Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Fulda Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
gebaseerd op 8015 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Fulda is een Duits bedrijf dat in 1900 is opgericht. De onderneming levert ruim 7 miljoen banden per jaar aan de markt van ons buurland. Dit zorgt voor 10% van de Duitse bandenmarkt.

De producten van Fulda ontstaan in 13 fabrieken in verschillende Europese landen. Het bedrijf verkoopt jaarlijks ruim 10 miljoen banden. Fulda legt de nadruk op ecologie. De fabrieken functioneren volgens de normen met grote zorg voor het milieu.

De banden van Fulda worden tot de mediumklasse gerekend. In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en retro.

Fulda is de sponsor van de prestigieuze Fulda Challenge. De race vindt plaats in de ontoegankelijke gebieden van Noord-Canada. Alle auto's moeten bestand zijn tegen temperaturen van maar liefst - 35 °C en zijn uitgerust met de banden van deze Duits producent.

Beoordelingen van banden door onze klanten Fulda:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Fulda banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Arek 4,2 111150

  Fulda KRISTALL GRAVITO 135/80 R13

  Hallo, Ik heb de band 4 seizoen en ik ben erg blij mee, dwong hen tot ongeveer 6000 km van de stad, die ze al half onder ogen gezien, maar nog steeds voldoen aan hun plichten. En ik zal je vertellen waarom ik ben blij? Hoe had 1-2 pamientam seizoen niet meer nu, maar het kostte me om de route tussen Warschau en Lodz en het was natte sneeuw duisternis viel, nasypało ongeveer 10 cm en vervolgens reed 70 tot 80 kmh reed de rechter rijstrook en ik ging, het was een beetje odśnieżony. Op dat moment was ik bezig. Een tweede test vond een smalle straat die zonk en linker achterwiel was niet gedaald, ook, en ik gevochten tot het einde in een sneeuw :) Ik herinner me dat winterbanden kocht een Meer > kleiner formaat! (W).
 • lolek16 4,2 111150

  Fulda KRISTALL MONTERO 165/70 R13

  Ik raad deze banden zeer goede kwaliteit voor de prijs sprong. Ik kocht andere auto nu en in de nabije toekomst ongetwijfeld veel banden en het gebruik van de opslag. U koopt hier en doen de levering geen zorgen te maken in augustus, en u betaalt alleen voor de banden. Ik beveel dit type band, want het is moeilijk om een ​​bocht te maken :) Meer >
 • Tymek 4,5 111150

  Fulda KRISTALL MONTERO 2 155/70 R13

  Banden vrouw kocht de auto, want ik was met behulp van een (14 175/65), zodat de Astra Station Wagon. We wonen buiten de stad, dus ga elke dag en asfalt en de weg gebaand, niet altijd vrijgemaakt van sneeuw. Nu loop ik in hen, maar 15 165/60 GOLF IV. In alle autobanden openbaring, heb ik nooit problemen met therapietrouw gehad. Top maakten ze kleiner, 13 onderwerpen in onze Micrze, zelfs geweldige auto "przeszkadzaniach" vast aan de weg. Alleen waarschuwen voor wat er voor het rijden voor een lange tijd, dat wil zeggen, wanneer heet, banden ogen verdwijnen ;-) Ik beveel, veilige banden. Meer >
 • LUKAS 4,2 111150

  Fulda KRISTALL ROTEGO 205/55 R15

  De banden zijn zeer goed te houden. Helaas Niemiałem gelegenheid om te testen op de baan (zoals de zomer), maar de weg opvallen mooi. Houd goed in de sneeuw, het ijs is slecht, maar zeker ijshockey en gewoon blijven spikes en kettingen op droog asfalt hehehe houden verrassend goed in de regen een beetje erger. Een andere ziówki anders zijn, maar alleen voor een test, dan podejżewam dat, dus ik terug naar Fuld ... gaan;) Meer >
Vindt uw Fulda banden