Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Fulda ECOCONTROL HP

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Fulda
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
79 / st.
Kopen
4,4
Review: Goed 111140 397 reviews

Fulda ECOCONTROL HP beschrijving

Fulda ECOCONTROL HP is een band van het bekende Duitse merk voor bestuurders die veilig en dynamisch willen rijden. Een van de grootste voordelen van het model is de zeer korte remweg op droog wegdek. Door de toepassing van een speciale technologie is het contactoppervlak tussen de band en het wegdek vergroot, waardoor de remweg aanzienlijk werd gereduceerd. Door rubbermengsel met hoge duurzaamheid verslijt de band langzaam en gelijkmatig af, waardoor u tijdens de gehele gebruiksperiode van optimale prestaties kunt genieten. Bent u milieubewust en wilt u brandstofkosten besparen? Dan is Fulda ECOCONTROL HP de perfecte oplossing voor uw auto.Door middel van de technologie EcoTread is een lagere rolweerstand verkregen, waardoor al tijdens de eerste dagen van gebruik brandstof bespaard wordt. Zomerbanden worden blootgesteld aan verschillende weersfactoren en daarom is voor Fulda ECOCONTROL HP gekozen voor een asymmetrisch loopvlak dat zich uitstekend gedraagt in gevarieerde weersomstandigheden omdat de twee onafhankelijke delen samen maximale prestaties op zowel droog alsnat wegdek bieden. Fulda ECOCONTROL HP is de perfecte band voor dagelijks gebruik. Hij voldoet aan de verwachtingen van alle bestuurders die onder alle weersomstandigheden van een plezierige en veilige rit willen genieten.Fulda


Het Duitse merk Fulda ontstond in 1901 toen ze rubberen artikelen voor dagelijks gebruik produceerde, zoals bijvoorbeeld schoenzolen. Later gingen ze zich bezighouden met banden voor fietsen en motoren en uiteindelijk banden voor auto's - de producten waarmee de firma haar faam heeft opgebouwd en waarom ze tegenwoordig bekend staat. Op dit moment behoort het merk met de naam die naar de Duitse stad verwijst, tot de Amerikaanse onderneming Goodyear. De producten worden in 13 fabrieken in verschillende landen in Europa geproduceerd.

Fulda ECOCONTROL HP beoordeling

Resume: 4,4 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 397 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111130 4,3
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111130 4,3
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111140 4,4

397 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 162 mensen
 • 4 220 mensen
 • 3 10 mensen
 • 2 5 mensen
 • 1 0 mensen

97% gebruikers recommanderen deze band

97%

Informatie over banden worden verzameld voor 3109 dagen. In deze periode hebben we verzameld 397 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 3366000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als kalm.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Maurice

  Maat: 205/55 R16

  Review: 5,0 11111
  Wat voor mij bij het kiezen van banden het belangrijkst is, is het geluidniveau. Fulda ECOCONTROL HP veraste mij op dit gebied. Ik kan naar de radio op een autosnelweg luisteren, zelfs als ik zeer snel rijd. Dat was niet een geval in het verleden. Andere prestaties zijn ook echt goed, ik kan niet klagen. Het enige nadeel, maar daaraan kan je gewend worden, is dat de banden verliezen een beetje hun grip in de bochten. Daat moet je zorgvuldiger zijn. Fulda ECOCONTROL HP verslijten zich niet meer dan andere banden die ik in het verleden had dus hier ook een pluspunt. Ik zie ook nog geen mechanische beschadigingen. Op een droog wegdek grijpen ze uitstekend, op een nat een beetje slechter maar alleen tijdens het starten van de motor. In het regen was het een beetje moeilijk maar misschien rijd ik te snel. Jammer dat Fulda ECOCONTROL HP geen velgrandbescherming hebben maar als je zorgvuldig bent dan is het geen probleem. De banden zullen dan toch een beetje aantrekkelijker eruit zien. Overal ben ik tevreden. Ik dacht niet dat zo goedkope banden even goed als banden van premium klasse zullen zijn. Voor mij Opel Vectra zeer goed.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Bert

  Maat: 205/60 R15

  Review: 4,7 111170
  Ik rijd heel veel, ongeveer vanaf 50.000 tot 70.000 kilometer per jaar en ik denk dat ik alle banden heeft gebruikt behalve Michelin die te duur voor mij zijn. Fulda ECOCONTROL HP zijn een van mijn beste keuzen tot nu toe. Ik beveel die zonder twijfel aan iederen, de verhouding tussen prijs en kwaliteit is beter dan bij elke andere band. Banden zijn stil, het rijden daarop is leuk en comfortabel. Zowel op de natte zoals op de droge is de grip uitstekend. Ik heb daarop al. 11.000 kilometer gemaakt en behalve vuil gebeurde er niks met de band, ze is niet versleten en ik voel geen verschil qua prestaties tussen vandaag en de dag van aankoop. Nu zal ik alleen Fulda kopen. Mijn winterband zal ook van Fulda zijn. Ik heb Volkswagen Passat 1.9 tdi 130 pk. Ik beveel Fulda ECOCONTROL HP aan iedereen die nog niet weet wat te kopen. Ps. Oponeo heeft de beste prijzen – ik heb deze banden via telefoon besteld en de service was op het hoogste niveau. Zeer proffesioneel. Ten slotte – als je banden wilt kopen – koop Fuldas bij Oponeo.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Ruben

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,7 111170
  Ik heb nieuwe Fulda ECOCONTROL HP in de maat 195/65R15 in 2014 gekocht. Ik heb vooral op de etikette en op de goede comentaren op het Internet gekeken. In het algemeen was iedereen tevreden. Ik ben niet zo enthousiast na 3.000 gemaakte kilometers. De eerste wat je voelt is dat de band nogal hard is dus je voelt alle oneffenheden op de weg. Ik verwachtte dat niet. Rijcomfort was groter op mijn oude banden van Kleber. Die was toch luider, te luid voor mij. Fulda ECOCONTROL HP is stiller. Ik heb ook geen zuinigheid van het brandstof opgemerkt. Volgens de producent zijn rolweerstanden lager dus vandaar zullen deze banden meer economisch zijn. Wat het belangrijkst is voor mij en echt goed bij deze banden is, is het gedrag op natte en droge wegdekken. Hier is het echt goed. De slijtage is ook niet merkbaar. Ik zou deze banden aanraden aan deze bestuurders die veiligheid meer dan comfort waarderen. Ik verwachtte toch iets beter.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Robbe

  Maat: 195/65 R15

  Review: 5,0 11111
  Ik werd aangemoedigd tot de aankoop van Fulda ECOCONTROL HP door goede beordelingen van andere gebruikers van deze banden. Ik wou banden zo goedkoop mogelijk kopen maar ik wou ook geen slechte banden. Ik hoopte op de goede prestaties. De keuze was juist, prijs is laag en prestaties zijn geweldig. Op natte en droge wegdekken blijft de grip uitstekend. Bij het zware regen blijft de auto stabiel en ik voel me zeker achter het stuur. Op droge wegen ook geweldig. Het remmen is voorspelbaar, de remweg is kort, ik had geen problemen met het plotselinge remmen. Ik denk dat Fulda ECOCONTROL HP zijn goede banden voor besluiteloze bestuurders die op zoek naar redelijk goedkope banden zijn die ook goede prestaties opleveren. Deze banden bieden de hoogste standaarden aan en ik hoef geen groot begrag besteden. Technische parameters zijn uitstekend tegen deze prijs. Ik ben zeer tevreden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Felix

  Maat: 185/60 R14

  Review: 4,2 111120
  Hallo ik schrijf alleen over mijn eerste indruk over het rijden met Fulda ECOCONTROL HP onder mijn auto. Ik denk dat zo een beoordeling kan ook handig zijn voor sommige bestuurders. Vroeger had ik Barum banden. Ik denk dat auto rijdt beter, makkelijker meer natuurlijk dan op mijn oude banden. Ik voel me echt comfortabel en alsof veiliger. Misschien dit verschil is zo groot omdat ik mijn banden na 6 jaar heeft vervangen. Tot nu toe ben ik positief verrast, het prijsverschil was niet zo groot. Ik moet nog kijken hoe deze banden in de toekomst zullen presteren maar op basis van ervaringen van andere bestuurders die ik heb gelezen, hoop ik dat ze even goed zullen zijn. Ik geloof in de beloftes van de producent dat de kwaliteit dezelfde is in alle fabrieken. Ik hoop dat de ook duurzaam zullen zijn. Ik ben tevreden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Fulda ECOCONTROL HP maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/55 R16 94 V 79 Kopen
205/55 R16 91 V 67 Kopen
195/65 R15 91 V 54 Kopen
195/65 R15 91 H 50 Kopen
165/60 R14 75 H 54 Kopen
175/65 R15 84 H 58 Kopen
185/55 R14 80 H 57 Kopen
185/55 R15 82 H 59 Kopen
185/55 R15 82 V 61 Kopen
185/60 R14 82 H 47 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Fulda ECOCONTROL HP test

2018 test ADAC in de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild in de maat: 195/65 R15 beoordeling: goed
test Auto Bild in de maat: 185/60 R15 beoordeling: goed
test ACE/GTÜ in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test Gute Fahrt in de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test Auto, Motor und Sport in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test AUTO Straßenverkehr in de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test ACE/GTÜ in de maat: 205/55 R16 3. plaats beoordeling: aanbevolen