Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Fulda Multicontrol SUV

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Fulda
Seizoen:
All Season banden
Aantal:
101 / st.
Kopen

Fulda Multicontrol SUV beschrijving

Type: all season band.

Klasse: medium - de beste verhouding tussen prijs en parameters.

Bestemming: SUV’s.

Loopvlak: directioneel - uitstekend gedrag op natte en besneeuwde wegen wordt gegarandeerd door groeven in de vorm van de letter “V”.

Maten: van 17 to en met 18 inch.Uitstekende grip, vlotte afvoer van water en modder, lange levensduur - dat alles wordt gecombineerd in een bijzondere band voor auto’s met vierwielaandrijving - Fulda Multicontrol SUV. Een van de beste modellen op de markt is nu beschikbaar in de versie voor zwaardere personenauto’s met sterkere motors.De ontwerpers waren zich bewust van de behoeften van de veeleisende SUV markt en garandeerden Fulda Multicontrol:

 • betrouwbaar directioneel loopvlak (groeven in de vorm van de letter “V” worden gesitueerd in de rijrichting en garanderen vlotte waterafvoer)

 • groter oppervlak van het loopvlak (langere kilometerstand en gelijkmatige slijtage om van het rijden door de hele levensduur te genieten)

 • geoptimaliseerd systeem van blokken (zeer stille werking, bevestigd door de beste categorie op het EU label)

Fulda Multicontrol

Het geavanceerde loopvlakprofiel wordt uitgebreid met een modern systeem van 3D lamellen die elkaar blokkeren - Bubble Blade, deze lamellen garanderen aanvullende randen van de structuur en verbeteren de grip onder winterweersomstandigheden. De unieke oplossing garandeert een geweldige stijfheid van de constructie, en zorgt voor de stabiele en precieze besturing zowel op besneeuwde als ook op droge asfalt wegen.

Fulda Multicontrol

All season banden moeten de perfecte flexibiliteit bij lage temperaturen behouden en de juiste stijfheid in de zomer. Deze parameters kunnen alleen worden verkregen door een vakkundig geoptimaliseerde rubbersamenstelling. Fulda Multicontrol SUV gebruikt actieve polymeren om het contactoppervlak te vergroten. Dat is vooral te voelen tijdens dynamische manoeuvres en onder winterse omstandigheden. Remmen, versnellen en draaien was nog nooit zo intuïtief en veilig.Fulda Multicontrol is de indicator van de kwaliteit op de markt van all season banden. De eigeraren van auto’s met vierwielaandrijving kunnen nu ook van de uitstekende grip, duurzamheid en stille werking genieten.Fulda


Informatie over de producent: Fulda is een Duits merk dat binnen de productie van banden voor personenauto’s, bestelwagens en vrachtwagens is gespecialiseerd. Het merk maakt deel uit een van de drie grootste en de meest gerespecteerde bandenproducenten in de wereld - het bedrijf Goodyear. De naam van het merk komt van de stad in de omgeving van Frankfurt. Tegenwoordig worden zijn banden in 13 fabrieken geproduceerd met de jaarlijkse verkoop van 10 miljoen stuks.

Fulda Multicontrol SUV beoordeling

Fulda Multicontrol SUV Nieuwigheid voor het jaar
Dit model is een verbeterde versie van Fulda Multicontrol.

Band Fulda Multicontrol verkrijgt beoordeling:
4,3 van 6 reviews
Onze klanten hebben met deze band gereden
29000 km
100% gebruikers raden dit model aan
100%

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte. *

* Gegevens zijn gebaseerd op meningen van OPONEO gebruikers

Fulda Multicontrol SUV maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
225/65 R17 102 H 101 Kopen
235/60 R18 107 V 117 Kopen
255/55 R18 109 V 119 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina: