Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Barum Banden

Barum Banden

Beoordeling van de producent
3,4
gebaseerd op 5901 meningen

Barum is in 1945 ontstaan uit de fusie van de drie belangrijkste Tsjechoslowaakse bandenfabrikanten: Bata, Rubena en Mitas. Sinds 1993 maakt het bedrijf deel uit van de Continental-groep. De grootste fabriek van het bedrijf dat zich Otrokovice bevindt, is op dit moment een van de modernste bandenfabrieken in Europa.

De producten van het bedrijf worden gemaakt met het oog op de Midden-Europese weersomstandigheden. De banden van de Tsjechische producent worden gekenmerkt door goede kwaliteit en een betaalbare prijs. De aangeboden producten horen tot de budgetklasse.

Barum produceert banden voor personenauto's en vrachtwagens.

Sinds 1983 is Barum de hoofdsponsor van de rally met dezelfde naam. Deze wedstrijd is op dit moment een van de voorrondes voor het Europees kampioenschap.

Beoordelingen van banden door onze klanten Barum:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Barum banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • pitbul1171 5,0

  Barum Bravuris 3HM 225/45 R17

  Hallo, ik heb twee nieuwe Barum-banden gekocht, ik heb ze eerder geïnstalleerd, ik heb er meer dan 10.000 in verwerkt. km van het nieuwe bijna 9 mm loopvlak heeft nu 8 mm, de slijtage op het gehele oppervlak is hetzelfde. Ik ga twee nieuwe banden kopen aan de achterkant van Barum en ik zal nog vele jaren een spel hebben. Ik beveel goede kwaliteit aan voor goed geld. Meer >
 • Simon 4,6

  Barum Brillantis 2 175/65 R14

  Na een jaar gebruik van deze banden is geen grote nadelen van de band gemerkt. Zeer goede handling en vrijwel lichte tekenen van slijtage. Dit is mijn tweede set banden met winterbanden Barum en ik kan eerlijk deze banden en het merk aanraden aan iedereen op zoek naar goede banden voor een redelijke prijs. Meer >
 • Steve Eastment 4,7

  Barum Bravuris 2 255/35 R19

  Deze 3 spel Barum banden hebben gebracht en elk van de andere 2 games hebben 15.000-20.000 mijl gegeven. Ze hebben een goed profiel en grip op het natte en hebben geen problemen bij temperaturen onder nul ofwel moest. Goede grip in de zomermaanden ook. lawaai van de weg is goed en op gelijke voet met topmerk banden. Ik raad deze banden zijn gemaakt van Continental. Meer >
 • Thomas 4,2

  Barum Bravuris 3HM 195/50 R15

  Barum Bravuris 3HM heb ik onder ongewone auto (Smart 451), de maat in de vooras 175/55/15. Hij is zeer licht. De banden hebben goede wegligging zowel op nat als droog wegdek. Op een nat blijft de auto stabiel zelfs bij hogere snelheden. Op een droog is er geen lawaai te horen. Na ongeveer 15duizend kilometers is er een lichte slijtage zichtbaar. Over het algemeen bieden de banden uitstekende kwaliteit en langere levensduur dan gelijke producten van de concurentie. Dit model kan ik rustig aan elke bestuurders aanraden. De prijs van Barum Bravuris 3HM is redelijk. Bovendien heeft dit model kortere remafstand en heeft me nog nooit gefaald, zelfs bij het noodremmen. Over het algemeen een Meer > aanrader ;)
Vindt uw Barum banden