zulke goede banden, maar toch. Ik weet niet in hoeverre dit waar is, maar ik heb gehoord dat het loopvlak van de band wordt gemodelleerd Continetal band rollen. meer »

Overzicht alle Membat zomerbanden

Winterbanden: Membat

Populaire winterbanden Membat

Membat zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Zeer goede prijs
Beoordeling James K. Gre: 4,4 111140

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik wist niet dat dit merk voor mijn garage vertelde me over hem. Ik gebruik de icebraker winter in mijn eigen auto en mijn truck. Na twee seizoenen van het gebruik nu kan ik zeggen: een goede tractie op droog en nat. Remmen in de sneeuw zijn geweldig. Over het algemeen ben ik erg blij met deze banden. Ik wil alleen maar zeggen dat ze iets sterker dan verwacht, maar niet overdrijven. meer »

Overzicht alle Membat winterbanden