Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Dunlop

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Dunlop Banden Online

Banden Dunlop

Ranglijst van zomerbanden Dunlop

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 5,0 11111 (2 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,6 111160 (13 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,6 111160 (3 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,5 111150 (412 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,5 111150 (1000 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (3 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (3 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (55 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (2 Opinie's)

Ranglijst van winterbanden. Dunlop

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,6 111160 (1 Beoordeling)
Winterband Opinie 4,5 111150 (148 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,5 111150 (64 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,4 111140 (160 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,3 111130 (4 Opinie's)
Winterband Opinie 4,0 11110 (7 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,9 111900 (258 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,9 111900 (598 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,7 111700 (847 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,3 111300 (176 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Dunlop banden. Gloednieuwe Dunlop modellen vol van de moderne technologieën.

Best verkopende

De best verkochte banden Dunlop door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Dunlop

Band Zomerbanden Dunlop SP SportMaxx RT

Verrassend goede banden!
Beoordeling: 4,4 111140

Dunlop SP SportMaxx RT zijn mijn tweede banden van Dunlop, in de laatste jaren reed ik op SP Sport 01. Mijn verwachtingen waren dus vrij hoog. Banden zijn relatief stil, SP Sport waren even Stiller maar dat maakt niet uit. De band is in een velgrandbescherming uitgerust die echt groot is en heel handig bij mijn aluminium velgen. Ik heb enkele keer tegen een stoeprand gereden en velg is niet beschadigd. Na ongeveer 15.000 kilometer in verscheidene omstandigheden kan ik toegeven dat de band altijd zich uitstekend gedraagt. Maakt niet uit of je op natte of droge wegdekken rijdt en behoudt altijd goede grip. Op Dunlop SP SportMaxx RT voel ik me veilig, ik heb altijd de controle over mijn auto. Ik rijd snel en dynamisch en met deze banden heb ik geen problemen in de bochten. Zelfs in het regen is ze goed genoeg. Op de droge wegdekken zijn ze gewoon geweldig – ik kan geen andere worden vinden. Zoals ik heb gezegd, ik hou van het snelle rijden – op autosnelwegen reed ik misschien met een snelheid van 130 km/h tot 140 km/h. Mijn auto blijft stabiel, ik voel geen trillingen in mijn stuur. Bij zulke snelheden maken ze een beetje geluid maar dat is geen lawaai. Dunlop SP SportMaxx RT verbruikt een beetje meer brandstof dan mijn oude banden. Het enige nadeel was dat ik waarschijnlijk een foutief stuk heb gekregen – er waren merkbare problemen met de uitbalancering. Andere drie banden zijn succesvol gemonteerd, zonder problemen. Na de montage voel ik echter geen problemen of trillingen. Sowieso ben ik echt tevreden. De prijs is aantrekkelijker dan bij andere banden van dezelfde klasse maar kwaliteit is vergelijkbaar, even beter dan bij sommige modellen. Kortom – ik ben veeleisend maar Dunlop SP SportMaxx RT hebben aan mijn alle verwachtingen voldaan.

Band Zomerbanden Dunlop SP Sport Bluresponse

Uitstekende banden tegen een redelijke prijs
Beoordeling: 4,7 111170

De Dunlop SP Sport Bluresponse dit jaar ik heb gekocht in de maat 205/55/16 . Nu ik heb paar duizend km gemaakt en ik ben zeker tevreden en verrast van de keuze. Verrast - omdat de naam van de model heeft sport maar ze meer comfort, still en economic is ! Ik maak zelf veel km per dag ,en nu de rijd is anders , ik ken mijn auto niet;) De auto op de weg geplaakt is, de bochten omrijden ze maken geen lust om. Met de Dunlop SP Sport Bluresponse ik krijg meer comfort op de weg. Eerder had ik een andere top banden van de Franse fabrikant , en de Dunlop SP Sport Bluresponse zijn wel better. Eerder de gebruiik van de brandstof bij 150-170 km/h was 8,2 l / 100 km , nu dezelfde de auto gebruikt 7,3 l / 100 km. Op de natt auto rijd veilig , stabiel, zonder onzekerheid. In het betrefd van de slijtage ik heb geen mening de afstand nog te kort is, maar tot nu ik zie geen gebreken, en eigenlijk geen gebruik. Tot slot , de sport resultaat komt in de bochten , met de comfort bij de lange rijd en wel de brandstof gespaar is. In het korte termijn ben ik in de plaan om een grotere auto gaan kopen en zeker ook deze banden kiezen . Ik raad ze op mijn eige verantwoordelijkheid ;)

Winterbanden Dunlop

opona Winterbanden Dunlop Winter Sport 5

Superb banden, ze geven van een gevoel van veiligheid op de weg
Beoordeling: 5,0 11111

Ik heb lang zitten te zoeken en eindelijk heb ik deze banden gekozen. Ze waren niet goedkoop, maar verkeersveiligheid nam het over en ik kocht een set. Ik leidde hen ong. 2500 km onder verschillende omstandigheden (droog wegdek, regen, natte sneeuw, ijzel). Rijden matig stevig, maar zonder gekte (34 jaar op de weg en meer dan 1,5 miljoen km). En ik heb een ding te zeggen - ze zijn extra en k’heb er geen spijt van dat ik besloot juist voor dit model. Eerder heb ik een Pirelli Sottozero winter gehad , en met hen had een klein probleem. Mijn Honda Accord had op gladde wegen, en zelfs de sneeuw een moeilijkheid om te vertrekken. Nu heb ik een gevoel van comfort in alle omstandigheden. deze banden Ik heb al geprobeerd in smeltende sneeuw en op nat wegdek. Nu heeft mijn Honda een geweldige grip. Het grote voordeel is ook een laage geluidsniveau en een uitstekende schok demping op de weg. Ik heb een harde vering (zoals Honda) Rolweerstand in zowel droge als natte wegen. Kortom, het is de moeite waard om een beetje meer geld op deze banden uitgeven om comfort en veilig rijden te garanderen in de winter. Ik raad onvoorwaardelijk.

opona Winterbanden Dunlop Winter Sport 5

echt goed
Beoordeling: 5,0 11111

Ik heb nog maar minder dan 5kkm dus er is nog niet veel te zeggen. Eerst, er zijn geen slechte banden in deze klase. Wat betreft de banden: Rustig, houden zich goed op droog wegdek en asfalt. getest ook op ijs en verse sneeuw met en zeer goeie resultaat. Remmen goed even met 4x4 en natte asfalt. bij hoge snelheden kunt u de banden niet horen. Banden denk ik moeten voldoende zijn om 50kkm mee te doen. Bij een auto die 2 ton weegt vertroubaare banden zijn duidelijk een belangrijke onderdeel. zware motor verzekert me dat de voor- en achterkant stick, dus het is gemakkelijk om een auto te trekken. Ik kan persoonlijk de dunlops adviseren. Kortom, de andere banden zijn ook goed, maar dit is de rustigere van het geassembleerde. Ik wens u allen breedtes, gelijke wegen, lage tarieven en vriendelijkheid op de weg. PS. Dat is ook goede keuze voor degenen die aandacht besteden aan het uiterlijk

Gemiddeld banden beoordeling: 3,76 gebaseerd op 8948 Reviews

Modellen van banden Dunlop

Alle banden van merk Dunlop zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Dunlop winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden Dunlop. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto Dunlop.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Dunlop. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Dunlop.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Dunlop all season banden. Elke band van Dunlop wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.