Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Dunlop Econodrive LT

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Dunlop
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
79 / st.
Kopen

Dunlop Econodrive LT beschrijving

Dunlop Econodrive LT is een ontwikkeling van het populaire project Econodrive van de Britse premiumproducent. Beperking van brandstofverbruik staat daarbij centraal. Dankzij de unieke constructie van de band kan de levensduur van het rubber worden verlengd, zodat er meer kilometers worden afgelegd op dezelfde set. Hoe hebben ze dit voor elkaar gekregen?

Vooral door reductie van de rolweerstand. Constructeurs hebben ten behoeven van de Econodrive-lijn een speciaal rubbermengsel ontworpen dat koolstofverbindingen bevat. Hierdoor is de stijfheid en bestendigheid van de band veel beter dan bij standaardmodellen. De toevoeging van silica zorgt voor een aanzienlijke verlaging van de rolweerstand, wat leidt tot een merkbare daling van het brandstofverbruik.

het rubbermengsel is echter niet het enige element dat verantwoordelijk is voor het zuinige rijden. Een andere oplossing t.b.v. lagere rolweerstand vinden we in de constructie van de band zelf. In de Dunlop Econodrive LT is een versterkte zijwand aangebracht, waardoor oneffenheden op de weg beter worden geabsorbeerd en het contactoppervlak met de weg optimaal is. Behalve op de zuinigheid is deze oplossing ook van positieve invloed op het sturen en de remkracht.

Het in de constructie aanbrengen van diepere loopvlakgoeven en open schouders zorgt ervoor dat het model buitengewoon veilig is bij regen. Deze bouw kan beter overweg met het afvoeren van water, zodat het risico op aquaplaning afneemt.

De Dunlop Econodrive LT is een band die nieuwe standaards zet op het gebied van zuinig rijden. Het hele project is geoptimaliseerd voor wat betreft de rolweerstand, zodat er brandstof bespaard kan worden en het comfort vele kilometers lang gewaarborgd is.Dunlop


Dunlop is een Brits premiummerk dat beroemd is om de innovatieve benadering van bandenontwerp. Als een van de toonaangevende merken van radiaalbanden heeft het bedrijf talrijke onderzoekscentra waar nieuwe patenten en oplossingen t.b.v. de veiligheid en het rijcomfort vandaan komen. De oprichter van het merk was John Boyd Dunlop, de uitvinder van de pneumatische band, die een revolutie op de markt betekende. Het bedrijf maakt tegenwoordig onderdeel uit van het Amerikaanse Goodyear en wordt in sommige delen van de wereld verkocht onder de merknaam Sumimoto.

Dunlop Econodrive LT beoordeling

Laatste reviews:

Er zijn meningen over banden verzameld.

Dunlop Econodrive LT maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
195/70 R15 104/102 S 82 Kopen
185/75 R14 102/100 R 79 Kopen
195/60 R16 99/97 H 109 Kopen
195/80 R14 106/104 S 107 Kopen
205/65 R15 102/100 T 164 Kopen
215/60 R16 103/101 T 121 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina: