Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Nankang

Populaire zomerbanden Nankang

Nankang winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Ik adviseer bagage trailers - meer veiligheid en laadvermogen!
Beoordeling automarka: 3,4 111400

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Tire richtte de bagage trailer licht tot 750 kg brutogewicht! Dikke muren en het loopvlak van de band (truck). Dit heeft de beveiliging en 1000 kg nuttige belasting verhoogd zonder enig probleem nu! (Tot 800 kg per band-430 kg standaarduitvoering). Ik b.zadowolony. Ik zou voor deze toepassing! Wat de andere eigenschappen is het moeilijk te zeggen. meer »

Grote kwaliteit tegen een lage prijs
Beoordeling Io: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Het heeft geen zin om meer dan een merknaam te brengen wanneer u een vergelijkbaar product voor een lagere prijs kan hebben. De banden presteren goed in moeilijke stedelijke gaten, hellingen in stoepranden wanneer. De band is zeer duurzaam, maar was niet teleurgesteld. meer »

Overzicht alle Nankang zomerbanden

Winterbanden: Nankang

Populaire winterbanden Nankang

Nankang zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

zeer goed
Beoordeling ARTUR: 4,4 111140

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Hallo wszystkich.Jak gooien in een weinig informatie al in opon.Nadmieniam vermeldde ook meestal relatief lichte training, maar er zullen momenten zijn waarop je nodig hebt ook, "saneren" :-) Dus tempo turbine zwieksza.Zaczelem augustus tot en met 9 na ze begonnen samen te vallen met de regen natte asfalt ... Dus een groot verschil (in vergelijking met droog) niet laten zien als het gaat om prestaties. In grote plassen ... niets! Dus hoe zouden ze dat doen daar. Een Alpy.Temperatury negatief, maar nat of droog vuile oppervlak, hier moet je stoppen als een reis naar de Poolse innych.Potem door Italië, en dus asfalt.neumático, maar als meer rigide als het gaat om de ongemakkelijke gebied bujaniem.W boki.Koniec München-nat met smeltende sneeuw van razu.Zwolnilem niet regen als het de logica suggereert, maar dan hogere snelheid naar de normale ok.Mimo 110-150km / godz.wszystko die een beetje van mijn "Rhin veroorzaakt. " In Polen, een reis naar de Mazury-temp. van 7 tot 21 °. het begin van de dag van natte sneeuw in het verkeer drodze.Kierunek ok, maar aangezien de remming is niet hetzelfde samo.Tak versnelling zelfs in een 3-ce zrywalo przyczepnosc.Lod-WAARSCHUWING! minimum demping, remmen ook betekent niet dat katastrofa.W Espace ABS + ESP buggers is het besturen van de auto, dus er iets niet klopt, dan gaan ze op en doen wat ze willen, en dobrze.Ogolnie band op ijs inne.Trzeba langzaam en voorzichtig. Dan, droog, diepe sneeuw en temperaturen rond de -21 ° -17, ESP Off-super! zeer goede Poplaca.Kierowalnosc vlotte rit. Poolse wniosek.neumático zeer goede vorm (ik zeg niets over de kwaliteit in vergelijking met de prijs jakpsci niet mengen). geschikt voor warme en vochtige manier soms Corsica, en de typische normale Poolse winter. Volgende koopt ook Nankang.SaludoAWIAM ALL! Ik kocht dit bedrijf zwiazany.neumático PSNI omdat er geen Milema czasu.Samochod Espace IV 2.2 dCi. meer »

Auteur:Serwisant
Beoordeling Serwisant: 3,4 111400

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Het is duidelijk dat de auteurs van deze opmerkingen niet op deze banden zijn gemonteerd, want als het was, zou weten dat de Nankang banden is erg rustig (waarschijnlijk suggereerde een zeer zachte rubber compound). Ze zijn niet gereisd, maar op basis van reacties van klanten workshop waarin we aannemen deze banden rond 600 stuks van dit seizoen. De meesten van hen benadrukt Nankang een laag geluidsniveau. In het algemeen, iedereen is blij met de rijeigenschappen, het gedrag, nat en glibberig en de prijs / kwaliteit verhouding. Er was een geval waar de klant kwam terug met beschuldigingen dat de auto drijft langs de weg. We voelden dat we hadden weinig druk (2,0 in plaats van 2,8) ook. Kortom, het is een bekende Taiwanese Yokohama vast product gebaseerde technologieën. Deze band heeft geen problemen met het evenwicht, zoals vaak het geval is met Chinese banden. De tests werden uitgevoerd zoals deze band in de Oekraïne, waar het werd vergeleken met banden die zijn ontworpen voor strenge winterse omstandigheden uitgevoerd. meer »

Overzicht alle Nankang winterbanden

All season banden: Nankang

Populaire all season banden Nankang

Nankang all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Zeer goede band voor het hele jaar
Beoordeling Waldek: 4,2 111120

Ik heb minder dan twee jaar lang 30.000 km op deze band gereden. Ik heb een auto gekocht met deze banden, dus ze waren niet nieuw, en tot nu toe is het loopvlak behouden, lage bandenslijtage en geluid is normaal. Dynamisch rijden. Ik denk dat ik nog twee seizoenen op ze ga rijden. Dit zijn mijn eerste vierseizoen banden en ik ben er erg blij mee. Ik beveel ze aan de onbesliste. Waarom elke zes maanden betalen voor het wisselen van banden? Ze kunnen het in alle omstandigheden doen. meer »

Vrij stille banden, lage rolweerstand en veel lager verbruik dan het vorige model
Beoordeling m.r.: 4,2 111120

Deze 4-seizoenenbanden zijn absoluut aan te bevelen voor pris , verbruik, geluidniveau en effectiviteit in moeilijke omstandigheden. Ik heb een bergpas bedekt onder zware sneeuwval en ik had geen bijzondere problemen, zelfs niet bij de start van de beklimming. Vergeleken met de vorige (veel beroemder merk) is er geen vergelijking; ze kosten de helft van de prijs, maken minder lawaai en hebben een goede efficiëntie. meer »

Overzicht alle Nankang all-season banden