Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Welke maat velgen op banden

Selecteer bijpassende velg voor uw band

Bent u bewust van het feit dat de bijpassende banden en velgen aanzienlijk uw veiligheid en rijeigenschappen kan beїnvloeden?

Verkeerd gekozen velgen kunnen problemen bij de montage veroorzaken. Banden en velgen dan zijn niet aan elkaar aangepast. Zelfs als de velgen kunnen gemonteerd worden, zullen beschadigingen of storingen bij ophanging of vij uw auto veroorzaken. Let op! Houd er ook rekening mee dat de brede velg buiten de omtrek van de wielkasten mag niet uitsteken want het is in strijd met de wet.

U moet altijd rekening met de voorschriften van uw autofabrikant houden maar het is niet verplicht om alleen standaard maat van banden en velgen te monteren. Er wordt toegestaan om andere, alternatieve maten te kiezen. Voor het profiel van de band in de maat 205/55 R16 is het ook aanbevolen om de velg met de breedte van 6.5 inch te gebruiken. Er is ook aanbevolen om de velg van de breedte vanaf 5.5 tot 7.5 inch te monteren. Natuurlijk moet het diamter van de band en velg hetzelfde zijn.

Pas op! De rijeigeschappen na de wijziging van de velgmaat kunnen verschillen omdat de oppervlaktecontact anders is.

Onze tool zal zeker handig bij de keuze van velgen zijn. Met behulp daarvan u zo'n situatie kunt vermijden waarin de velgen op de banden niet gemonteerd kunnen worden. Op deze manier komt u de beschadiginen van de auto voor. Probeer bij ons uw juiste velgen te vinden die rijveiligheid en rijcomfort vast en zeker zullen verbeteren.

Selecteer bijpassende velg voor uw band

Toon bijpassende velgen

Geadviseerde bandenmaat