Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Minerva

Populaire zomerbanden Minerva

Minerva winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Price heeft zijn werk gedaan en kocht
Beoordeling Roztyty 34: 2,2 112000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

De band is niet het geven van een evenwichtig, het saldo van ongeveer 150 g / band en nog steeds kloppen. Wyważałem in verschillende onafhankelijke workshops en evenwichts banden. Tijdens het korte gebruik van vulkaniseren workshop veel geleerd omdat doważeń pogingen. Tijdens de snelweg rijden non-stop van stress als gevolg van trillingen, met de hand Poljot springt. Bovendien, de tragische gedrag natte asfalt, soepel glijden. Voor de droge beter, maar ook zwak, geen probleem beschuldigen haar rug, en hebben een zwakke cdi. voorbanden moest worden weggegooid, richtte het merk, het balanceren van de onmiddellijke gewicht 20-30 g, de problemen verdwenen. Het volstaat echter zij Minerva, slaan en trillingen ten gevolge van de kleine achteras, dus het kan voldoende zijn om te schakelen. Ik niet aan te raden banden kunnen controleren op de lichtere auto's, en misschien kwam ik pech, in ieder geval niet te kopen, zelfs voor 10 euro. Vervreemd zelf. meer »

Zeer slechte banden.
Beoordeling JacekA: 2,2 112000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Deze banden zijn waarschijnlijk voor zelfmoord ... In natte omstandigheden de auto niet meer onder controle. Ik kocht deze banden met de wielen die alleen 2p Minerva en 2 stuks Pirelli Rosso waren. in dat seizoen hadden ze genoeg en lichte regen letterlijk slechts een paar druppels weer letterlijk gooien in de hoeken, in de mate dat de dynamiek van het apparaat langzaam weer op te laden bij het inhalen van een fiets op de weg? Slaughter. Dit jaar, ik zei dat ik wed dat je vanaf de voorkant, omdat het meer zal worden gewogen door de motor en, helaas, nu hetzelfde als je begint steeds branden wanneer tractie wordt geactiveerd en ABS remmen. Angst om te denken alsof ze 4 Minerva ... Ik denk dat ik hem laten gaan dan MI - Nervy me zeer beperkt deze banden en rijden zetmeel, dus kocht ik Pirelli iemand en ik kan zelfs niet verkopen goedkope 6mm mei ok :) meer »

Overzicht alle Minerva zomerbanden

Winterbanden: Minerva

Populaire winterbanden Minerva

Minerva zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

210 225 50 17 minerva
Beoordeling velic almir: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

online kopen 4 banden en wielen band 2 is niet een centrum van de band velg lijn mogelijkheid fabrieksinstellingen .en ik, heeft het allemaal ..... Onze producten worden onder de garantie van de fabrikant. Wij kunnen uw banden te nemen om ze te evalueren, want het is van essentieel belang dat een professionele verklaart het falen van de band. Om dit te doen, het volgende: Zet de banden die worden beschouwd als defect bepaling. Om de terugkeer van deze organisatie, die we nodig hebben: een certificaat van een (s) professionele defect dat te beschrijven (s) / band (s) Afhankelijk van het resultaat van de ervaring, het zal worden terugbetaald binnen een bepaald percentage (omdat u hebt uitgevoerd met de band) is eigenlijk defect. Deze ervaring kan 6 tot 8 weken. Echter, als de band defect is, geen bedrag zal worden terugbetaald; de fabrikant biedt aan de band lading te sturen. Bedankt voor het geven van ons hun principeakkoord en vertel ons de datum en plaats van de beschikbaarheid van defecte banden wordt overwogen. Dank zij zich voordoen als een nieuwe bestelling voor nieuwe banden. Een verandering is niet mogelijk. We moeten eerst wachten het resultaat van de ervaring alvorens te betalen. is hier ...... 6-8 weken expertize wat de taak is allemaal goed en betaal regel, maar de prijs was vrijwillig Dankzij carrote online banden meer »

210 225 50 17 minerva
Beoordeling velic almir: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

kopen 4 banden op velg en band op lijn 2 is niet het middelpunt van de mogelijkheid om met een band fabrieksinstellingen .en online band biedt mij dit alles ..... Onze producten worden onder de garantie van de fabrikant. Wij kunnen uw banden te nemen om ze te evalueren, want het is van essentieel belang dat een professionele verklaart het falen van de velg. Om dit te doen, de volgende: Put geacht defecte banden beschikbaar. Om de terugkeer van deze organisatie, die we nodig hebben: een certificaat van een beschrijving (s) professionele defect (s) / band (s) Afhankelijk van het resultaat van de ervaring, zal u worden vergoed met een bepaald percentage (omdat hij gerold met deze band) als het echt defect. Deze ervaring kan 6 tot 8 weken. Echter, als de band defect is, geen bedrag zal worden terugbetaald; de fabrikant biedt aan de band lading te sturen. Bedankt voor het geven van ons uw toestemming principe en vertel ons de datum en plaats van de beschikbaarheid van beschouwd defecte banden. Dank je wel voor jezelf slagen voor een nieuwe order voor nieuwe banden. Een verandering is niet mogelijk. Eerst moeten we het resultaat van de ervaring af te wachten alvorens te betalen. ...... 6-8 week avond expertize wat het werk is al een goed salaris en regel, maar de prijs was fain carrote een bedankje band online meer »

Overzicht alle Minerva winterbanden

All season banden: Minerva

Populaire all season banden Minerva

Minerva all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Vluchten lagere concentraties ....
Beoordeling pirazzi renzo: 3,1 111100

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Als in het dagelijks rijden in normale omstandigheden en onder normale verkeersomstandigheden, zijn geen grote problemen, is het een ander verhaal wanneer de gladde terrein (voornamelijk regen), de veiligheid gaat in de afvoer, samen met de wegligging. Alleen mijn hoedanigheid control (deed meerdere rijscholen) kon ik, met manoeuvres teller drie keer op de "back" van de auto wankelde me zelfs bij lage snelheden, en in één geval om de auto op de oprit te houden, opslaan van me vanaf een veilige weg. Ik zou nooit dit type banden dat de auto vaak zou gebruiken in kritieke weersomstandigheden aan te bevelen. meer »

ten zeerste aanbevolen
Beoordeling hameister maik: 1,4 140000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Locatie in de tijd, kan ik niets zeggen, maar ik ben vol tot rust en evenwicht en geen problemen meer »

Overzicht alle Minerva all-season banden