Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
  1. Veilig betalen
    & SSL certificaat
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen originele
    producten
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Europees
    verkoopnetwerk

Fulda ECOCONTROL 175/65 R14 82 T

Op dit moment is dit artikel Bekeken door 5 Personen

Vergelijken

Naar de
lijst banden 175/65 R14

Bandenmaat:
175/65 R14
snelheidsindex:
T = max 190 km/uur
Draagvermogen:
82 = max 475 kg
Seizoen:
Zomerbanden
Voertuigtype:
Auto
  • Gratis levering
  • Bezorgingstijd: 4-5 dagen

Dit product werd gekocht Vandaag om 16:44

  • beschikbaar:
    Meer dan 4 stuks op voorraad
    Aantal:
    40 / st.
    Kopen
    3,8
    Review: Goed 111800 1570 reviews
    Label:
    E C 70 dB
    E C 70 dB
    Meer
WAAROM KOPEN BIJ ONS
  1. Veilig betalen
    & SSL certificaat
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen originele
    producten
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Europees
    verkoopnetwerk

Gebruikersbeoordelingen

Resume: 3,8 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 1570 reviews

goed
  • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111800 3,8
  • Comfort: Invloed op rijcomfort 111800 3,8
  • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111900 3,9

1570 klanten heeft mening over deze band gegeven.

  • 5 155 mensen
  • 4 703 mensen
  • 3 678 mensen
  • 2 26 mensen
  • 1 8 mensen

88% gebruikers recommanderen deze band

88%

Informatie over banden worden verzameld voor 4776 dagen. In deze periode hebben we verzameld 1570 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 18873000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van slechts binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

  • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

    een mening buiten NL Gebruiker: Marcin Binek
    Review: 4,5 111150

    Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

    0 Personen 0 Personen

    Mediteren op nieuwe zomerbanden gevonden Oponeo schreef de consultant, en zo begon het avontuur van Fulda. Banden tegen betaalbare prijzen en vooral experts die me een heel goede band wdg criteria aanbevolen. Het viel recht in Fulda, 100% tevreden bent met uw aankoop. Waarde hoger dan verwacht. Banden zeer goede oefening op droge oppervlakken, zoals asfalt vast aan hogere snelheden, zeer goede laterale grip, rolweerstand, natuurlijk mogelijk te maken, zijn een plus, het brandstofverbruik is verlaagd met bijna een liter, dus EcoControl naam als de meest accurate. Hij reageert goed op stuurbewegingen tour met de auto veel gemakkelijker en veel soepeler snelheden. De regen zonder aanklacht naar voren, maar ook controleren in diepe plassen, en hier een grote verrassing en snel verspreiden water om de auto te stoppen, in de bovengenoemde band was bang om het stuur te verplaatsen in een plas en duw het rempedaal meer kracht. Als iemand breekt de grip tractie wanneer de regens niet de koppeling schot, vreemd dat de band niet poślizgła, zelfs wanneer dit gebeurt een keer przeboksuje en verder gaan toestaan. De band is stabiel na een cursus van 14.500 in mei van dit jaar geen tekenen van slijtage van de banden, de voorste geconfronteerd zachtjes de registratie van de voorbanden Fulda, kwam hij terug, alsof rechtstreeks van de fabriek. De band goed verdragen ongelijkheden voel me alsof ik was het besturen van de auto ten minste een klasse hoger. Het is erg rustig, kunt u de wind te horen in een open venster. Er is geen kleur banden op het ruwe asfalt is nogal luidruchtig, maar dit is niet in ons :) asfalt. Met hard remmen tractie niet gebroken, het was de grootste verrassing, de auto stopte en kreeg :). Ik beveel het warm op deze banden, schrijf ik reviews rijervaring in de Seicento, maar te maken gehad met die auto weet wat kan deze kleine gang met name te maken met de motor 1.1;). dagelijkse reis naar school 45 km en in het weekend te werken rond 60km, over langere afstanden hun tractie en akoestische te houden. Meestal loop ik buiten de stad, maar niets ontbreekt hen of aanhangwagen met een sterke tractie. Verschijning banden lijken enigszins sportief mooie band zijn, asymmetrische ziet er echt goed in alufelgach. Winter kan zeker kopen Fulda, als het budget het toelaat, natuurlijk, want het is een beetje duurder, misschien is de baas zal een kleine premie te lanceren hehe :) Ik Oponeo service, professionele service en een gratis, snelle levering, niets meer en niets minder. Zeer aan te bevelen, kan de band veilig omgaan met de krachtigere auto's. 100% tevreden bent met uw aankoop. Een groet en goede breedtes. :)
  • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

    een mening buiten NL Gebruiker: Marek Paweł K.
    Review: 4,3 111130

    Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

    0 Personen 0 Personen

    Ik besloot op deze banden na het lezen van tientallen beoordelingen van verschillende banden en, uiteraard, begeleid door hun eigen ervaring. De keuze was zo bewust en reflecterend. Ik rij tienduizenden kilometers, waarvan 3/4 is het pad en de rest is de stad rijden en wat grond. Twee Fords Focusami. Helaas, ik ben niet helemaal tevreden met deze banden: Als het gaat om handling, echt niets kunnen ze niet worden verweten: road banden heeft de sensationele droog wegdek en nat. Zo niet in paniek vindt u het verschil in gedrag niet zien. Niet slecht riool water. Zelfs met lichte ijzel sneeuw doet het heel goed. Het maakt niet break-even met een striktere naleving te laden. Wanneer krappere bocht zonder piepen. Je hebt geen significante slijtage van het loopvlak te zien. Ik heb niet begrepen gaat nooit plat, zelfs het rijden in een gebied dat wordt begunstigd pieken, scherpe grind, enz. Mijn beroep verwijst naar rolgeluid Ik weet niet hoe en wat wordt gemeten, maar volgens de beschrijving is 69 dB. In een identieke auto K425 loopvlak dat Hankooki Kinrgy ECO, dat is het geluid van 71 dB producent. Tot mijn verbazing Hankooki zijn veel rustiger. LOT. Op alle vlakken. Fulda gedragen zich als zodanig alleen maar stilte PERFECT zo glad geen glas en ruw asfalt. ideale ondergrond, die in onze ogen bijna verdwenen. Dit is vervelend dat ongeveer 110 kmh snelweg A4 Wroclaw-curve en kan niet luisteren naar de radio zachtjes. Alleen de hoogfrequente ruis van de wielen. Daarom, als u rijdt de Focus of een andere auto met een beetje sterker schorsing, zul je niet blij zijn met deze banden zijn of vrede met lawaai. Volgende kopen banden voor mijn benadering zal zeker niet het model van Fulda en 99% HANKOOK zijn.
  • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

    een mening buiten NL Gebruiker: grounge
    Review: 3,7 111700

    Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

    0 Personen 0 Personen

    Vintage '97 en gematigde manier Astra bestuurder meestal in de stad. Nat en droog de auto gedraagt ​​zich heel goed in hen zonder grillen, het gooien van vernietiging van het zwemmen. Remming van de felste me niet veroorzaken, zelfs kritisch of blokkeren van de wielen en speelgoed auto zonder booster. Stad "back", bij hogere snelheden, de auto stopt op een fatsoenlijke afstand. Barum boven banden zijn Brillantis en heeft geleid tot meer duidelijk slechter, remming van de casting kant en wiel vergrendelen, ongeacht de kracht. Het enige nadeel in mijn mening, is dat u zorgvuldig de druk voor het type weg en het laden van de auto te kiezen. Wanneer Barumach ongeacht de druk geleid op dezelfde wijze. Fulda blaast de stad en niet een last en de stad als een klok, reisde hij de langste weg zonder de druk en het gevoel dat de auto reageert erger en harder. Iets dopompowane naar een hogere belasting en onmiddellijk terug te keren naar de normale gaat perfect. Wanneer u onbelast trend terugkeren voor lichtbad, aftappen wat lucht en gaat soepel en gemakkelijk te hanteren. Bij hogere snelheden in de orde van 120/130 kmh, maar heeft weinig gooide de leeftijd van de auto en de zachte vering die een beetje stijgt en is niet strak genoeg om nawierzchni.Poza wat je voelt, mijn auto is duidelijk ontworpen voor in de stad . Verbranding ook afgenomen vergeleken met Barumów, zodat een gemiddelde van ongeveer 1,5 liter / 100 km, zoals, maar niet veel van de oorspronkelijke acht kleppen 1,4, die is geïntegreerd in de zwakste van dit model, dat zelfs meer dan 100 km, nog fatsoenlijk: D. Een samenvatting van de ideale banden voor een rustige rit en matig, zowel in de stad en op de weg.
  • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

    een mening buiten NL Gebruiker: pietrek
    Review: 4,2 111120

    Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

    0 Personen 0 Personen

    banden zijn echt de moeite waard te bevelen, ik noemde net nadat het voertuig aankoop zonder standaard Skoda hoop Barumów gemonteerd meningen verbijsterd Bravurius. Ik bedoel, het was waarschijnlijk het beste wat ik kon doen, zoals blijkt uit mijn recente boost naar Zakopane in regen identieke omstandigheden Fabia (bedrijfs) maar met de originele banden. Barumy Zakopianka natte slip genadeloos, geen vertrouwen, en zelfs het brandstofverbruik en de toegenomen lawaai. Het verschil gewoon kolossale. Fulda, in een soortgelijke hoewel (niskiej!) Heeft een zeer goede zekerheid prijs van droge, stal (kan niet geweldig, maar goed) op de hoeken, uitstekend (echt waar!) Op nat wegdek, nou ja, misschien met uitzondering van diepe plassen waar het water iets "heeft", hoewel diep profiel nog niet. Lawaai is normaal. zeer positieve verrassing is hun "ECOlogiczność" - brandstofverbruik bedraagt ​​ongeveer 0,3-0,5 l / 100 km = 7-10% lager (4,7-5,2 l / 100 km in plaats daarvan regelmatig 5-5, 5 l /) 100km Barumach - GECONTROLEERD! Nou, echt een uitstekende slijt-: 35 000 km op de voorwielen hebben loopvlak helft (diesel), op de achterkant van de consumptie is symbolisch. Geworpen 100 000 tot niets. Kortom, uitstekende banden, in het bijzonder voor een zeer agressieve rijden (punt van de waanzin vleugel uitzicht, de mogelijkheid Fabia reis naar Parijs en terug 160 -180 kmh of verwijderd zonder protest). Voor mensen die de voorkeur geven om op te slaan;)
  • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

    een mening buiten NL Gebruiker: użytkownik od 5 lat
    Review: 1,6 160000

    Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

    0 Personen 0 Personen

    Voordelen: relatief lage slijtage gedrag redelijk fatsoenlijke weg, rekening houdend met de omvang en de prijs van de banden - Fulda beter dan de Chinezen. Nadelen: wyząbkowana (en niet een probleem met de vering en geometrie), luid, dat het beter is niet te haasten om de rondingen van de weg - een beetje stabiel, maar sportieve band is bekend. Het is onmogelijk om wielen (stalen wielen, recht) in savach winter geen probleem kloppend wiel goed in evenwicht te brengen, zet de Fulda en sneller banden te verslaan is zeer hoog, die vrijwel elimineert de snelweg rijden - default in banden. Brandstofverbruik - 6,5L in miesicie 1.9TDI zomer klimaten, 7 L vaarroute met een snelheid van 120-180 km / h. Daarnaast heeft de band geen besparingen die kan worden gezien met het blote oog. Na 5 jaar, de kapotte band (sparciała), ondanks de juiste kruiden / gestald / tol na het seizoen. Meer zal geen Fulda niet bouwen, Fulda Carat had ook de Progressio, die tirannie aan het rollen (in een andere auto), nu EcoControl niets te opzichtig positief. Samenvattend: Sparta eerder dan agglomeratie, beter te kopen Fulda dan de Chinese, maar als je iets anders verwachten dat is niet de manier om te gaan, kiest u een ander product.

Reviews per pagina:

Productomschrijving

Fulda ECOCONTROL 175/65 R14 82 T

De Fulda ECOCONTROL is een zomerband die is ontworpen voor dagelijkse ritten. Dankzij het speciaal ontworpen silicacompound heeft de band een lage rolweerstand, wat het milieu en brandstofverbruik ten goede komt.


Het diepe, brede loopvlak zorgt samen met de afgeplatte contour voor een lange levensduur en dus geldbesparing. De talrijke radiale groeven met doorlopende centrale ribben zorgen voor veel grip, zowel op droog als nat wegdek. Deze oplossing is van grote invloed op de gebruiksveiligheid.


De Fulda Econcontrol is ontworpen voor automobilisten die veel prijs stellen op zuinigheid, veiligheid en rijcomfort. Het model is een ideale oplossing voor dagelijks gebruik.Fulda


Het merk Fulda maakt onderdeel uit van het bekende Amerikaanse concern Goodyear. Het bedrijf is in 1900 opgericht door Gust Becker en Moritsz Hasenclever. De naam is afkomstig van de stad Fulda in Midden-Duitsland, waar de bandenproductie in 1906 van start ging. Fulda is een van de marktleiders in de middelste prijsklasse en banden van dit merk worden gekarakteriseerd door uitzonderlijke precisie in de constructie en aantrekkelijke prijzen. De meer dan honderd jaar ervaring en moderne productietechnologieën zorgen ervoor dat banden van Fulda goed presteren onder uiteenlopende omstandigheden (stad - lange afstand, droge wegen - natte wegen).

De zomerband Fulda ECOCONTROL behoort tot de middenklasse, en wordt dus gekenmerkt door de beste verhouding prijs/kwaliteit.
Je bekijkt nu een band in de maat 175/65 R14.
De band is nu beschikbaar in de maten van 13 tot 15 inches.
Het is een band met snelheidsindex T – de maximale snelheid waarmee je met deze band kunt rijden is 190 km/h. De band heeft een draagbaarheidsindex 82 - de maximale belasting die de band kan hebben is 475 kg.
De band heeft de volgende klassen op het label: E (rolweerstand), C (grip op een nat wegdek), 70 db (geluidsniveau).

Label

Band Fulda ECOCONTROL in de maat 175/65 R14 82 T, volgens de gegeven door de producent informatie, heeft die volgende parameters:

  • E
  • C
  • 70 dB
E C 70 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

A klasse is de meest besparende klasse (heeft de laagste rolweerstand) en G klasse is het minst besparende klasse, dus heeft de hoogste rolweerstand. Rolweerstand heeft een inbloed op brandstofverbruik en dampen uitstoot. Hoe hoger rolweerstand hoe groter brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Remmen op nat wegdek

A-klasse betekent kortere remweg en G-klasse betekent lange remweg. Remmen op nat wegdek bepaald de grip van de band op zulke oppervlakte. Dus de hoogste klasse betekent de beste eigenschappen op natte oppervlakte. Dat is heel belangrijk voor de veiligheid op de weg.

Geluid buiten de auto

Door de banden gemaakte lawaai kunnen we met behulp van golven bepalen: 1 golf betekent een stille band en 3 golven betekenen een lawaaierige band. Bovendien naast deze golven kunnen we cijfers vinden, die het lawaai in decibellen (dB) bepalen.

Bandentesten

2018 test ADAC in de maat: 175/65 R14 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen