Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

BFGoodrich G-Grip

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
BFGoodrich
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
105 / st.
Kopen
4,2
Review: Goed 111120 199 reviews

BFGoodrich G-Grip beschrijving

De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

BFGoodrich G-Grip beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 199 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111110 4,1
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 11110 4,0
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111130 4,3

199 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 47 mensen
 • 4 135 mensen
 • 3 17 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 0 mensen

96% gebruikers recommanderen deze band

96%

Informatie over banden worden verzameld voor 3999 dagen. In deze periode hebben we verzameld 199 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 1654000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Marcin/Dolny Śląsk
  Review: 4,1 111110

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hallo. Sam voordat ik kocht deze banden hebben veel tijd besteed aan het vergelijken van offertes en het lezen van uw reacties. Ik reis up auto als personenauto natuurlijk :-) (Citroen Berlingo II) en de band moet zo goed dat de auto drijvende zijn. Aan het begin van mijn keuze viel op de Nokia lijn van formaat 205/65 R 15 (naar verwachting voor maat zomer originele). Na meteen invoegen voelde ik pijn in rijden! Myszkowało auto op de weg, linksboven, en een rechter en, bijvoorbeeld, het stuurwiel in hun handen, en ik weet dat ik moet meteen gaan! Het bleek dat twee banden fabricagefouten. Ik sprak met u, en (OPONEO) vond dat beide zijn goed en twee niet. Voor defecte banden kreeg een restitutie, en goede stuurde me terug (verzendkosten in beide richtingen bedekt OPONEO). Ik besloot om twee banden te verkopen (omdat mijn vertrouwen was gespannen, en zelfs de tijd voor dit soort verhalen, ieder van ons waarschijnlijk niet hebben) en opnieuw kopen nieuwe komplet..znowu navigatie door opmerkingen en uiteindelijk heb ik besloten om te kopen BFGoodrich G-Grip 195/65 R15 95 T XL. Mijn auto van deze omvang wordt aanbevolen voor de winter, maar wat deze banden ;-) En een succes! Ik kocht in april. Nu hebben we het begin van oktober en gingen ongeveer 10.000 kilometer. Ik woon in de stad, een dagelijkse woon-werkverkeer, dan is de stad, dan terug naar het huis. Op de langere routes zo'n 500km een ​​zekere dag. Na de veronderstelling leidende wagen op rolletjes! (Hoewel de nauwkeurigheid van de stuurinrichting bij de Berlingo is niet niet wat uitstekend) In droge omstandigheden uitgevoerd briljant. In de natte zal ik oprecht schrijven dat iets waar ik ben niet helemaal zeker, maar het is snel genoeg is (iets meer dan 120). Bandenslijtage: 10.000 op de achteras (detail niet gemeten) niet zichtbaar in alle consumptie. Stuur een beetje meer, maar mijn ogen voor drie seizoenen in mijn kilometers zal veilig zijn. Verbranding ... groei was zeker niet! Komfort..to is afhankelijk van elke indywidualnie..ja niet klagen. Ik rijd een familie en ik voel me comfortabel dat ik niet nadenken over het feit dat sommige van de banden is niet zo! Dus dat is het! Groeten.
 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Pawel 34
  Review: 4,8 111180

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Banden duurde ongeveer 11.000 km. Michelin en Dunlop had eerder, dus ik heb een referentiepunt. De twee genoemde waren in principe onhoorbaar en zeer snel verbruikt. BF Goodrich Tire oor in een snelheidsbereik, in mijn auto ongeveer 70-90 km / h, afhankelijk van de ondergrond, maar niet een tragedie. Boven deze snelheid auto's, het geluid van banden zijn in principe onhoorbaar. Ik kan gerust zeggen is - is dat de banden zijn groot in nat. In de regen, schakelt zelfs traction control, zelfs op een routine-fly toen vol water, terwijl Dunlopach keer anders was. Als het gaat om rolweerstand - brandstofverbruik, die in feite een hogere weerstand BFGoodrich. Maar iets over iets, uitstekende hechting aan de kosten van de hogere consumptie, in mijn auto, dat is heel zwaar (205/60/16 banden), het gemiddelde verbruik steeg 6,5-7,3 om te 7,5 liter (50/50 gemengd rijden route / stad vaak gedomineerd stad). Als ik een tweede keer de banden zijn in deze prijsklasse niet meer dragen, BFGoodrich kiezen. Uitstekende tractie / afvoer - dat was mijn prioriteit en lage bandenslijtage. aanraden
 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: AD.
  Review: 5,0 11111

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Aangekochte banden, na onderzoek van de opmerkingen van andere gebruikers, de beschrijving tag op de website van de fabrikant, professionele tests uitgevoerd op verschillende banden (online gepubliceerd). De keuze was bewust. Zeker banden gedragen zich zeer goed in zowel droge als natte oppervlakken: een veilige en beginnen met remmen. Het uiterlijk is puur subjectief na 12 000 km duurzaamheid - lijkt bevredigend. Het grootste voordeel van deze banden zijn rolweerstand en lawaai. Beduidend lager dan mijn vorige en gedreven met banden van verschillende fabrikanten banden - na het verwisselen van banden branden daalde ongeveer 13% hebben nog niet beslist goedkopere banden en overtuigde me remproeven op verschillende oppervlakken gemaakt met banden van verschillende merken ( waaronder Chinees). Het leven is veel meer dan deze paar meer besteed PLN in goede banden, die onze (auto) contact met de grond en kan niet rijden de moeite waard, zelfs in de meest extreme situaties.
 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Tymitunieten
  Review: 4,5 111150

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Begin verbetering aanvullende informatie :). Ik Opel Omega 2,0 l leidt naar de achterzijde, en deze banden zijn gemonteerd op de rug. Rijstijl-achtige alleen gaan, ik als een gek te gaan: D Plaats van het gebruik en de periferie van de stad, met name de route. elk oppervlak. Banden begin is erg sterk, dat wil zeggen boven 80 km / ha neuriën de lagerbus wordt veranderd. Dit nadeel verdwijnt ergens na het rijden ongeveer 3000 km. Ik kocht het in de winter en ik moet zeggen dat op de gladde oppervlak van de handgreep ook. Zij benadrukken dat er geen band niet goed voor sneeuw of ijs op de irrelevantie van de rijsnelheid zal zijn :) :). Ze reageren op dezelfde banden op natte of droge ondergrond. Het is nog niet gebeurd met mij op een skateboard. Soms voel ik me een beetje weerstand, omdat het zou gaan tegen de wind in het voorbijgaan.
 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Fsmg
  Review: 4,8 111180

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Vierde seizoen met deze banden, gedreven ongeveer 40-50 duizend kilometer van seizoen 4 is nog steeds geproduceerd in Roemenië sinds 2009 en geproduceerd in Polen 2 + 2 Roemeens. Schrijf een korte en bondige: beste banden waarin ik reed enkele premie continentaal tintje. grote band voor droog en vochtig met hoge temperaturen en zelfs winter. Ik durf te zeggen dat de omstandigheden nog beter vallen gedragen dan winterbanden (Dayton dw 500 - niemand zal vliegen). zeer goede wandelingen, zowel in de rustige stad rijden en met een snelheid bereiken van de limiet. voorspelbare banden, redelijk rustig, een goede demping ongelijkheid. en het beste van alles - duurzaam, 2 Roemeense stukken lijken bijna als nieuw dit jaar kocht 2 helaas ... "ścięły" door het falen van de achterwielophanging.

Reviews per pagina:

BFGoodrich G-Grip maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/55 R16 91 H 105 Kopen
205/55 R16 91 V 78 Kopen
225/40 R18 92 Y 109 Kopen
225/45 R17 91 Y 112 Kopen
195/65 R15 91 T 63 Kopen
195/65 R15 91 H 71 Kopen
175/65 R14 82 T 60 Kopen
185/65 R15 88 T 80 Kopen
165/65 R14 79 T 126 Kopen
165/70 R14 81 T 57 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

BFGoodrich G-Grip test

2018 test Auto Bild in de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ACE/GTÜ in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen