Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Dunlop Banden

Dunlop Banden

Beoordeling van de producent
3,8
gebaseerd op 8966 meningen

Dunlop Tyres is ontstaan in 1985. De onderneming is de voortzetting van het bedrijf Dunlop Rubber, dat sinds 1889 bestaat.

Het bedrijf is voor 75% eigendom van Goodyear Tire and Rubber Company. De overige 25% zijn eigendom van Sumitomo Rubber Industries.

Dunlop is een van de marktleiders. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie bij klanten. In het aanbod van de onderneming bevinden zich banden klasse medium, HP en UHP van hoge kwaliteit. De onderneming heeft al vele successen behaald in onafhankelijke bandentesten.

Dunlop-banden maken deel uit van de originele uitrusting van auto's van merken als bijv.: Alfa Romeo, Audi, AMG, Aston Martin, BMW, Honda, Jaguar, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota en Volkswagen.

Dunlop was in de jaren 2003-2006 bandenleverancier voor British Touring Car Championship. Sinds 2002 levert het bedrijf banden voor de teams die starten in het V8 Supercars Championship. Daarnaast werkt Dunlop samen met de deelnemers aan Deutsche Tourenwagen Masters en American La Mans Series.

Beoordelingen van banden door onze klanten Dunlop:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Dunlop banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Życha0099 4,3

  Dunlop Winter Sport 5 225/45 R17

  Ik beveel deze band ten zeerste aan. In de eerste plaats wil ik zeggen dat ik geschokt was door het rijplezier, mijn oude banden hadden een ander profiel, minder 17/45/225 en nu 18/40/225 en een plus. Veel mensen adviseerden me van deze uitwisseling af te zien, maar ik concentreerde me op mijn eentje en luisterde er niet naar. De band is zeer stil, de brandtstofverbruik is niet toegenomen, de auto houdt zich mooi vast aan de weg, net als op een nat en droog wegdek. Ik adviseer deze band - kwaliteit en prijs voor 5. Vertaald met www.DeepL.com/Translator Meer >
 • Adam 5,0

  Dunlop Winter Sport 5 SUV 235/55 R19

  Banden gebruikt op de Renault Espace V 1.6 200 pk. Voornamelijk gereden op snelweg routes. Geen problemen, noch bij neerslag, noch in de sneeuw wanneer ik van huis vertrek op een niet-sneeuwweg. Stabiele en betrouwbare band, stil en voorspelbaar. Een aanrader voor mensen die geen problemen willen hebben. Meer >
 • Małgorzata Taborska 4,6

  Dunlop SP Winter Response 2 185/65 R15

  Dit is mijn tweede Dunlop winterband. De voorgaande hadden een uitstekende prestatie gedurende 6 jaar (ongeveer 100.000 km). Ze hechten heel goed aan sneeuw en ijs. Het is moeilijk om het geluidsniveau te beoordelen en de ongelijkheid in het geval van de Nissan Note te onderdrukken. Ik zou aanraden! Meer >
 • John Baines 4,9

  Dunlop SP Winter Sport 4D 225/60 R17

  In het algemeen worden de banden zeer goed werken in koude wegen, ijzig en modderig. Deze winter heeft weinig sneeuw gehad, zodat alleen ervaring met sneeuw beperkt. Als ik een lichte minpunt was de incidentie van kant aquaplaning bij het uitvoeren van in stilstaand water op het wegdek tegen het tarief is hoger dan ik had verwacht lijkt. Meer >
Vindt uw Dunlop banden