Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

BFGoodrich Urban Terrain T/A 215/65 R16 98 H

Vergelijken

Naar de
lijst banden 215/65 R16

Bandenmaat:
215/65 R16
snelheidsindex:
H = max 210 km/uur
Draagvermogen:
98 = max 750 kg
Seizoen:
All season
Voertuigtype:
4x4/off-road
 • Gratis levering
 • Bezorgingstijd: 3-4 dagen
 • beschikbaar:
  Meer dan 12 stuks op voorraad
  Aantal:
  98 / st.
  Kopen
  4,6
  Review: Aanbevelingswaardig 111160 1 review
  Label:
  E C 70 dB
  E C 70 dB
  Meer
WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Gebruikersbeoordelingen

Resume: 4,6 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 1 review

aanbevelingswaardig
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111170 4,7
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111150 4,5
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111150 4,5
 • Off-road eigenschappen: Het banden gedrag gedurende off-road rit 11111 5,0

1 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 1 mensen
 • 4 0 mensen
 • 3 0 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 0 mensen

100% gebruikers recommanderen deze band

100%

Informatie over banden worden verzameld voor 707 dagen. In deze periode hebben we verzameld 1 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 20000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: offroad gedrag.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal buitenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als dynamisch en snel.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Paweł
  Review: 4,6 111160

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Zeer goede en duurzame band. Het werkt zeer goed in klassiek dagelijks gebruik, maar ook in situaties waarin we het asfalt kunnen verlaten. De eerste keer dat ik ze in de vorige auto kocht, waar ze als zomerbanden dienst deden (meer dan 100.000 km). De huidige set van 235/55 R18 (gebruikt als een jaar) heeft met mij gereisd, in een gemengde cyclus, meer dan 40.000. km (ook lange snelwegafstanden). Na dit kunt u geen overmatige slijtage zien. De band verraste me nooit met zijn mislukking, noch met de vreselijke sneeuw en de veranderende weersomstandigheden.

Reviews per pagina:

Productomschrijving

BFGoodrich Urban Terrain T/A 215/65 R16 98 H

Het bedrijf BFGoodrich houdt zich bezig met de productie van middenklasse-banden. Dergelijke banden worden gekenmerkt door geweldige prestaties, maar zijn nog steeds tegen een zeer aantrekkelijke prijs beschikbaar. Het is dus de perfecte oplossing, als je op zeer goede kwaliteit en rij-parameters rekent, maar geen klein fortuin wilt spenderen. Het model BFGoodrich Urban Terrain T/A is ontworpen speciaal voor de eigenaar van een van de meest veeleisende auto’s - de SUV’s en auto’s met vierwielaandrijving. Dankzij haar all-season eigenschappen past deze past zich perfect aan alle wegomstandigheden aan. Haar kenmerkende eigenschappen zijn: duurzame constructie, duurzaam loopvlak en uitstekende tractie.


De duurzame constructie resulteert erin, dat je zich onder alle omstandigheden geen zorgen hoeft te maken over bandschade. BFGoodrich Urban Terrain T/A overwint alle stedelijke obstakels op een efficiënte wijze. Het werd bereikt dankzij de introductie van een speciaal karkas in de bandstructuur met een cord, die gekenmerkt wordt door een 20% hogere duurzaamheid.


De buitengewone tractie lijft het hele jaar op het hoogste niveau. Zowel op de weg in de stad als in terrein kun je 100% grip verwachten. Dankzij de brede langsgroeven voert het model water snel en effectief af, waardoor het tegen aquaplaning, dat wil zeggen tegen gevaarlijk uitglijden op natte oppervlakken, beschermd wordt.

Het duurzaam loopvlak staat voor de zekerheid van hoge kilometerstanden. Dit komt door het geavanceerde, asymmetrische loopvlakpatroon dat van alle typen loopvlakken zich het langzaamste slijt en zijn vorm voor de langste tijd behoudt.


Logo BFGoodrich

De geschiedenis van de banden van BFGoodrich begon al in het jaar 1870. Toen heeft Benjamin Franklin Goodrich in Noord-America zijn eerste bandenfabriek geopend. Een enorm succes van het merk was het leveren van banden in het jaar 1903 voor Ford A - de eerste auto, die van oost naar west de hele Noord-America reed. Tegenwoordig is het Amerikaanse bedrijf succesvol onder de hoede van de Franse Michelin-holding.

De all season band BFGoodrich Urban Terrain T/A behoort tot de middenklasse, en wordt dus gekenmerkt door de beste verhouding prijs/kwaliteit.
Je bekijkt nu een band in de maat 215/65 R16.
De band is nu beschikbaar in de maten van 15 tot 18 inches.
Het is een band met snelheidsindex H – de maximale snelheid waarmee je met deze band kunt rijden is 210 km/h. De band heeft een draagbaarheidsindex 98 - de maximale belasting die de band kan hebben is 750 kg.
De band heeft de volgende klassen op het label: E (rolweerstand), C (grip op een nat wegdek), 70 db (geluidsniveau).

Label

Band BFGoodrich Urban Terrain T/A in de maat 215/65 R16 98 H, volgens de gegeven door de producent informatie, heeft die volgende parameters:

 • E
 • C
 • 70 dB
E C 70 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

A klasse is de meest besparende klasse (heeft de laagste rolweerstand) en G klasse is het minst besparende klasse, dus heeft de hoogste rolweerstand. Rolweerstand heeft een inbloed op brandstofverbruik en dampen uitstoot. Hoe hoger rolweerstand hoe groter brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Remmen op nat wegdek

A-klasse betekent kortere remweg en G-klasse betekent lange remweg. Remmen op nat wegdek bepaald de grip van de band op zulke oppervlakte. Dus de hoogste klasse betekent de beste eigenschappen op natte oppervlakte. Dat is heel belangrijk voor de veiligheid op de weg.

Geluid buiten de auto

Door de banden gemaakte lawaai kunnen we met behulp van golven bepalen: 1 golf betekent een stille band en 3 golven betekenen een lawaaierige band. Bovendien naast deze golven kunnen we cijfers vinden, die het lawaai in decibellen (dB) bepalen.