Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Cooper Discoverer A/T 3

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Cooper
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
160 / st.
Kopen
4,2
Review: Goed 111120 24 reviews

Cooper Discoverer A/T 3 beschrijving

Type: zomerband

Klasse: middenklasse - gunstige prijs-kwaliteitverhouding

Bedoeld voor: auto's met vierwielaandrijving

Loopvlak: symmetrisch - perfecte grip in water, modder en onder andere extreme omstandigheden

Maat: 15-20 inchCooper Discoverer A/T 3 is een zomerband in het middensegment voor auto's voorzien van vierwielaandrijving. Het model gedraagt zich perfect tijdens zowel veeleisend rijden in terrein als bij dagelijkse ritten in de stad. De band heeft een symmetrisch loopvlakpatroon dat door de meeste producenten van terreinbanden wordt gekozen vanwege zijn eigenschappen. De solide blokken van het loopvlak zorgen voor de perfecte groeven op water, modder en ander extreem wegdek en de brede groeven voeren vloeistof van onder de bovenkant van het loopvlak snel af dat het loopvlak snel droogt, waardoor het risico op aquaplaning wordt beperkt en de veiligheid en het rijcomfort op hoog niveau blijven onder alle weersomstandigheden.De band is gemaakt van een geavanceerd dat zorgt voor het behoud van de juiste flexibiliteit onder vele verschillende temperaturen. Daardoor behoudt de constructie zelfs bij snel en dynamisch rijden de juiste stijfheid wat vervormingen van het profiel voorkomt. De druk die op de band werkt, wordt optimaal verdeeld, waardoor het loopvlak van Cooper Discoverer A/T 3 langzaam en gelijkmatig verslijt, en u tijdens de gehele levensduur van de band kunt genieten van optimale prestaties. Dit model is de perfecte oplossing voor alle bestuurders die betrouwbare zomerbanden zoeken die duurzaam zijn en bestand zijn tegen mechanische beschadigingen.Informatie over de producent: Cooper is een van de populairste Amerikaanse bandenmerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van banden in het middensegment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij de productie-ervaring van bijna 100 jaar bieden Cooper-banden gebalanceerde prestaties op elk type wegdeken rijcomfort. Door het gebruik van moderne materialen en de innovatieve productie-oplossingen worden de banden van het merk door bestuurders wereldwijd gebruikt.

Cooper Discoverer A/T 3 beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 24 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111800 3,8
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 11110 4,0
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111120 4,2
 • Off-road eigenschappen: Het banden gedrag gedurende off-road rit 111120 4,2

24 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 7 mensen
 • 4 15 mensen
 • 3 2 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 0 mensen

95% gebruikers recommanderen deze band

95%

Informatie over banden worden verzameld voor 2930 dagen. In deze periode hebben we verzameld 24 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 208000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: profieldiepte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Christian66

  Maat: 265/65 R18

  Review: 2,6 116000
  Ik koos voor deze band want vaak sprak zeer goede prijs-banden Cooper verslag en hoewel ik het goed heb gedaan mezelf. Ik ben in mijn 5e 4x4. Nou, dit is de eerste keer dat een gemengde zijkant van de band zegt versterkt door het gebruik van de stad te zien mijn vier banden Cooper, een progressieve slijtage en flank. Dit blijkt in het verdwijnen van de letters van de velg en de verschijning van de witte structuur aan de zijwanden van rubber. Hoewel het probleem werd gemeld aan de verkoper service en Cooper, met foto's en gedetailleerde door een onafhankelijke uitgever erkend door de bevinding verkoper. Cooper zei dat het onmogelijk is !!!!! En neemt geen wettelijke van 1 jaar en minder verborgen gebreken garantie. Dit is onaanvaardbaar van een grote fabrikant.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Cezio

  Maat: 245/65 R17

  Review: 4,6 111160
  Erg goed in het type band. Het loopvlak erg diep, het is gemakkelijk om te rijden in de winter oczyszcza.Warunki verraste me echt-binnenkomst in de gladde heuvel met een helling van 30 graden, met verschuifbare !!! Niet zonder reden in Canada en de VS. Deze banden zijn erg populair en goed verkopen. In een natte remt het erger dan een typisch zomerband, maar beter dan winterbanden. Droog asfalt gedraagt ​​zich als een zomerband. Minimale bandenslijtage. Volgende Cooper banden ook kopen !!!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Bartek

  Maat: 245/75 R16

  Review: 4,2 111120
  Zeer goede banden universeel type. Geschikt voor gemengd gebruik (asfalt gebied +). Natuurlijk, zonder overdrijving, niet "go", evenals een typische off-road banden MT, maar ik kan proberen. Vochtig en zeer fatsoenlijke remmen versnellen. Bij hogere snelheden, niet het gevoel het verschil in geluid tussen de szosówkami vorige plan. Voor deze geweldige prijs en mega glamoureuze witte ondertiteling op de band :) Ik aanbevolen door 100%, ik gebruik 80% tot 20% asfalt.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Alesu

  Maat: 275/70 R16

  Review: 4,4 111140
  Je moet de banden te hebben met de snelheid S gedurende de zomerperiode. Ik koos voor deze maatregel in de 275 / 70R18. 82,5 cm band .. Misschien een beetje 'moeilijk om het evenwicht op de cirkel. Goede tractie op onverharde wegen en geen diepe modder. De hoogte van 1,8 cm., Niet slecht voor een band met een snelheid symbool S. Li, hoewel ik liever aan te bevelen Cooper ST Maxx, maar met de snelheid Q kan niet worden gebruikt tijdens de zomer.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Jakub

  Maat: 265/70 R17

  Review: 4,3 111130
  De test banden aan de realiteit van de Poolse wegen. Zeer goede ongelijkheid onderdrukt, ondanks een vrij agressieve loopvlak is rustig. Om dit voegt een goede prijs. Het is zelfs moeilijk om de ruwheid te beoordelen, maar na een reis meer dan 1.000 mijl van banden wytarły nog niet eens rubber excessen veroorzaakt door de samenvloeiing van de formulieren. Om dit een zeer goede visuele indruk dat de banden maken op de auto gemonteerd toevoegt.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Cooper Discoverer A/T 3 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
225/75 R17 116 R 160 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina: