Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Tracmax

Populaire zomerbanden Tracmax

Tracmax winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!
Beoordeling Multijet 1.9 16V 150KM: 3,8 111800

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Rijden met banden 205/50 R17 93W met bescherming rand. De toepassingen voor het tweede seizoen en ik ben erg blij. Ze zijn zeer rustig en goed vasthouden aan de weg. Ik reed naar hen en ongeveer 20 000 km en blijven erg mooi, in zekere zin, heeft voorste en achterste 7mm over hoe nówki omdat zelfs de ondertitel F-107 in het loopvlak nog steeds zichtbaar. Weliswaar wanneer de film in vijf voelen corners lang stromend met een snelheid van 140-150 km / h (misschien omdat ze zacht), maar nu ik uitgeput nummering 1500 km route twee en met een snelheid van 140-170 kmh trip (want śmigaliśmy Duitse autosnelwegen) en had echt een geweldige smigało op hen! bij deze snelheden ze niet gehoord (omdat het de wind). Hoe smigaliśmy ook regende en 130 / 140km / hi przycinaliśmy geen geur van aquaplaning. Ik heb echt aanraden! meer »

nooit meer
Beoordeling Marcin: 2,4 114000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Geachte potentiële kopers. Ik besloot om deze gestimuleerd door de lage prijs te kopen, anders banden banden nooit problemen gehad, dus ik dacht, wat is er mis met zomerbanden zou kunnen zijn. hmm, en het bleek na de eerste afslag op een nat wegdek - de auto letterlijk vliegen, kun je niet te versnellen snel zonder te slippen, zelfs in de 3e snelheid, waardoor duidelijk een gevaarlijke neiging naar voren leunen op de buitenkant van de bocht. Deze banden moeten de verkoop! op droog asfalt, met dien verstande dat als piepen wanneer je begint of op zijn minst naar de disco in het dorp. En hij besefte dat de banden, dus het heeft geen zin, zelfs niet kunt u besparen. Waarschuwen tegen het rijden in natte nawierzchnii - banden voor bestuurders met minder ervaring kan gevaarlijk zijn. meer »

Overzicht alle Tracmax zomerbanden

Winterbanden: Tracmax

Populaire winterbanden Tracmax

Tracmax zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Top!
Beoordeling Guido Höbbel: 2,0 11000

Ik kan dus zeggen dat er absoluut niets aan de hand is!Ze zijn zeker beter, voor "beter" geld, maar voor de stad, reizen in de sneeuw regio's, deze band is volledig voldoende! Vooral omdat de prijs in mijn ogen onverslaanbaar is! Ik heb voor mijn vier aangekochte banden hetzelfde bedrag betaald als voor één of anderhalf van een bekende bandenproducent! Ik ben volledig tevreden en met een goed gevoel zou ik deze band aanbevelen! meer »

Goed in de sneeuw, goede alround winterband
Beoordeling Muz: 4,2 111120

Heel goed in de sneeuw, maar zoals bij alle laag budget winterbanden missen ze grip in de regen en de band zelf is luid, vooral op de snelweg. Over het algemeen ben ik er blij met Tracmax S210 en alles ontvangen wat ik had verwacht. meer »

Overzicht alle Tracmax winterbanden

All season banden: Tracmax

Populaire all season banden Tracmax

Tracmax all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Nee
Beoordeling Thomas: 4,3 111130

Goede banden meer »

Overzicht alle Tracmax all-season banden