Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Barum Brillantis 2

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Barum
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
39 / st.
Kopen
4,1
Review: Goed 111110 505 reviews

Barum Brillantis 2 beschrijving

De zomerband Barum Brillantis 2 is de opvolger van de eerste versie geproduceerd door het Tsjechisch merk. Tegelijkertijd is het ook de meest economische keuze van alle banden van dit bedrijf. Dankzij de Barum Belt System technologie, heeft het model hoge prestaties en tegelijkertijd ook een zeer goed niveau van tractie . Een groot voordeel van de band is het vakmanschap waarmee het in de ontwerp- en productiefase is voorbereid. De platte vorm van loopvlakprofiel zorgt voor gelijkmatige drukverdeling en daardoor ook voor betere grip en meer langzame en homogene slijtage van het loopvlak. Als resultaat kan je lang van het rijden genieten op een band die op geen moment van haar levensduur haar kwaliteit verliest.Een voordeel van Barum Brillantis 2 is een laag niveau van afrolgeruis - dat beïnvloedt positief het rijcomfort en helpt van echte rijplezier te genieten. Het asymmetrische loopvlak presteert uitstekend, zowel op een droog alsook op nat wegdek. De zijgroeven aan de binnenkant en smalle lamellen op de zijkanten van het loopvlak zorgen voor goede waterafvoer en voorkomen gripverlies en glijden. Dankzij deze constructie staat de band garant voor korte remweg en vermindert het risico van aquaplaning.Barum Brillantis 2


Dankzij de stevige constructie is Barum Brillantis 2 bestendig tegen mechanische beschadigingen en kan zeer goed met verschillende soorten wegdek omgaan. Het model werkt goed met personenauto’s van de middenklasse, die vooral in de stad rijden.Barum


Barum is afkomstig van drie Tsjechische bedrijven - Bata, Ruben en Mitas. Van de eerste letters van deze bedrijven is de naam van het merk ontstaan dat vandaag de grootste bandenproducent in Tsjechië is. Barum is opgericht in 1945 en sinds het begin heeft het een groot aandeel in de markt gehad dankzij de combinatie van de drie alreeds erkende merken. In 1992 is het bedrijf een onderdeel van het Continental concern geworden, wat meer financiële stabiliteit en ontwikkeling van nieuwe technologieën heeft gebracht. In die tijd heeft het merk hun offerte verbreed met banden voor vrachtwagens en landbouwmachines.

Barum Brillantis 2 beoordeling

Resume: 4,1 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 505 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111110 4,1
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111110 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111120 4,2

505 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 121 mensen
 • 4 318 mensen
 • 3 52 mensen
 • 2 13 mensen
 • 1 1 mensen

95% gebruikers recommanderen deze band

95%

Informatie over banden worden verzameld voor 4069 dagen. In deze periode hebben we verzameld 505 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 3898000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Radek

  Maat: 185/65 R14

  Review: 4,5 111150
  Ik heb ze 1 seizoen en ik ben erg blij. Er zijn geen tekenen van gebruik. Ik had Bridgestone al eerder en ik merkte geen toename van de verbranding of het lawaai. De rijeigenschappen zijn zeer goed op de droge weg. Ik heb het gevoel dat de banden stijf zijn, dat ze goed aan het asfalt "plakken". De grip is zeer goed bij het starten en remmen. Ze hebben ook goed gewerkt op grind, steenachtige wegen en modder. Op natte wegen gedragen ze zich fatsoenlijk. Naar mijn mening voorkomen ze effectief het aquaplaning effect. Ik controleerde in grote plassen en gaten met water. Ik heb geen enkel verlies aan grip gemerkt, zelfs niet boven 100 km/u. Natuurlijk zal de kwestie van het remmen op natte wegen altijd discutabel zijn. In een auto zonder ABS hoef je alleen maar een bepaalde voorzichtigheid aan te houden omdat de wielen vast kunnen komen te zitten als je stevig op de rem drukt. Als je niet scherp remt ("laten we zeggen in geval van nood") houdt deze band het goed. Tot slot raad ik het aan. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is hetzelfde als de Bridgestons die ik eerder had.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Marek

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,7 111170
  Ik heb 5 jaar lang Fulda-banden gehad en ik had groote probleem met hoogteslaag gehad.Nu heb ik een Barum gekocht voor mijn scenic omdat ik een barum bravuris 195/50/15 heb in een punto fiat en tot 210kmh kun je het stuurwiel niet vasthouden en niets beeft, maar de 2-briliats zijn niet meer zo. Ik heb de wielen aan een vulkanisator gegeven om ze recht te zetten en nieuwe barums op te zetten die het effect van 150 zonder trillingen moesten brengen, helaas is het niet zo, trillingen voelen, maar waarschijnlijk in het 5e jaar van gebruik zal ik ook zeggen dat het iets meer waard is en iets van de premium banden kopen. En wat betreft de banden, ik probeerde scherp de bochten in te gaan in het nat en wat een verrassing dat de auto zijn spoor niet verloor dus het was geweldig voor mij en er was een misser en zeer scherp remmen op droog en ABS draaide niet aan zodat ze hun grip niet kwijt raakten. Op een droge baan, wat het ook rijdt en die zijn stil over duurzaamheid, er is niets te zien dat het niet zal verliezen en ik denk dat het zal duren 5 seizoenen zonder enig probleem.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Pablo

  Maat: 175/65 R14

  Review: 4,0 11110
  Ik heb al bijna 10.000 km op deze band gereden. Er zijn geen tekenen van overmatige slijtage. Het is geen stille band, maar ook niet te luid. Het is moeilijk voor mij om te praten over dempingsstoten omdat ik een relatief harde vering heb. In vergelijking met winterbanden (Kleber Krisalp HP) voel je het verschil. Het heeft relatief zachte zijwanden waardoor de band comfortabel is, maar in de bochten kun je voelen dat de band werkt ook al is hij nog op de weg en sinds ik hem heb, is het niet gebeurd dat de auto is uitgegleden. Ik heb nog nooit een as in snellere bochten laten slippen, en soms rijd ik graag dynamisch. Er zijn natuurlijk betere banden, maar als iemand op zoek is naar een band om normaal te rijden voor een fatsoenlijke prijs, dan zal dit product aan zijn verwachtingen voldoen. Er is geen manier om iets beters te zoeken in deze prijs.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Pan Tomasz

  Maat: 165/70 R13

  Review: 4,3 111130
  Er is niet veel om over te schrijven. Banden op het B-segment van oudere technologie zullen het niet goed doen, hoewel ze dat wel doen. Het geluid is aanzienlijk afgenomen ten opzichte van de oude banden. Ik denk dat iedereen in dit segment eraan denkt om vernieuwde of nieuwe banden te kopen. Nou, in vergelijking met de prijsvergelijking zijn de banden die ik heb gekocht ongeveer 30% duurder dan vernieuwde banden, en hier is de vraag wat we krijgen voor deze 30We kopen stilte, betrouwbaarheid - geen luchtbellen, geen afstempeling van de band of veranderingen in de dichtheid, wat resulteert in een goed resultaat op de balancermachine , en tijdens het rijden, een goed resultaat op de hele auto. Ik raad zelfs aan om voor zo'n kleine auto nieuwe banden te kopen,ze hebben een redelijke prijs en veel voordelen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Kamil Karlik

  Maat: 175/65 R14

  Review: 4,5 111150
  Een gewone band * niet gemaakt in china * niet super ultra turbo max alleen zoals het zou moeten zijn (premium banden hebben meestal eigenlijk een of andere parameter beter, bijvoorbeeld 5% minder brandstofverbruik [ wat onthoudt wordt getest op het circuit] en de prijs is 50% of zelfs 100% hoger) * niet een "gewone" band - er zijn geen * EEN CORRECT GECONSTRUEERDE BAND MET DE JUISTE (lees: zeer goede, duurzame en economisch verantwoorde eigenschappen * op de vorige set werd de auto zonder ABS gereden door: 60.000 km, 4 jaar na 4 seizoenen (lente, zomer, herfst, winter) * ziet er niet uit als een Fast&Furious-band - omdat een correcte band kan niet :) * JA, EEN BETROUWBARE BAND DIE IS GETEST OM VEILIG TE KUNNEN BEWEGEN EN DE VORM VAN HET LOOPVLAK NIET TE ZIEN :)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Barum Brillantis 2 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
175/65 R14 82 T 52 Kopen
185/65 R15 88 T 46 Kopen
135/80 R13 70 T 39 Kopen
145/70 R13 71 T 39 Kopen
145/70 R13 71 T 44 Kopen
145/80 R13 75 T 45 Kopen
145/80 R13 75 T 40 Kopen
155/65 R13 73 T 50 Kopen
155/65 R14 79 T 53 Kopen
155/65 R14 75 T 53 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Barum Brillantis 2 test

2016 test ADAC in de maat: 185/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ACE/ARBÖ in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 185/65 R15 beoordeling: aanbevolen