Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

BFGoodrich G-Force Winter

Fabrikant:
BFGoodrich
Voertuigtype:
Auto
Seizoen:
Winterbanden
4,2
Review: 168 reviews
GEBREK

Excuseer, maar dit product is
op dit moment onbeschikbaar.

Onze specialisten helpen u graag een gelijk product kiezen..

Tel.: 02 880 02 10
(Tegen lokaal tarief)

Bekijk vergelijkbare producten

BFGoodrich G-Force Winter beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 168 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,1
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,2
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,2

168 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 42 mensen
 • 4 110 mensen
 • 3 13 mensen
 • 2 3 mensen
 • 1 0 mensen

95% gebruikers recommanderen deze band

95%

Informatie over banden worden verzameld voor 5126 dagen. In deze periode hebben we verzameld 168 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 1269000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: uitzicht van de band.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Review: 3,0
  De banden hebben een maand in de auto. Ik heb tot nu toe gedaan, ongeveer 2.000 kilometer. Tijdens de zomer continent te veranderen is het een groot verschil en is minder helaas. Tot nu toe, ik vond de verandering van zomerbanden voor de winter, omdat de winter auto was over het algemeen miękkie.Używałem in alle auto Goodyear Ultragrip Series en ik was blij. Ik besloot om Goodrich G-Force te kopen als gevolg van goede recensies. Maar ik ben teleurgesteld met deze band. De belangrijkste nadelen kan een zwakke laterale type auto Opel Zafira. Auto zweeft letterlijk positieve temperaturen. Feature zeer gevaarlijk als je een snelle manoeuvre te maken. Daarbij is veel slechter ongelijkheid demping vergeleken zomerwielenset gemaakt van een hardere rubber compound. De auto is luidruchtig en minder comfortabel dan in de zomer. Ik weet niet het gedrag van de banden in de sneeuw te oordelen, want dit jaar niet uświadczyłem. Maar als de stad gemiddelde van de banden aan te passen. De tweede keer dat ik heb ze niet kopen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Review: 3,6
  Op droge wegen de band heeft een goede baan, maar de luchtvochtigheid is zeer hoog. Als het gaat om Yazd in de sneeuw en ijs hier en ik verwachtte meer. Als het gaat om het ijs Ik begrijp dat elke band, zelfs de beste veroorloven nieradzić kan vooral tijdens het starten en remmen, maar de rit in de sneeuw Innn is geschiedenis. Hier gedraagt ​​band op gemiddeld, net als het jaar van de banden. Er zijn momenten waarop er een probleem is met het begin van, of de snelheid en rijden gevoel te verminderen heel sterk dat het is vrij slecht contact met de grond. Tire algemeen koele winter, maar wees voorzichtig, want het kan een probleem zijn.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,6
  Gudryśki gekocht als gevolg van de stroom door het kaliber van brede rubber 205/16 alles wat ik denk dat het redelijk Cobra. Een set van nieuwe verbindingen stevig Beierse op natte en droge wegen - zonder commentaar. Het richtinggebonden profiel veel beter (naar mijn mening) controleert uw bestaande Sottozero Pyrellki gehad (ze waren gewoon luidruchtig en onveilig op wegen RWD). G-Force Winter kan vertrouwen en zelfs witte weg przysypanym ik kom met een zeldzame flikkering van DSC. ... Schoenen geproduceerd in Polen - compromisloze kwaliteit. Ik beveel!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,0
  Een set van BFGoodrich G-Force Winter 195 / 65R15 91 T, kocht het seizoen 2011/2012. Natuurlijk houdt de auto op de weg, het reageren correct nat en ijs. Het lijkt erop dat de band heeft een klein probleem met de verwijdering van water met zeer zware regen. Ik hoop dat de 3-4 seizoenen voertuig veilig zonder verrassingen. Staat na het seizoen loopvlak 1 voor een goede rechter. Kortom, dit is een massief stuk rubber met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Ik zou zeker aanraden. Ik zou het opnieuw kopen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 185/60 R14

  Review: 3,6
  Dit is niet het eerste merk banden die na het invoeren van een klein gat in de zijkant van me brak. Ze zijn gemaakt van een zacht rubber. Hij had een zomer begeleider en dezelfde, en helaas ook waren zacht en zijde brak na het rijden minder dan 1000 km. Bovendien, ter hoogte van de band is zeer vreemd gedraagt ​​op de hoeken. Ik voel me niet veel vertrouwen en de auto is als een veer. Ik zou zeker kiezen voor Uniroyal, FIRESTONY of VERDSTEINY die alles haten en zelfs niet klagen, en zijn in een vergelijkbare prijs.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

BFGoodrich G-Force Winter beschrijving

Type: winterband

Klasse: economisch - goede verhouding tussen prijs en kwaliteit

Bestemming: personenauto’s

Loopvlak: symmetrisch - diepe insnijdingen zorgen voor goede tractie op alle wegdekken

Maten: vanaf 13 tot en met 18 inchBFGoodrich G-Force Winter is een winterband die voor het alledaagse rijden ontworpen wordt. Dit model is uitgerust met een modern directioneel loopvlakprofiel dat zeer goed omgaat met grote hoeveelheden sneeuw en modder. Dankzij de groeven in de vorm van een letter “V” wordt het water snel en efficiënt afgevoerd en daardoor kunnen bestuurders van rijveiligheid en optimale grip genieten, ongeacht de weersomstandigheden.

Dankzij de uitstekende grip op sneeuw en ijs, wordt de auto door het zeer goede versnellen gekenmerkt. Een dicht netwerk van lamellen zorgt voor een groter contactoppervlak, wat tot een goede rijstabilitieit leidt. Door de bredere schouderkanalen en het geoptimaliseerde loopvlakprofiel wordt het water nauwkeuriger afgevoerd.

BFGoodrich G-Force Winter zorgt voor de maximale controle op de weg dankzij randen en lamellen die het water afvoeren en de tractie verbeteren. Het flexibele rubbermengsel, massieve blokken en een dicht gesneden centrale rib garanderen het dynamische en precieze rijden, ongeacht het weer en een soort wegdek. Ingenieurs van BFGoodrich G-Force Winter hebben gezorgd voor een gelijkmatige drukverdeling op de band. Als gevolg hiervan, verslijt het loopvlak langzaam en evenwichtig, wat tot maximale prestaties gedurende de gehele levensduur leidt. Een modern rubbermengsel is duurzaam en daardoor is ook de band duurzaam en resistent tegen mechanische beschadigingen. De band is dus door een langere levensduur gekenmerkt.Informatie over de producent: BFGoodrich is een Amerikaans merk dat sinds 1870 bestaat. Zijn producenten worden binnen de middenklasse gesitueerd die door de beste prijs-kwaliteit verhouding en optimale prestaties op alle wegdekken gekenmerkt wordt. In het aanbod van het bedrijf zijn banden te vinden voor personenauto’s en auto’s met vierwielaandrijving. In 1937, heeft BFGoodrich de technologie van het synthetische rubber ontwikkeld, wat tot de toename van productie en beschikbaarheid voor de gemiddelde bestuurder leidde.

BFGoodrich G-Force Winter test

2015 test ADAC in de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende