Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Pirelli

Populaire zomerbanden Pirelli

Pirelli winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Prachtige korte socket
Beoordeling Nadie Ulises.: 4,2 111120

Jaguar XF D 275CV 245/45/R18 Het is mijn tweede paar van Pzero, en ik moest nog een keer Pirelli banden kopen, hoewel ze een korte levensduur hebben. De band heeft een uitzonderlijke grip op droog wegdek, ik kan 275 pk rijden zonder de minste fout te maken, het is prachtig. Pirelli-banden zijn correct op droog wegdek, maar ze hebben geen indrukwekkende grip op nat wegdek, dus als het regent, vooral als er veel water is, gedraagt de band zich correct. Een ander positief aspect is dat ze op droog wegdek tot op de laatste km hoog blijven presteren voordat je ze moet wisselen, iets wat ik nog nooit eerder had gezien. Een andere velhaal is de duurzaamheid, Ik heb 30.000 op ze gereden, en ik rijd rustig, af en toe druk ik in gaspedaal over korte afstanden die korter dan 5 km zijn. Geluid en comfort zijn acceptabel, ze zijn een beetje hoorbaar en de XF-geluidsisolatie is uitstekend. Ik had ook Goodyear-banden die zeer comfortabel zijn en de juiste grip hadden, vooral op natte wegen, en die 70% duurzamer waren dan Pirelli. Het zou ideaal zijn om alles van Pirelli te hebben, met een Goodyear-onderdeel, duurzaamheid, de balans tussen droge en natte grip en comfort. meer »

Adam
Beoordeling Lars: 4,8 111180

Pirelli P7 Cinturato gebruik ik op Fiat Stilo. Dat zijn een van de beste, oftewel zelf de beste banden die ik ooit heb gehad. Ik ben ongeveer 100.000.000 kilometer gereden, voor winter heb ik andere setje dus op deze zomerbanden ongeveer 70.000-80.000 km. Dat is vrij veel, toch? Ik zie allleen minimale slijtage, ze zijn steeds perfect rond, ik heb ook geen hoogteslag opgemerkt. Met goede remmen, bijvoorbeeld Ferodo DSP vertonen ze absolute dominatie over de hele middenklasse, ze grijpen de weg uitstekend. Zijwanden zijn ook nie versleten. Ik zie alleen een nadeel, namelijk er is geen velgrandbescherming in de maat 205/55R16. Op dit moment blijft er nog 4 mm van het loopvlak en in diepere plassen voel ik aquaplanning – bij de snelheid van 100 km/h wordt ESP/ASR geactiveerd. Ik heb een diploma van het derde niveu sportrace en ik kan Pirelli P7 Cinturato beordelen als echt goede banden. Ik heb een matige rijstijl, maar ik hou ook van de snelheid. Banden verliezen de grip niet, zelfs in de scherpe bochten. Ik voel me zeker in alle omstandigheden. Ik zou Pirelli P7 Cinturato nogmaals kopen of misschien ga ik ook andere banden van dit merk proberen. meer »

Winterbanden: Pirelli

Populaire winterbanden Pirelli

Pirelli zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Mooi in de sneeuw en de kou niet zo in een andere situatie
Beoordeling Nadie Ulises: 4,6 111160

Jaguar XF 3.0 D 275 HP 245/45/18 Pirelli SottoZero 2 is een uitstekende winterband die tegen alles wat je in de winter kunt tegenkomen kan. Zonder enige probleem kon ik door de sneeuw, wat ijs betreft dan weet je zelf het best hoe dat er alles in elkaar zit. Maar deze band heeft een asymmetrisch loopvlak en grijpt mooi in de sneeuw, kan ook goed tegen modder en al de rest. Voor in de lagare temperaturen 7 ° C tot 10-12 ° C zijn deze geweldig. Als je in de buurt woont waar de temperaturen wat hoger zijn en niet onder de 0 gaan dan kan je beter all season banden kopen maar ja ik heb een pech ik woon in heel moeilike zeker in de winter weeromstandigheden en ik moet goeie, concrete winterbanden hebben, daarom heb ik Pirelli SottoZero 2 banden gekocht en ik ben heel erg tevregen mee. Zien er mooi eruit en doen hun werk. Ook als het regent voel ik me veilig en kan ik gerust de bochten nemen zonder risico dat ik controle over mijn auto ga verliezen. Vanaf het moment dta ik deze bandne heb weet ik niet wat aqaplanning is. Vroeger wilde ik niet teveel investeren in de banden ik dacht dat elke band dezelfde is... ik zie pas nu groot verschil ook in het versleten van de banden, deze gebruik ik op een normale manier, af en toe heef ik wat meer gas en ik zie geen teken van slijtage. Ik denk dat ik deze banden zeker paar seizoenen zal kunnen gebruiken. Ik raad jullie model Pirelli SottoZero 2 banden aan , zeker voor diegenen die nog erover nadenken en op verschillende forum’s zitten te zoeken... meer »

Als u op zoek bent naar een goede band en veilig te rijden, zal dit model goed zijn
Beoordeling ekosprzatanie: 4,0 11110

mijn mening verplaatst van het forum geselecteerde pirelli snow control 3 banden prijs 210 eur met verzendkosten :) productie 2014 banden duurden meer dan 1.500 km en bij het remmen met een snelheid van 150 km / u vormden ze vrij goed, en het was scherp, de temperatuur was ongeveer 14 graden, wat me verbaasde dat ze zo goed remden, de buikspieren draaiden niet op droog asfalt terwijl bij een snelheid van 50 km / u de temperatuur van 8 graden, een onverharde weg, natte buikspieren werkten en de auto enigszins werd doorstaan, wacht ik op de Scandinavische winter, we zullen zien wat deze banden zijn verdere mening in totaal zo'n 6.000 gereden, de banden presteren zeer goed op nat wegdek, op het rechte stuk, in bochten, verse sneeuw gaat geweldig, sneeuwbrij ook. Abs gaat zelden aan. Als minpuntje is mijns inziens de stijging van het brandstofverbruik, 2 liter meer voor zomerse, iets te veel, min de volgende en best veel daarvan is praktisch geen reactie bij het oprijden van een steile helling, het wegdek is vers verpakte sneeuw. De wielen waren aan het boksen totdat je de koppeling kon voelen. Ik moest een oberek op de achterkant doen, helemaal naar beneden en weer omhoog. Over het algemeen ben ik tot nu toe tevreden met deze banden. meer »

All season banden: Pirelli

Populaire all season banden Pirelli

Pirelli all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

goed product
Beoordeling Fabrizio: 3,8 111800

Biedt gevoel van veiligheid in droge en licht natte omstandigheden, nog niet getest in extreme omstandigheden of met sneeuw en ijs. Een beetje lawaaierig Goed zomer/winter compromis indien jaarlijks aantal kilometers beperkt is meer »

Geweldige banden
Beoordeling Anatolijs: 5,0 11111

Ik heb zonder problemen meer dan 2000 duizend km afgelegd. Uitstekend op het ijs. Ik zal meer van je kopen, ik ben tevreden met deze banden en ik raad anderen aan om het te proberen. Geweldige banden. meer »