Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Viking

Populaire zomerbanden Viking

Viking winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

In mijn zeer goede band.
Beoordeling Viking: 4,3 111130

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Banden kocht wat "snel", begon te Fulda te zien, maar is niet een totale mislukking van de oude faciliteiten GOODYEAR NCT5 geweest en meteen behoefte aan een band. In de workshop waren ze op het punt om Viking. Een beetje aarzelend, maar ik kocht een totaal van wroeging. Het is moeilijk te vergelijken met andere banden - als gevolg van ośmioletnimi GOODYEAR-ami is zoals het veranderen van klompen loopschoenen voor de helft van het nationale gemiddelde. Ik kan vergelijken met 3 jaar en Barum 2 Corsa C voor mijn vrouw en mij zijn stiller, gedragen zich op dezelfde manier te drogen in de regen dus beter / veiliger, ik denk dat geleidelijk draagt ​​(Barumy zijn vergankelijk), terwijl het enige nadeel voor sommige kan de verschijning. Sam loopvlak is ongeveer. Terwijl de Vikingen te veel afbeeldingen op de zijkant van de band. meer »

De band heeft geen primaire functie, die remt fataal vervullen. Bovendien zeer gevoelig voor zijdelingse schade
Beoordeling Baca: 1,7 170000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

nieuwe banden Viking Protech HP geremd slechter dan een 6-jarige continentaal. Ik was in szkou, met een investering van 1.000 PLN en hebben remweg. Na een seizoen van gebruik van banden was gescheurd in krawężnkiu, aan de kant. Helaas zichtbaar voor het blote oog, de dikte klein is. Over het algemeen ben ik niet verbaasd dat zo gemakkelijk beschadigd. więcejnie kopen nooit Viking. Hij zou graag te ontdoen van deze banden, maar nog steeds het seizoen pas, want ik heb medelijden met deze banden gegooid geld. Ik betreur het niet hebben van toegevoegde banden waarin het paard zou gewoon Verzekert meer »

Overzicht alle Viking zomerbanden

Winterbanden: Viking

Populaire winterbanden Viking

Viking zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

VW 1.6 16V Golf4
Beoordeling ruski: 4,4 111140

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Welkom. Voor de eerste keer dat ik schrijf een advies over het web. Waarom heb je gekozen? Want ik ben zeer verrast door deze band. Tot nu toe, ik heb hetzelfde nieuws, de Dunlop SP Winter Sport 3D en 4D gehad. Ik reis veel, de meest professionele manier. Een verschil tussen Dunlopami verbaasde me. De hoge prijs verschil, en rijeigenschappen op een zeer hoog niveau. Soms rijd ik agressief in de sneeuw, en hier een aangename verrassing. Goede hechting, het gedrag van de curven, remmen, tractie op sneeuw. Starten van een dikke laag sneeuw is geen probleem, sneeuw of koude is geen probleem. Mijn vrouw berijdt een Frigo2 Dębica, goed in de sneeuw, maar krijgt een meer agressieve Viking-stijl rijden. Zien hoe het gaat met de werking, zo niet zeker weer bederven kopen. meer »

zeer vers band voor een klein doosje
Beoordeling Maciek VOLVO: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Voor het kopen van deze banden te lezen beoordelingen van gebruikers en ik had gemengde gevoelens, maar ik zag in de vulcanizer, en ik denk dat de banden zijn de moeite waard om spróbować.Po op de tweede dag van de route 700 auto stilte gevangen me KM.W in de storm sneeuw weg, de auto bracht een grote (natuurlijk hangt het af van de individuele rijstijl) in zowel natte als droge omstandigheden. Echt goed geweten ik deze band aan te bevelen. Misschien mensen die schrijven over hen hebben een slechte waardeloze auto's. meer »

Overzicht alle Viking winterbanden