Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Fulda Banden

Fulda Banden

Beoordeling van de producent
3,6
gebaseerd op 8255 meningen

Fulda is een Duits bedrijf dat in 1900 is opgericht. De onderneming levert ruim 7 miljoen banden per jaar aan de markt van ons buurland. Dit zorgt voor 10% van de Duitse bandenmarkt.

De producten van Fulda ontstaan in 13 fabrieken in verschillende Europese landen. Het bedrijf verkoopt jaarlijks ruim 10 miljoen banden. Fulda legt de nadruk op ecologie. De fabrieken functioneren volgens de normen met grote zorg voor het milieu.

De banden van Fulda worden tot de mediumklasse gerekend. In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en retro.

Fulda is de sponsor van de prestigieuze Fulda Challenge. De race vindt plaats in de ontoegankelijke gebieden van Noord-Canada. Alle auto's moeten bestand zijn tegen temperaturen van maar liefst - 35 °C en zijn uitgerust met de banden van deze Duits producent.

Beoordelingen van banden door onze klanten Fulda:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Fulda banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Piotr 4,2

  Fulda SportControl 205/45 R16

  Ik heb al meer dan 10 jaar banden van deze fabrikant gebruikt. Ik heb verschillende voertuigen en ze zijn allemaal op Fulda-banden. Heel belangrijk: dat het land van productie een ander land is, maar niet Polen, helaas, maar die geproduceerd in ons land zijn van mindere kwaliteit. De velgen alleen in de ochtend, dan zullen we rustiger aan de randen van de banden saludas. Meer >
 • Błażej W. 4,2

  Fulda ECOCONTROL HP 195/65 R15

  Ik koos voor het gebied, omdat in de oude Fulda Campo 2 Ik ben begonnen met 175/65 R14 98.000 km natuurlijk! Zodra een lekke band - nagels en is nog steeds minimaal blijvende bieżnik.Wyjątkowe! Ik heb het over de zomer banden. Deze oude banden Fulda EcoControl 175/65 R14 82 T-opgericht in november 2008. Meer >
 • Arek 4,4

  Fulda ECOCONTROL 165/70 R14

  Dit is de tweede set banden dit model. Ik ben erg blij. Ik vermoed dat als ze het opnieuw deed een ander te kopen dit model. Het is moeilijk om commentaar te leveren op de uitoefening bij hoge snelheden als gevolg van de auto's, die me vooral wordt gebruikt om de stad. Gebruik rubber evalueren positief, geen tekenen van slijtage sneller te slopen of slechts een geselecteerd deel van de velg. Hoewel het moeilijk is om de waterafvoer banden te evalueren, dus ik kan met vertrouwen zeggen dat kleeft aan de weg in de regen de test doorstaat. Als je je afvraagt ​​of het de moeite waard, het suggereert de moeite waard. Uiteraard is dit een persoonlijke mening en iedereen zal doen wat hij zegt. Meer > Ik hartelijk begroeten en wens breed!
 • strazakp 4,4

  Fulda SportControl 225/45 R17

  Ik had eerder in deze omvang en Yokohama vergeleken met de controlegroep Fulda Fulda sport is veel beter. Hoewel ze afgewezen, kunnen een paar honderd kilometer en een totaal van net onder droge omstandigheden nu al zeggen dat ik ben erg blij. Na ongeveer 200 kilometer van de band ułożyły en leuk om de oprit te houden. vochtige dagen was er nog steeds niet, dus ik weet niet uw zoekopdracht oordelen. De banden zijn rustig en goed onderdrukken ongelijkheden voor zulke profiel. Ik hoop ook dat ik kan een kalme 30tys km maken om te zeggen dat ze zijn duurzaam. Daarnaast Oponeo een super winkel. Aangekochte banden na overleg met de adviseur van de partijen, snelle verzending en banden kreeg Mega Meer > verse gevolg in eind januari 2016 (gekocht in februari) dus misschien direct uit de productielijn ;-) Goede prijs voor de kwaliteit. !!!
Vindt uw Fulda banden