Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Dunlop Banden

Beoordeling van de producent
3,8
  111500
gebaseerd op 8491 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Dunlop Tyres is ontstaan in 1985. De onderneming is de voortzetting van het bedrijf Dunlop Rubber, dat sinds 1889 bestaat.

Het bedrijf is voor 75% eigendom van Goodyear Tire and Rubber Company. De overige 25% zijn eigendom van Sumitomo Rubber Industries.

Dunlop is een van de marktleiders. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie bij klanten. In het aanbod van de onderneming bevinden zich banden klasse medium, HP en UHP van hoge kwaliteit. De onderneming heeft al vele successen behaald in onafhankelijke bandentesten.

Dunlop-banden maken deel uit van de originele uitrusting van auto's van merken als bijv.: Alfa Romeo, Audi, AMG, Aston Martin, BMW, Honda, Jaguar, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota en Volkswagen.

Dunlop was in de jaren 2003-2006 bandenleverancier voor British Touring Car Championship. Sinds 2002 levert het bedrijf banden voor de teams die starten in het V8 Supercars Championship. Daarnaast werkt Dunlop samen met de deelnemers aan Deutsche Tourenwagen Masters en American La Mans Series.

Beoordelingen van banden door onze klanten Dunlop:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Dunlop banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Krokiew 4,7 111150

  Dunlop SP Winter Response 175/70 R14

  Ik kocht banden in de eerste plaats ontworpen, Ik rijd een auto, vooral op de weg, waar het zich voordoet in de winter (gesmolten sneeuw en water), maar ook in de diepe sneeuw en geven u advies. Dus het ijs is gewoon spijkerbanden, dus ik vond de perfecte band voor mijn behoeften. Verbranding in vergelijking met de zomer, en hebben de zomer banden 195/60 R15, daalde met ongeveer 1 liter I 175/70 R14 winter, dus het probleem meest verbranding verwarming in de winter is mij vreemd. Meer >
 • Wladek. 4,4 111150

  Dunlop SP WINTER SPORT 3D 235/55 R17

  Ik ben erg blij: rustig, geen problemen met het evenwicht, dus het doet in de sneeuw en in het veld - geen problemen met toegang tot stoki.Wytrzymała winter - entree vrouw in een vrij groot gat - onverminderd (misschien als gevolg van de verbeterde versie) .In hoge snelheden zonder voorbehoud weg - goed gedrag en niet te luid. Kortom, ben ik aangenaam verrast. Vroege winterbanden had slechts Michelin en ik was bezorgd, maar deze werden niet bevestigd. Als ze zijn nog steeds resistent tegen deze openbaring te dragen. Sterk aanbevolen en de prijs waard. Meer >
 • Ketiw 4,2 111150

  Dunlop SP WINTER SPORT M2 205/60 R15

  Na het kopen van een vloek en tandengeknars. Hij kon geen controle over de auto. De gebieden om heel vreemde dingen. Niets, niets, en plotseling de auto waarin hij probeerde om de weg te corrigeren. Deze Zwalałem op gebruikte banden, omdat ik niets gemerkt. Pas na het rijden ongeveer 6000 (ik was in de Alpen) mijl, vond ik de oorzaak. Rubber stampen arm bus rechts metal. Na de reparatie, de absolute miodzio. Ook dit jaar, ondanks het feit dat de hals had meer dan 50.000 marcheerde als een scheermes Alta Badia naar Cortina na slechts sneeuw napadanym. Meer >
 • P 4,2 111150

  Dunlop SP WINTER SPORT M3 205/55 R16

  Kortom, een fatsoenlijke band op elk oppervlak. De modder is niet zo goed als Dębica Frigo 2 en HP, maar als de machine is groot. Highway bleef vrij rustig. super-rustige stad. Nou, dat zich vastklampt aan bochten, in vergelijking met CV Debica gevoel beter grip in de bochten. Bovendien kan de band na een vlucht grillige augustus worden - onregelmatigheid aan de buitenzijde van het loopvlak, waardoor de auto roll en substantiële rim shots - tot 9 kg. Of u nu kiest Dębica pk of Dunlop? Het is moeilijk te zeggen. Op dit moment, maar ik denk dat ik zou Dunlop, maar is eerder een subjectief gevoel. Wie koopt Dębica zal zeker daarom blij zijn, deze band is ook vrij rustig, althans in het begin. Meer > Ik heb de indruk dat CV vergelijking met de gebruikelijke Frigo is gemaakt van een zachtere mix ...
Vindt uw Dunlop banden