Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Fulda KRISTALL MONTERO 3

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Fulda
Seizoen:
Winterbanden
Label:
C C 69 dB
Meer
Aantal:
100 / st.
Kopen
4,2
Review: Goed 507 reviews

Fulda KRISTALL MONTERO 3 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Type: winterband

Klasse: medium - optimale prestaties en beste verhouding tussen prijs en kwaliteit

Bestemming: personenauto’s

Loopvlakprofiel: directioneel - groeven in de vorm van de letter V zijn verantwoordelijk voor een efficiënte waterafvoer van de bovenkant van de band

Maat: van 13 tot 16 inchBetrouwbaarheid, duurzaamheid, uitstekend gedrag op sneeuw en modder - dat zijn de belangrijkste kenmerken van Fulda KRISTALL MONTERO 3. Dit model is ontworpen voor het alledaagse rijden dus zijn prestaties zijn even goed binnen en buiten de stad.De band is met een directioneel loopvlakprofiel uitgerust dat wordt vaak gebruikt bij winterbanden omdat het gedrag op een nat wegdek uitstekend is. Water, sneeuw en modder is snel afgevoerd dankzij V-vormige groeven. Dat beschermt de auto tegen plotselinge slip. Een efficiënte waterafvoer maakt ook de remweg korter wat tot een hoger veiligheidsniveau leidt. Fulda KRISTALL MONTERO 3 is van een modern rubbermengsel gemaakt die fantastische flexibiliteit zelfs onder extreme temperaturen garandeert. Dit model is ook zeer duuzaam en bestand tegen mechanische beschadigingen. Het loopvlakprofiel verslijt langzaam en gelijkmatig. De levensduur van Fulda KRISTALL MONTERO 3 wordt daardoor verlengd.De designers hebben ook gezorgd voor de juiste drukverdeling in Fulda KRISTALL MONTERO 3. Als gevolg hiervan verslijt de band gelijkmatig, wat in een hogere rijveiligheid resulteert. Bestuurders kunnen van volle prestaties genieten tijdens de hele gebruiksduur van dit model.Fulda KRISTALL MONTERO 3 is de beste oplossing voor bestuurders die rijveiligheid en goed rijgedrag op elke soort wegdek zoeken, maar tegelijkertijd niet teveel willen betalen voor een band. Dit model behoort tot middenklasse die door de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit en optimale prestaties gekenmerkt zijn.Informatie over de producent: Fulda is een Duitse bandenproducent die sinds 1900 banden produceert. Tegenwoordig heeft zij een aandeel op de Duitse bandenmarkt van ongeveer 10%. Het merk wordt ook zeer gewaardeerd en wordt meer en meer bekend zowel binnen alsook buiten Europa. In zijn aanbieding zijn banden voor personenauto’s, 4x4, bestelwagens, landbouwmachines, vrachtwagens en klassieke auto’s. Banden behoren tot medium klasse omdat die door redelijke prijs en goede prestaties gekenmerkt zijn.

Fulda KRISTALL MONTERO 3 beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 507 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,1
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,2

507 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 147 mensen
 • 4 304 mensen
 • 3 37 mensen
 • 2 9 mensen
 • 1 10 mensen

91% gebruikers recommanderen deze band

91%

Informatie over banden worden verzameld voor 4536 dagen. In deze periode hebben we verzameld 507 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 3766000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 185/55 R15

  Review: 4,1
  Banden Fulda KRISTALL MONTERO 3 gekocht vorig jaar in de herfst, nu iets meer dan 20duizend km gerijden voornamelijk route Nederland -Duitsland (meer dan 2000 km per week), gerijden zowel op Duiste als Oostenrijkse en Tsjechische autosnelwegen de banden konden wel aan, zeker in de blok van A-klasse. Op de sneeuw presteren die echt goed en ook bijzonder goed in het Bavarian klimaat, waar ’s nachts zoveel sneeuw kon vallen dat je bijna in staat was om te gaan en de sneeuw was tot de kuit, ik heb nooit een probleem gehad met het door te gaan door de grotere stapels met sneeuw dat door de ploeg verlaten werden. Op de weg is het geluid van de auto aanzienlijk verdwenen - een van de passagiers heeft eens gezegd dat de auto zo stil was alsof dit een benzine was en niet diesel. In noodsituaties, die heel vaak te zien zijn op de Duitse autosnelwegen konden ze heel goed de grip houden, zonder enige problemen ook bij slecht weer. En wanneer de gekke mensen met zijn achterwielaandrijving hun auto niet kunnen besturen en buiten de weg gaan tijden sneeuw of regenachtige weer. De band Fulda KRISTALL MONTERO 3 raad ik echt aan en zeker omdat die voor de goede prijs te kopen is, deze hebben we ook voor mijn mama en zus besteld en zitten onder hun auto’s, heel goede kwaliteit voor een lage prijs

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 165/70 R14

  Review: 3,2
  1.Banden verliezen grip zelfs op drooge oppervlakken.( ondanks het lage motorvermogen van het voertuig en de voorzichtigheid bij het starten) 2.Op besneeuwde en ijzige wegdeken heel slechte grip. (In een sleur vallen zonder te versnellen of te remmen leidt vaak tot een verlies van grip. Wees heel voorzichtig te zijn) 3. Ondergemiddelde kwaliteit van het vakmanschap. De vorm waarin de banden zijn vervaardigd, kan de oorzaak zijn. Alle vier van mijn banden hebben dezelfde defecten. De lamellen worden niet gemaakt (gesneden) op de plaatsen waar de matrijs zich tijdens de productie van de band aan elkaar sluit. Het is op de omtrek van de band symmetrisch verdeeld over ongeveer zes acht lamellen die niet over de gehele breedte van de band zijn gemaakt. Het is gemakkelijk op te merken omdat er op de plaatsen van deze defecten rubberresten op de zijkanten van de band zitten. Deze defecten te reclameren heeft misschien geen zin, omdat ik soortgelijke banden op andere voertuigen heb zien monteren. Ik zag acht andere banden - allemaal met dezelfde gebreken.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 175/65 R14

  Review: 4,1
  Ik ben zeer tevreden met deze winterbanden. Ik kocht Fulda KRISTALL MONTERO 3 en monteerde hen in november 2014. Op een afstand van minder dan 7000 km kan ik niet zagen. Dit jaar was de winter nogal zacht, maar zodra gesneewud was presteerden de banden erg goed en konden de smeltende sneeuw op de straten doorgaan . Ik ben een bestuurder met een dynamische rijstijl, maar ik heb nooit hun capaciteiten bij een noodstop gecontroleerd (een keer met een kleine snelheid op de sneeuw, dat kan ik dus overslaan). In het algemeen kan ik ze te vergelijken vooralsnog slechts 2 Debica Frigo, Frigo S30 en Kleber Krisalp. Volgens mij Dębica blijft ver achter. Nou ja, misschien met uitzondering van tractie in een diepe sneeuw. Wat het geluid, rijcomfort en het remmen betreft hebben me de Fulda KRISTALL MONTERO 3 banden zeer positief verbaasd. Kleber is slechts ietskes slechter. Voor deze prijs kan id die alleen maar van harte aanraden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 185/60 R15

  Review: 3,2
  De band ziet er zeer goed uit en is waarschijnlijk helemaal niet schurend, dus het lijkt een band met een lange levensduur te zijn. Nadelen: gemiddeld, op sneeuw en modder, op droog en water, behoorlijk goed. De band is waarschijnlijk onuitwisbaar (winter, winter, zomer+winter ongeveer 48.000 km) en ziet eruit als een nieuwe band. Het grootste minpunt is echter dat de flens van de band te zacht is (het deel dat zich over de velg uitstrekt, de servicetechnicus rekt de band met zijn handen uit zonder een voet of een machine te gebruiken). Je moet heel voorzichtig zijn met de druk omdat de band gewoon graag van de velg valt, vooral in de winter bij het manoeuvreren in de kou (3 gevallen, 3 verschillende diensten zetten de band op en iedereen raadt aan om de druk in de gaten te houden omdat de band zacht is en zakt, bij voorkeur elke andere tankbeurt). In het algemeen, ben ik niet tevreden, deze banden konden beter zijn.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 175/70 R14

  Review: 4,2
  Ik beveel deze banden-> Fulda KRISTALL MONTERO 3 . Zeer hebben goede grip in de sneeuw, zorgen voor een zeer goede grip en het besturen van je auto zelfs met een achterwielaandrijving. Ze plakken zeer goed op droog asfaltenweg en in de gematigde temperaturen (10-15 graden). Auto op deze banden voert nauwkeurig zijn werk uit (zelfs bij de hogere snelheden), en als voor winterbanden zijn ze vrij stil. Echt super als voor de banden slechts van middenklasse. Bovendien, zijn deze banden Fulda KRISTALL MONTERO 3 prijsaantrekkelijk - maat 175/70 R14 kocht ik voor 48 EUR, per band en banden waren "vers", dat wil zeggen dat ze in de winkel een tijdje gelegen hebben. Nadat ik de banden eronder gezet heb voeldeik onmiddellijk veel beter de auto, stiller en op een zeer comfortabeler manier. Ik ben erg blij mee en het is zelfs zo ver gegaan dat ik de zomerbanden ook van het merk Fulda gekocht heb (model EcoControl).

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Fulda KRISTALL MONTERO 3 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
C | C | 69 dB
205/55 R16 91 T 100 Kopen
C | C | B 72 dB |
205/55 R16 91 T 85 Kopen
C | C | B 72 dB |
195/65 R15 91 T 58 Kopen
D | C | B 70 dB |
175/65 R14 82 T 141 Kopen
C | E | 68 dB
185/65 R15 88 T 65 Kopen
D | C | B 71 dB |
165/60 R15 77 T 58 Kopen
D | C | B 71 dB |
165/60 R15 77 T 66 Kopen
E | B | 68 dB
165/60 R15 77 T 84 Kopen
E | B | 68 dB
165/60 R15 77 T 78 Kopen
D | D | B 71 dB |
165/70 R13 79 T 46 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Klasa oporu C Klasa hamowania C 69 dB

Fulda KRISTALL MONTERO 3 test

2015 test ADAC in de maat: 165/70 R14 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild in de maat: 185/60 R15 beoordeling: ruim voldoende