Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Barum Bravuris

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Barum
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
49 / st.
Kopen
3,2
Review: Medium 111200 1783 reviews

Barum Bravuris beschrijving

Type:zomerband.

Klasse: economisch -gebalanceerde prestaties voor een gunstige prijs

Type auto’s:personenauto’s

Het loopvlak: directioneel(V-vormig, het meest gebruikte loopvlakpatroon bij winterbanden).

Maten: 16 inch.Barum Bravuris is een zomerband van de economische klasse bestemd voor het dagelijks rijden. Het model staat garant voor rijprecisie op alle soorten wegdek en perfecte communicatie tussen het stuurwiel en de band. Het voordeel van Barum Bravuris is de verlengde levensduur. Deze was mogelijk dankzij een speciaal rubbermengsel met silica Barum Longlife Compound, dat hoog bestendig is tegen slijtage en mechanische beschadigingen.Het speciale brede profiel staat garant voor gelijkmatige drukverdeling in de band. Het loopvlak slijtage is daardoor homogeen en langzaam, wat de mogelijkheid geeft om volle prestaties van Barum Bravuris de gehele levensduur te genieten. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat je van het rijplezier kunt genieten zonder risico dat veiligheid of rijcomfort zullen dalen. De band maakt gebruik van een directioneel loopvlakpatroon dat zeer goed zowel op droog alsook op nat wegdek presteert. Het karakteristieke kenmerk van dit patroon zijn de V-vormige groeven die het water van onder de band snel afvoeren en houden het risico op aquaplanning laag. De robuste blokken op de randen van de band en de centraal gelegen rib zorgen voor meer stabiel rijden en perfecte bestuurbaarheid, ook tijdens dynamische en plotselinge manoeuvres. De ingenieurs die Barum Bravuris hebben ontworpen, zorgden ook voor het akoestische comfort binnen het voertuig. Dankzij de geoptimaliseerde constructie en moderne materialen staat het model garant voor efficiënte vermindering van geluiden die tijdens de afrol van de band ontstaan.Informatie over de producent: Barum is een merk dat in 1945 is opgericht als resultaat van een fusie van drie Tsjecho-Slowaakse bedrijven - Bata, Rubena en Mitas. Het bedrijf levert banden van de economische klasse gekenmerkt door gunstige prijs en gebalanceerde prestaties op alle soorten wegdek. De grootste bandenfabriek in Europa in tsjchische Otrokovice produceert banden voor personenauto’s en vrachtwagens, zowel voor zomer- alsook voor winterseizoen.

Barum Bravuris beoordeling

Resume: 3,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 1783 reviews

medium
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111100 3,1
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111300 3,3
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111400 3,4

1783 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 8 mensen
 • 4 320 mensen
 • 3 1321 mensen
 • 2 110 mensen
 • 1 24 mensen

68% gebruikers recommanderen deze band

68%

Informatie over banden worden verzameld voor 6794 dagen. In deze periode hebben we verzameld 1783 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 26904000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: uitzicht van de band.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Hans

  Maat: 195/45 R15

  Review: 2,6 116000
  Bravuris Barum deze grootte het was, want ik zmianiłem de Goodyear HydraGrip 195/50 R15, zijn in termen van een principe goed, maar na een tijdje begon me direct om te vliegen als een gek, ik dacht dat het was wielen krom, maar de wielen waren nieuw (paradox). Zoals voor de hals bescherming __ D_ de rand! Niets beschermt (en verloor twee wielen met banden). Hoe doe je koopt zul je merken dat ze een echte Goodyear beschermende kraag Hydragripy en Bravurisie ik helemaal niet te zien, omdat ik denk dat het niet is. Mijn Skoda is sport afgestemd mijn auto, en de veiligheid is het meest belangrijk voor mij, en de band niet verstrekt. Ik raad. Ik adviseer Hydragipy. Ik kocht ze in het donker en toen bleek dat dit is het laatste werk van Goodyear. Bravuris natte gedraagt ​​zich goed voor de Drywell. doorslaggevend voor agressieve rijstijl snel zciera factor. Prijs verleid me, maar nooit deze fout begaan. Groet en correct adviseren overwegen de aanschaf van banden. Goodyear HydraGrip commando. Przejeździłem veel in hen en ze zijn veel beter.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Bernd

  Maat: 185/60 R14

  Review: 3,4 111400
  Gooi een prijs van ongeveer 150 PLN / st. en de index van H is moeilijk te verslaan! Hoewel het behoort tot de goedkoopste op de markt beschikbaar is op zijn minst goede handling eigenschappen maken kleine rolweerstand, comfortabel - ongelijkheid verstikt goed en ziet er geweldig uit. Ondanks aannames om de auto breder en low profile banden standaard (165/65) is er geen toename van het brandstofverbruik, de kracht die nodig is voor het stuurwiel is minder direct (zonder ondersteuning) en een betere gaten demping op de weg. Gedrag in natte en droge omstandigheden zeer goed - zijn verschillende meningen, ik heb geen speciale reserves. Voor het geld veilig is er niets beter (zeker niet Debica Furio of Matadory ...), en zelfs deze banden kan gemakkelijk concurreren met de producten van het gesprek. "Higher-end" stijl in plaats matige voorkeur vooral tijdens het rijden en de auto is niet te sterk. Tot nu toe ben ik blij met de keuze en aan te bevelen Bravurisy! In het bijzonder wil ik toevoegen dat mijn vervaardigd in Portugal.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Sachso898

  Maat: 195/50 R15

  Review: 3,4 111400
  Bandenmaat 195 / 50R15 82V met een index aan mijn verwachtingen te voldoen in de verklaring: Kwaliteit Prijs =! Prijs 150 elk geschikt is, en kunnen andere bedrijven om de prijzen van hun producten te verminderen postarały. In droge omstandigheden hebben ze niet het minste probleem, zelfs in krappe bochten met een vrij hoge snelheid. Geen probleem, u kunt voelen wanneer een tractie verliest. Nat wegdek - hier een beetje erger, maar bij hogere snelheden (ongeveer 160 kmh) aquaplaning wordt gevoeld, ik stel voor dat je het gaspedaal te downloaden. Bovendien is de band niet vreemd lijken geluiden tijdens het rijden, zoals sommige van uw opmerkingen hebben geïnterpreteerd - misschien iets in zit! Het voelbaar maar onopvallend bestuurder rolweerstand - zitten op het stuurwiel, dat de band over de weg, is het misschien de moeite waard schorsing en design. richting van een auto. Ik zou aanraden als bijna exorbitante prijs.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Billy1973

  Maat: 195/50 R15

  Review: 4,2 111120
  Banden zeer goede oefening. Vanaf het begin, maakte hij een goede indruk en niet alleen in uiterlijk, maar vooral voor het weggedrag van hoge snelheid en agressief rijgedrag. Ik gebruikte heeft veel banden, vooral die van de bekendste merken Barum, maar ondanks het standpunt dat het misschien een geoordeeld shit volgens de regel "totdat je nog nooit hebt geproefd weet dat de waarheid 'en werd niet teleurgesteld. Omgekeerd. De banden werden in Turbo Dedrze 2000, die een sterke en rijden automobilisten nogal dun non, zodat het positiever waargenomen verbruik. Ze hebben een zeer sterke kant (profiel) die helpt bij de hoeken (het gevoel van stijfheid). Luid als meer of minder stops met een hoge snelheid (vooral in het gebied. 200 kmh), was het niet zo merkbaar wanneer recent gebruikte Dunlop'ach. Maar over het algemeen zeer goed. Alleen regelmatige controle van de bloeddruk, en er zullen problemen. Yours!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Samuel877

  Maat: 185/65 R15

  Review: 1,8 180000
  Het enige dat ik kan zeggen dat dit waar is. Ik heb deze banden op de Nissan Primera 1.6 100 km had. Ik zal beginnen met de positieve punten: De band is goedkoop en ziet er goed uit. Serieus, dat is alles en niets anders! Als u wilt om banden te kopen voor ongeveer 180 zł verspil geen tijd! verschrikkelijk lawaaierig niet te vergeten de super-fast bandenslijtage [een zeer vlotte rit] te noemen! Kan alleen maar aanraden degenen die zich afvragen over de wielosezonowymi Dębicami seconden In de winter Navigator handvatten zeer vergelijkbaar [Ik weet niet of je niet beter barumy], en in de zomer is de kloof [lopen barumy 100x beter]. Als je een goede zoon u op zoek bent naar banden voor mijn vader, aarzel dan niet overslaan deze reactie. Ik groet degenen die niet hebben gekampeerd op banden [en goede veranderingen, bijvoorbeeld, Toyo, Michelin, Hankooki [b goede band!]] Evenals degenen die nog niet hebben gekocht!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Barum Bravuris maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
175/65 R14 82 H 49 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina: