Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Fulda Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
gebaseerd op 8016 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Fulda is een Duits bedrijf dat in 1900 is opgericht. De onderneming levert ruim 7 miljoen banden per jaar aan de markt van ons buurland. Dit zorgt voor 10% van de Duitse bandenmarkt.

De producten van Fulda ontstaan in 13 fabrieken in verschillende Europese landen. Het bedrijf verkoopt jaarlijks ruim 10 miljoen banden. Fulda legt de nadruk op ecologie. De fabrieken functioneren volgens de normen met grote zorg voor het milieu.

De banden van Fulda worden tot de mediumklasse gerekend. In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en retro.

Fulda is de sponsor van de prestigieuze Fulda Challenge. De race vindt plaats in de ontoegankelijke gebieden van Noord-Canada. Alle auto's moeten bestand zijn tegen temperaturen van maar liefst - 35 °C en zijn uitgerust met de banden van deze Duits producent.

Beoordelingen van onze klanten:
 • KK 4,1 111150

  Fulda ECOCONTROL

  Als ik was om terug te kopen zou de verkiezing identiek zijn. Banden bereid om te gebruiken geen problemen veroorzaken. Het enige wat ik zou als ik kon veranderen, is het geluidsniveau, kan het niet de enige banden speelgoedauto's, omdat ibiza 1.2 is niet een mute koning :) Zoals voor remtractie heeft niets om over te klagen. Duurzaamheid is het onwaarschijnlijk dat binnenkort gedwongen om 9765,8 km en zien er nog als nieuw uit. Na deze cursus Ik verkocht mijn auto (de meeste schade was slechts banden) Ik vraag me af hoe deze fabrikant valt in termen van winterbanden, waarschijnlijk wachten voor mij dit jaar een andere aankoop. Het kennen van jezelf de keuze ligt bij de Fulda, omdat Meer > zomerbanden waren de beste die ik had mijn Ibiza. Ik raad deze donuts want voor het geld dat ze kan echt concurreren met de banden van de hoogste kwaliteit.
 • wax 4,2 111150

  Fulda ECOCONTROL HP

  In eerste instantie, het was echt geweldig rustig donuts. Helaas, na een reis weg enkele duizenden kilometers, ze zijn sterker geworden, maar is nog steeds goed. Misschien een probleem met de achterwielophanging geometrie die voorzichtig vernietigt (wyząbkowanie terug). Gedrag drogen zeer goed. Een wol collectie, in een scherpe bocht te gaan en ik was ervan overtuigd dat we hebben gedaan. Donas onderhouden! Echt grote verrassing. Nat, gelukkig was het niet een noodsituatie, maar met snelle bochten en omvatten me tegoed zwembad in de vijfde Zonder vreemd verdacht gedrag, omdat ik niet wieżyłęm in die dingen, maar het brandstofverbruik is ca. verminderd. 0.3-0,5l / 100km. Over het algemeen Meer > raken ze hundereds aankoop. :-) Ik denk dat ik gewoon een beetje sneller dan wat ik had. En ze waren ook Fulda. Proost
 • KN 4,0 11110

  Fulda ECOCONTROL

  In september kocht in het voorjaar, als de voormalige (Barum) kreeg na drie seizoenen rustige wandeling (na de tweede lijn gepleit voor de verandering, maar om economische redenen die ik had met hen om nog een seizoen door te brengen. Voor een redelijke prijs ( ten minste de grootte van 165/70 R14 81T) kocht ik een relatief rustige band (1.2 HTP is niet - in tegenstelling tot de schijn - zo hard als je zou denken, natuurlijk, minder dan 100 km / h) en de met natte en droge ondergrond (een rustige wandeling), en vooral alle activa - (. ongeveer 4,5 thous km) .. na het eerste seizoen in principe als nieuw uitzien hebben het effect van de weerstand niet aangevinkt rollen in het Meer > brandstofverbruik, omdat er te veel variabelen hier, en zeer weinig tijd adviseren over het algemeen een rustige wandeling.
 • Grzegorz Corsa 4,4 111150

  Fulda ECOCONTROL

  Dit is de tweede set van deze banden op mijn autku, is gemonteerd in het algemeen sneller dan de tekens die in deze banden en zijn nog nooit teleurgesteld. Starten, remmen en scherpe bochten zijn is niet verschrikkelijk, in een natte put is doet het geweldig, maar het beste madness'd wordt gelaten, is de gebruikelijke rij blijft veilig in de bochten en een goede remmen. op dit punt heb ik reeds bestelde een derde set van deze banden omdat ik al przydarły. Wat golfvormen: banden die respectievelijk op de vooras (eenheid) 75 000 en een spel dat was op de achteras (getekend) 150000 robuuste maar wyząbkowały en huilde zo verschrikkelijk en moest worden vervangen, een les voor mij je elke Meer > start van het seizoen te vervangen. over het algemeen goed, goedkoop en goede oefening .... Ik beveel banden
Vindt uw Fulda banden