Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Dunlop Banden

Beoordeling van de producent
3,8
  111500
gebaseerd op 8511 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Dunlop Tyres is ontstaan in 1985. De onderneming is de voortzetting van het bedrijf Dunlop Rubber, dat sinds 1889 bestaat.

Het bedrijf is voor 75% eigendom van Goodyear Tire and Rubber Company. De overige 25% zijn eigendom van Sumitomo Rubber Industries.

Dunlop is een van de marktleiders. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie bij klanten. In het aanbod van de onderneming bevinden zich banden klasse medium, HP en UHP van hoge kwaliteit. De onderneming heeft al vele successen behaald in onafhankelijke bandentesten.

Dunlop-banden maken deel uit van de originele uitrusting van auto's van merken als bijv.: Alfa Romeo, Audi, AMG, Aston Martin, BMW, Honda, Jaguar, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota en Volkswagen.

Dunlop was in de jaren 2003-2006 bandenleverancier voor British Touring Car Championship. Sinds 2002 levert het bedrijf banden voor de teams die starten in het V8 Supercars Championship. Daarnaast werkt Dunlop samen met de deelnemers aan Deutsche Tourenwagen Masters en American La Mans Series.

Beoordelingen van onze klanten:
 • Michał 4,8 111150

  Dunlop SP Sport Bluresponse

  Hij kocht Dunlop BlueResponse, en bezweken aan de reclame voor zuinige en moderne wykorzystwywanej samenstelling van het mengsel in de productie. Daarnaast verleid me parameter voor een laag geluidsniveau. Als voor lawaai en de verbranding is het moeilijk voor mij om commentaar te leveren, omdat we slechts 2 stuks hebben gekocht. Op de voorkant. Ik kan alleen maar schrijven dat je niet luistert te rollen. Integendeel, kan ik aanbevelen een band, als het gaat om grip. Een Het is mij overkomen een paar keer sterk remmen. Ik was ervan overtuigd. In de andere parameters relatief. Vasthouden aan te spreken zal niet, omdat ik een vrachtwagen (Citroen C8) rijdt en dus niet in paniek. PS. op de Meer > rug, maar waarschijnlijk te kopen van banden met een profieldiepte van traditionele (8 mm) als 5 of 6 mm voor de nieuwe Dunlop, ik ben een beetje overtuigd
 • Michał G. 4,2 111150

  Dunlop SP Winter Sport 4D

  Banden geproduceerd in Duitsland. Wyważyły ​​banden goed, met de gewichten van tussen 5 en 20 gram per wiel (195/65 R15), die klein is vergeleken zomerwielenset Kumho merk waar ik vast, zelfs na 60 gram banden doet goed onder normale omstandigheden op de weg. In de tweede dezelfde auto heeft een oudere versie 3D van dezelfde grootte. In de versie van 4D was hij naar de kant te schuiven, af en toe een effect te verbeteren, maar we kunnen het krijgen. Typische weerstand tegen het rollen of zonder voorbehoud van dit soort banden. Mis het lawaai niet oordelen, want het heeft een dieselmotor zodat je kunt horen. Schuring niet oordelen, omdat het wordt gerund door een kleine afstand op de banden, Meer > maar de oudere versie van 3D hebben een derde seizoen en stil zelfs twee wil. Passerende auto's tussen de 20 en 25 duizend euro. mijl. jaar.
 • Opel 4,1 111150

  Dunlop SP Sport 01

  Banden 195 / 60R15 88H, de productie van 2010 jaar in Duitsland. Gekocht in de zomer van 2010. Onder impuls van 30.000 km. Auto echt leuk om de leider, betrouwbaar zijn, niet erg Pen hoeken zwemmen. Het enige nadeel is het lawaai dat na jaren van gebruik kwam - maar het kan zijn dat omdat het moeilijk is. Maar het is niet sterk - net gehoord van de band. Het lijkt duurzaam. Naar mijn mening is het beter dan Bluresponse (althans zij heeft gedaan in Polen), die op zijn beurt is zeer soepel en biedt niet langer zo veel veiligheid tijdens het rijden (zwemmen coach). Het is jammer dat de SP Sport 01 wordt niet meer gemaakt. Algemeen zou ik aanraden, maar let op: ik denk dat het belangrijk is dat Meer > het land van vervaardiging. I SP Sport 01 opgetreden in Duitsland, terwijl in Polen Bluresponsy - misschien de oorsprong van dit verschil
 • Michał JRG. 3,8 111500

  Dunlop SP Sport 01

  Helaas, het saldo van deze banden is bijna onmogelijk. 3 doden workshops, de vierde deed - met pneumatische controle gewicht van de auto (lichtmetalen velgen - opnieuw - met andere Michelin - geen probleem) met Dunlopami - zwaaiend met de stuurwiel rond 120 kmh Alleen wegen in auto geholpen. De kosten van deze "fun" is 350PLN. Voor de massa van de verspilling van tijd. Mechanische en wilde de helft van de schorsing te vervangen, maar ik begon te proberen winterbanden met stalen velgen. Problemen met bevende hand richting verdwenen dus verdwenen. Na deze acties, heb ik geleerd dat een vriend had soortgelijke problemen met hun evenwicht Dunlopów - evenwichtige zomer. Om deze reden Meer > heb ik geen banden of bedrijf te kopen. Ik wil hieraan toevoegen dat de banden waren niet "muffe", visueel zag er goed uit.
Vindt uw Dunlop banden