Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Barum Banden

Beoordeling van de producent
3,4
  111500
gebaseerd op 5901 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Barum is in 1945 ontstaan uit de fusie van de drie belangrijkste Tsjechoslowaakse bandenfabrikanten: Bata, Rubena en Mitas. Sinds 1993 maakt het bedrijf deel uit van de Continental-groep. De grootste fabriek van het bedrijf dat zich Otrokovice bevindt, is op dit moment een van de modernste bandenfabrieken in Europa.

De producten van het bedrijf worden gemaakt met het oog op de Midden-Europese weersomstandigheden. De banden van de Tsjechische producent worden gekenmerkt door goede kwaliteit en een betaalbare prijs. De aangeboden producten horen tot de budgetklasse.

Barum produceert banden voor personenauto's en vrachtwagens.

Sinds 1983 is Barum de hoofdsponsor van de rally met dezelfde naam. Deze wedstrijd is op dit moment een van de voorrondes voor het Europees kampioenschap.

Beoordelingen van banden door onze klanten Barum:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Barum banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Chuburji 4,2 111150

  Barum Polaris 2 165/70 R14

  Ik heb (in de winter) reisde van Helsinki naar Alicante (via Riga / Praag) en vervolgens naar Oslo via Parijs / Londen / Kopenhagen rond 8000 tot 10.000 kilometer in vier weken met deze tryes, de temperatuur verandering van -27 tot + 15 + ik zou zeggen toch goedkope perfect voor de winter (hoewel als je niet weet hoe te rijden of rijden uw auto op het ijs / sneeuw dan maakt niet uit welk merk je koopt zal nutteloos zijn). Meer >
 • Tomek 4,6 111150

  Barum Polaris 3 205/55 R16

  Tot nu toe hebben winterbanden me geassocieerd met extreem lawaai wanneer ik op droge wegen rijd. Het bleek dat het de schuld was van mijn vorige sets, inclusief de set die ik kreeg met de auto van de croupier. Barum Polaris 3 is waarschijnlijk de beste winterband in deze prijscategorie. Het besturen van een auto die is uitgerust met deze banden, geeft me een veilig gevoel. Ze slijten niet sneller dan ze zouden moeten. Ze zijn stil. In ze branden is minder dan in de vorige sets. Ik heb er nu ongeveer 20.000 km gereisd. Meer >
Vindt uw Barum banden