Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Regal

Populaire zomerbanden Regal

Regal winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Zeker aan te raden!
Beoordeling DJPreZes: 4,3 111130

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Clincher droom. Ten eerste, de auto ziet er ongelooflijk (ook al is het profiel iets lager kan zijn dan ik een hapje zou hebben gehad). ... Tweede handvat beweging met lichten op eerdere neumáticoch (Debica Passio 2) Ik moest oppassen voor gas, gilde banden zo vaak (vooral in het zand of in de regen). Ik heb het niet over de acties in de stijl van "4000 RPM en laat de koppeling" maar dynamiczniejszym tractie. Het frame is niet piepen. Ik bedoel, het gebeurt, maar met een zeer agressieve move (en is niet het einde, maar de huilende gekrijs faaaajne :)) De hoeken van de voorste en achterste (die in mijn auto is zeer licht) stellen geweldig. Ik vrees dat ik zijn grenzen zal zoeken en vinden dat op het verkeerde moment ... De enige twee nadelen: - het remmen in de regen - zeer makkelijk te vallen (ik weet niet veel efficiënter dan de standaard remmen hebben, die zaken helpt) - ze zijn nogal luidruchtig meer »

Zeer goed, zacht voor de prijs, ideaal voor droogweerbanden, maar tragedie nat. Weinig behoefte om oververhitting te houden, slecht voor de stad rijden.
Beoordeling Kurosabi: 2,7 117000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Voor deze prijs - hundereds goede rubber, zeer zachte compound. Als verbruikt in dit tempo, het einde en voor een maximum van 20 000 km, nee, maar je weet wel, iets voor iets. Echter, slechts een druppel water op het asfalt en de banden te verliezen contact met de weg en het is moeilijk soms echt moeilijk om te verblijven in het zwart. De banden zeer gladde zijwanden, althans in deze grootte - in scherpe bochten gesloten als in een time-out. Droge zijn zeer voorspelbaar. Verliezen tractie lineair op een bekend tijdstip. meer »

Overzicht alle Regal zomerbanden