Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Nexen

Populaire zomerbanden Nexen

Nexen winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

GEWELDIG
Beoordeling ART: 4,1 111110

Dit is slechts het begin van het gebruik (ongeveer 1000 km), maar eerst wilde gevoelens te delen. Een beetje buzz, maar zonder overdrijving auto is goed geïsoleerd dus geen tragedie. Ik had twijfels over de vraag of de balans niet hoeft te gewichten te laden, maar het bleek niet. remmen en accelereren, altijd en zonder voorbehoud, zonder piepende remmen of ernstige acceleratie (geen beveiligingssysteem, terwijl wat niet is toegestaan). Nexen N8000 bij een snelheid van 180 of meer, als een klok. Rolweerstand, hmmmm niet weet, mijn auto, en zo veel rook (V8 360 pk) voor een of andere manier ik het niet zien. Duurzaamheid van Nexen N8000 is niet de lage kilometerstand beoordelen. de onderdrukking van onregelmatigheden in de band 245/45/18 is een relatieve zaak. Het lijkt mij echter dat de band watt ... geld is nog steeds de helft van wat premie banden en de kwaliteit is vergelijkbaar. Ik zal spreken voor een jaar en dan neem ik een betere relatie. meer »

Geweldige kwaliteit en prestaties!
Beoordeling Sergei Go: 4,7 111170

Ik heb 4 banden gekocht. Met het weer dat we hier in Ierland hebben, waar de weersomstandigheden meestal nat zijn, maar soms ook droog, en waar de luchttemperatuur rond de 10 graden met variatie + of – 5 graden is (in het voorjaar en een deel van de zomer). Ook op nat wegdek, agressief rijden of snel rijden op kleine rotondes heeft het ESP-systeem zich nooit geactiveerd, maar het gebeurde wel met ANDERE goedkope Chinese banden. Ik rijd met mijn handgeschakelde versnellingsbak. Dus grip op nat wegdek is perfect. Rijden met een snelheid van 120-130 km/u is een plezier. Het geluid is laag en de stabiliteit is perfect, zelfs bij het rijden met gemiddeld 7-persoen. Mijn vergelijking is ook gebaseerd op eerdere ervaringen met Goodyear Efficientgrip Performance, dat ik op Toyota Prius had gemonteerd. Met behulp van Nexen-banden heb ik geen verschil ervaren in rijeigenschappen, prestaties, grip of geluidsniveau, hoewel voertuigen verschillend zijn. meer »

Overzicht alle Nexen zomerbanden

Winterbanden: Nexen

Populaire winterbanden Nexen

Nexen zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Fantastische, goedkope banden
Beoordeling Kevin: 4,5 111150

Banden van Nexen, een Koreanse producent van de budgetbanden, zijn niet zo bekend. Het is goed van ene kant omdat die dan goedkoper zijn maar van de andere kant spijtig genoeg want zijn kwaliteit is zeer hoog, hoger dan andere banden van deze klasse! Ik ben geraakt door zijn geweldige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ik het al een set van zomerbanden (205/60/16), nu heb ik een set van winterbanden gekocht (215/55/16). In beide gevallen ben ik zeer zeer tevreden. Ik heb heel lang nagedacht wat voor banden moet ik kopen. Uiteindelijk besloot ik om een beetje geld te besparen en ik heb ietjes goedkopere banden gekozen. Mijn hele familie kon mijn overwegingen niet meer uitstaan maar ze zijn allemaal blij dat ik uiteindelijk besloot. Bij het benaderen heb ik ook rekening gehouden met EU labels. Deze banden hebben, als ik goed herinner, C C voor brandstof verbruik en remmen in het regen. Ik heb tot nu toe ongeveer 2300 km gemaakt in verschillende omstandigheden, helaas was er nog geen sneeuw :( Ik moest eens noodremmen bij de snelheid van ongeveer 120 km/h, alles verliep perfect. Nu weet ik dus dat ik zeer veilig op deze banden ben. Het geluidsniveau is niet zo hoog. Ik had duurdere banden die zelfs luider waren. Dus mijn rijcomfort blijft op een hoog niveau. Ik heb deze banden getest ook in de sterke bochten, in verschillende omstandigheden. De grip was altijd perfect gehouden. Ik zie dat mijn opinie al zo lang is maar i misschien iemand zal die nodig hebben 😊 Samenvatting: banden zijn UITSTEKEND gemaakt, de kwaliteit is zeer hoog, zowel van zomer- zoals van winterbanden. De tractie op nat, droog, ijs is ook geweldig. Op sneeuw weet ik niet – er was nog geen sneeuw helaas ☹ maar ik hoop om deze banden ook spoedig op sneeuw te testen. Op dit moment er zijn niet zo veel beoordelingen van deze banden, ze zijn niet zo populair dus misschien vandaar. Het profiel van deze banden is bijna identiek zoals bij Michelin Alpin A4 (ik heb die op mijn andere auto gemonteerd) maar het prijsverschil tussen deze twee modellen is enorm. Michelin is misschien een beetje beter, beter, maar niet zo veel beter. In mijn persoonlijke lijst van beste banden zijn banden van Nexen op de tweede plaats gesitueerd samen met Kleber, op de derde plaats zou ik Firestone Winterhawk zetten. Maar de prijs van Nexen is zonder twijfel het laagst. Ik beveel deze banden aan iedereen, ik zal die zeker nogmaals kopen! meer »

De beste band in deze prijsklasse.
Beoordeling Mateusz: 4,6 111160

Ik koos tussen Continental, Nokia en Wr d3, en Nexen sneeuw g wh2. Continental is een beetje te duur voor deze omvang van de auto en zijn bouwjaar. Nokians waren iets duurder, maar ze hadden een betere rolweerstand index, maar ik vond dat dit niet de doorslaggevende parameter voor mij. De banden hebben een zeer zachte rubbersmengsel, wat naar mijn mening een voordeel is. Als de banden eenmaal gemonteerd zijn, kunt u de verschillen in demping van de oneffenheden voelen en beweegt er geen geluid naar binnen. De band presteert goed in de meeste omstandigheden. Sneeuw en modder zijn goed gedraineerd, beginnen op ijs vereist vaardigheid, maar een beetje geduld is genoeg en je kunt eraan wennen. Een nadeel is dat de band weinig feedback geeft op het stuurwiel, hoewel dit te wijten kan zijn aan elektrische stuurbekrachtiging. Echter, de band verraste me meerdere malen in de omstandigheden van de ijzel. s 'Nachts moest de temperatuur onder nul komen en 's ochtends had ik niet verwacht dat de band zou slippen, de band laat ons weten dat er pas iets aan de hand was toen er weinig tijd was voor het stuurwiel om te reageren en we ons daardoor onmiddelijk zijdelings opstelden. Een onervaren chauffeur kon in paniek raken en een auto kapot maken. Bovendien is de band zo aanbevelenswaardig mogelijk, ik heb zelf een set Nexen HD Blue gekocht voor de zomer. Ik zag geen loopvlakslijtage na 15.000 kilometer rijden. Ik beveel het met een gerust geweten aan. meer »

Overzicht alle Nexen winterbanden

All season banden: Nexen

Populaire all season banden Nexen

Nexen all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Je mag de banden met gerust door heel jaar gebruiken!
Beoordeling Tevreden klant: 3,7 111700

Ik heb de eerste keer besloten om de vierseizoenen banden te kopen en heb voor Nexen N'Priz 4s gekozen. Ik kan nog geen subjectieve beoordeling geven omdat ik de banden nog niet zo lang gebruikt maar volgens de ervaring die ik tot nu toe opgebouwd hebt, kan ik wel een kleine opmerking geven. Ik had al een kans gekregen om het model op sneeuw en ijs te testen – ik zie eigenlijk helemaal geen verschil tussen deze banden en de echte winterbanden die ik in vorige jaren heb gebruikt. De grip op nat wegdek zeer goed, veel beter dan de winterbanden van B-klasse die onder mijn tweede auto zitten. In droge omstandigheden had ik tenminste een kans om de banden te kunnen testen. Volgens mij, zowel in slechte als in geen gevaarlijke omstandigheiden, tijdens een mooi of slecht weer is gezond verstand het belangrijkst bij het autobesturen – als je een gevaarlijke rijstijl hebt, maakt het niet zoveel uit of je dure banden van premium klase hebt of goedkopere 4s banden van een lagere klasse – je bent dan soiewso gevaarlijk voor jezelf en voor andere weggebruikers en de duurste banden kunnen je ook niet helpen. Dus als je je hoofd kunt gebruiken tijdens het rijden, dan zijn de Nexen banden heel goed voor je en je mag ze met gerust door het hele jaar gebruiken. Over het algemeen ben ik tevreden met de aankoop en met de klantenservice van OPONEO – goedkoop en veilig. meer »

Verrassend goede banden
Beoordeling As: 4,6 111160

De Nexen N'Priz 4s heb ik rond 6 maanden geleden onder mijn opel astra cabrio gemonteerd. Toen gebruikte ik zomer en winterbanden van middenklasse. Na het monteren van de Nexen banden is het rijgedrag positief veranderd. Ik voel helemaal geen trillen in de auto, geen lawaai, het rijden is dus zeer comfortlabel wat ik echt belangrijk vindt, vooral als ik in een cabrio zit! Het remmen op nat wegdek heb goed getest in vorige week en de test is geslaagd!!! De banden zijn dus veilig, stil en comfortlabel – dat is allees wat ik van de banden verwacht. Bij oponeo voor een aantrekelijke prijs verkrijgbaar, snel afgeleverd bij een garage waar ze meeten onder de auto gezet konden worden, goed gebalanceerd, geen problemen met montage. Ik zou ze 100% aanbevelen!!! meer »

Overzicht alle Nexen all-season banden