Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Fulda

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Fulda Banden Online

Banden Fulda

Ranglijst van zomerbanden Fulda

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 4,4 111140 (3 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (397 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (172 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 3,8 111800 (1570 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 3,6 111600 (1598 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 3,6 111600 (154 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 3,2 111200 (93 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 3,2 111200 (587 Beoordelingen)

Ranglijst van winterbanden. Fulda

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,2 111120 (7 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (508 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,0 11110 (103 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,5 111500 (870 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,4 111400 (970 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,4 111400 (144 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,4 111400 (342 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,0 11100 (34 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Fulda banden. Gloednieuwe Fulda modellen vol van de moderne technologieën.

Best verkopende

De best verkochte banden Fulda door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

  • Fulda ECOCONTROL HP
    Fulda ECOCONTROL HP

    Type: zomerband Klasse: middenklasse - de beste prijs-kwaliteitverhouding Bedoeld voor: ...

  • Fulda SportControl 2
    Fulda SportControl 2

    Type: zomerband Klasse: middenklasse - gunstige prijs-kwaliteitverhouding Bedoeld voor: ...

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Fulda

Band Zomerbanden Fulda ECOCONTROL HP

Goede banden
Beoordeling: 5,0 11111

Wat voor mij bij het kiezen van banden het belangrijkst is, is het geluidniveau. Fulda ECOCONTROL HP veraste mij op dit gebied. Ik kan naar de radio op een autosnelweg luisteren, zelfs als ik zeer snel rijd. Dat was niet een geval in het verleden. Andere prestaties zijn ook echt goed, ik kan niet klagen. Het enige nadeel, maar daaraan kan je gewend worden, is dat de banden verliezen een beetje hun grip in de bochten. Daat moet je zorgvuldiger zijn. Fulda ECOCONTROL HP verslijten zich niet meer dan andere banden die ik in het verleden had dus hier ook een pluspunt. Ik zie ook nog geen mechanische beschadigingen. Op een droog wegdek grijpen ze uitstekend, op een nat een beetje slechter maar alleen tijdens het starten van de motor. In het regen was het een beetje moeilijk maar misschien rijd ik te snel. Jammer dat Fulda ECOCONTROL HP geen velgrandbescherming hebben maar als je zorgvuldig bent dan is het geen probleem. De banden zullen dan toch een beetje aantrekkelijker eruit zien. Overal ben ik tevreden. Ik dacht niet dat zo goedkope banden even goed als banden van premium klasse zullen zijn. Voor mij Opel Vectra zeer goed.

Band Zomerbanden Fulda ECOCONTROL HP

heel goede banden en uitstekende service
Beoordeling: 4,7 111170

Ik rijd heel veel, ongeveer vanaf 50.000 tot 70.000 kilometer per jaar en ik denk dat ik alle banden heeft gebruikt behalve Michelin die te duur voor mij zijn. Fulda ECOCONTROL HP zijn een van mijn beste keuzen tot nu toe. Ik beveel die zonder twijfel aan iederen, de verhouding tussen prijs en kwaliteit is beter dan bij elke andere band. Banden zijn stil, het rijden daarop is leuk en comfortabel. Zowel op de natte zoals op de droge is de grip uitstekend. Ik heb daarop al. 11.000 kilometer gemaakt en behalve vuil gebeurde er niks met de band, ze is niet versleten en ik voel geen verschil qua prestaties tussen vandaag en de dag van aankoop. Nu zal ik alleen Fulda kopen. Mijn winterband zal ook van Fulda zijn. Ik heb Volkswagen Passat 1.9 tdi 130 pk. Ik beveel Fulda ECOCONTROL HP aan iedereen die nog niet weet wat te kopen. Ps. Oponeo heeft de beste prijzen – ik heb deze banden via telefoon besteld en de service was op het hoogste niveau. Zeer proffesioneel. Ten slotte – als je banden wilt kopen – koop Fuldas bij Oponeo.

Winterbanden Fulda

opona Winterbanden Fulda KRISTALL MONTERO 3

robuust
Beoordeling: 3,8 111800

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik loop in deze eerste winterbanden. De keuze was niet te wijten. een goede waarde. Eerder gemonteerd vijf jaar Goodyearach Ultragrip 7+, dus ik kan beoordelen door vergelijking. Fulda is een beetje erger in het besturen van de sneeuw, maar slechts relatief. van een plaats van de versnelling van de auto - de wielen hebben een iets grotere neiging om tractie te breken, terwijl het beter doen in de hoeken (ik denk dat het een beetje scherper rand goodyearów). Voor de droge en natte banden gedragen zich op dezelfde manier, met de indruk dat het duurzamer is Fulda (wordt opgeslagen). Goodyeary waren comfortabeler in resp. volume, maar het verschil is niet groot. Remming waarschijnlijk een beetje beter in Goodyear. Ik raad deze banden om bestuurders met een matige rijstijl. Aanzienlijke besparingen in het kopen, in vergelijking met de meest bekende merken, en Fulda Kristall Montero zeer weinig verdwijnen.

opona Winterbanden Fulda KRISTALL MONTERO 3

Een aangename verrassing
Beoordeling: 4,3 111130

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Zeer mooie wielen verbaasde me. Tot nu toe, de winter komt Continental'e en Kleber'y, maar ik moet toegeven dat FULDA Kristall Motero3 zijn stiller en de indruk van een meer stabiele auto te geven. Ik heb een voorwielaandrijving, en bij ongunstige weersomstandigheden (sneeuw en ijzige oppervlak) had ik het gevoel dat mijn auto zo heeft de weg. Van harte aanbevelen.

Gemiddeld banden beoordeling: 3,64 gebaseerd op 8255 Reviews

Modellen van banden Fulda

Alle banden van merk Fulda zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Fulda winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Check onze aanbod van de zomerbanden Fulda. Deze banden worden tussen lente en herfst gebruikt. Kies de beste zomerband voor uw auto Fulda.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden Fulda. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto Fulda.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Fulda. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Fulda.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Fulda all season banden. Elke band van Fulda wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.