Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Zeetex

Populaire zomerbanden Zeetex

Zeetex winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Banden erg mysterieus, maar positief!
Beoordeling Przemek: 4,3 111130

Als in het onderwerp zijn de banden erg mysterieus. Wanneer u de garage verlaat, voelt u dat u licht, stil en rustig rijdt. Ik moet toegeven dat de rolweerstand zeer klein is, wat ook een nadeel kan zijn - bij het starten op de heuvel moet je voorzichtig zijn. Het wordt interessanter als je de stad verlaat, de banden geven de indruk dat je op de weg zwemt, in snellere bochten moet je zachtjes met het gaspedaal zijn omdat de auto begint weg te lopen. Maar bij snelheden boven de 120 km/u voel je de stabiliteit en grip op de snelweg - de auto zweeft niet, de banden glijden soepel en stil op het wegdek - een paar mensen hebben me er al op gewezen hoe stil het is in de auto tijdens het rijden (en dat is geen voordeel van de auto maar van de banden). Er is echter nog een andere nieuwsgierigheid: bij snelheden boven de 190 km/u beginnen ze een heel vreemd geluid te maken, ondanks het feit dat banden hoge snelheidsindex hebben "Y", wat verbazingwekkend is. Als het op vstof verbruikt aankomt, is het niet slecht! Ze zien er niet prachtig uit, ze lijken meer op banden uit de speelgoedauto's van mijn zoon, maar het loopvlak is diep en na meer dan 2500 km rijden lijkt het er nog steeds op dat het niet is aangeraakt - goed gewassen kan als nieuw worden verkocht! De monteur zweerde of klaagde niet toen hij de banden monteerde, hij zei dat het veel erger was. Algemene samenvatting: Dit is mijn tweede set Zeetex banden (ik heb eerder winterbanden gekocht) en ik wist waar ik voor ging en ik beveel deze banden nog steeds aan! meer »

Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Beoordeling Bartek: 4,2 111120

Ik heb de banden op mijn auto gezet in april bij 8°C. Het was nat en koud. Winterbanden met 5 mm profiel Pirelli Sotozero's 2009 slipten bij het sneller starten bij de lichten. De auto monteur naar wie ik ging om de banden te wisselen spotte van de "Chinezen" en zei dat ze nutteloos zouden zijn. Voor het eerst was hij verbaasd tijdens de balancering - daar waren geen problemen mee. Voor de tweede keer waren we allebei verrast - ik – wanneer ik de fabriek verliet en hij - wanneer hij naartoe keek. Ik ben vrij agressief begonnen en de banden werden op het asfalt. Er werd geen slippen. Het was een verrassing voor mij, want de gemerkte winterbanden deden het niet zo goed. Tot nu toe hebben mijn vrouw en ik meer dan 6.000 km op hen gereden. Mijn vrouw rijdt naar het werk, en ik reidt tijdens verdere reizen. Er is geen reden om te klagen over deze banden, vooral niet als het gaat om de aankoopprijs. Soms rijd ik op de snelweg en meer dan eens heb ik de snelheidslimiet overschreden. Tijdens zo'n rit moest ik een keer heel hard remmen (een dame aan het telefoneren, niet in de spiegel kijkend heeft me het weg geblokkerd), en een keer tijdens de regen bewoog ik ook nog eens heel dynamisch. De auto is 100% operationeel, schokdempers boven de 80% efficiënt, geen speling in de ophanging, geometrie wordt elk jaar gecontroleerd. Ik heb het risico genomen om goedkopere banden te kopen en ik heb er geen spijt van. Met een zuiver geweten raad ik het aan degenen die de voorkeur geven aan een vrij dynamische rijstijl. meer »

Overzicht alle Zeetex zomerbanden

Winterbanden: Zeetex

Populaire winterbanden Zeetex

Zeetex zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Wow!
Beoordeling Szymon: 3,9 111900

Ik heb geen goed gedrag op nat wegdek verwacht van een goedkoopste bandenmodel. Na montage van de banden en een aantal doorgereden kilometers was ik echt verrast. De banden bieden super grip op sneeuw en modder, zeer goede waterafvoer. Ik ben niet bang op scherpe boten te nemen met een hogere snelheid en op natte weg. Tot nu toe heb ik ongeveer 8 000 km doorgereden op deze banden en ik zie bijna geen slijtage. Ik heb geen problemen gehad. Het brandstofverbruik blijft het zelfde, maar de band heeft toch een goede etiket. Nou, de winter is bijna afgelopen, ik wacht nu op mijn nieuwe Zeetex zomerbanden. Ik hoop dat ik zo tevreden zal zijn als met de winterbanden. meer »

Super banden!
Beoordeling Przemek: 5,0 11111

Ik heb de banden Zeetex WP1000 gekocht omdat ze voor een zeer goed prijs leverbaar waren. Ik heb niet zoveel verwacht van de banden. Naar mijn positieve verrasing gedragen de banden zeer goed. Ze gaan perfect om moeilijke, winterse weersomstandigheiden. Ik heb de banden goed op sneeuw getest en soms dacht ik dat ze nog betere grip op sneeuw bieden dan de premium merken die ik eerder gebruikt heb. Ik heb geen problemen gehad bij het remmen, heb geen gripverlies en geen aquaplaning gehad. Als je met een passende snelheid in moeilijke omstanigheiden rijd, zijn deze banden zeker genoeg en het is helemaal niet nodig om veel betalen voor dure merken. meer »

Overzicht alle Zeetex winterbanden

All season banden: Zeetex

Populaire all season banden Zeetex

Zeetex all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Een zeer goede optie in economy class.
Beoordeling M. Cabak: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Subjectief gezien zijn dit veel betere banden dan andere van de prijsklasse die ik tot nu toe heb gebruikt. Ze gedragen zich meer dan fatsoenlijk onder alle omstandigheden, zowel in de winter als in de zomer. Tenzij, natuurlijk, is er geen ambitie voor de banden van alle seizoenen om "zomer" of "winter" te zijn. Ze zijn noch de een noch de ander, het is een verplichting, het voordeel hiervan is dat je niet elke zes maanden hoeft te denken: "schoenen wisselen of wachten?" Ik evalueer de duurzaamheid niet omdat ik ze te kort heb. Na 4000 km is er geen zichtbare slijtage. Uiterlijk is een subjectief probleem. De verbranding is niet toegenomen, dus de rolweerstand is normaal. meer »

Ik adviseer een goede prijs-kwaliteitverhouding voor deze prijs.
Beoordeling Franc70: 3,4 111400

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

In Vw Sharan werden de banden vanaf het begin op de achteras geïnstalleerd. Voelt een beetje bij het voelen van de rug, na het opblazen van de banden lijkt het symptoom verminderd te zijn. Het is jammer dat de maximale luchtwaarde voor deze band 3.5 MPa is en de aanbevolen waarde aan de achterkant van mijn auto 3.8 MPa (vollast) is. De winter was bijna zonder sneeuw, dus ik kan er niet veel over zeggen, we zullen zien hoe de band zich zal gedragen bij hoge temperaturen. meer »

Overzicht alle Zeetex all-season banden