Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Dunlop Banden

Beoordeling van de producent
3,8
  111500
gebaseerd op 8476 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Dunlop Tyres is ontstaan in 1985. De onderneming is de voortzetting van het bedrijf Dunlop Rubber, dat sinds 1889 bestaat.

Het bedrijf is voor 75% eigendom van Goodyear Tire and Rubber Company. De overige 25% zijn eigendom van Sumitomo Rubber Industries.

Dunlop is een van de marktleiders. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie bij klanten. In het aanbod van de onderneming bevinden zich banden klasse medium, HP en UHP van hoge kwaliteit. De onderneming heeft al vele successen behaald in onafhankelijke bandentesten.

Dunlop-banden maken deel uit van de originele uitrusting van auto's van merken als bijv.: Alfa Romeo, Audi, AMG, Aston Martin, BMW, Honda, Jaguar, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota en Volkswagen.

Dunlop was in de jaren 2003-2006 bandenleverancier voor British Touring Car Championship. Sinds 2002 levert het bedrijf banden voor de teams die starten in het V8 Supercars Championship. Daarnaast werkt Dunlop samen met de deelnemers aan Deutsche Tourenwagen Masters en American La Mans Series.

Beoordelingen van banden door onze klanten Dunlop:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Dunlop banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • biessets4 4,3 111150

  Dunlop SP Sport 01 185/60 R15

  Ik nam een ​​pauze net na de band van een eerste geleverde apparatuur. Het werd opgezet met het reservewiel op dezelfde as. De trein heeft zijn cyclus (vier jaar 40.000 Km) afgerond. De overgang van de winter naar de zomer banden zullen twee nieuwe op deze site te bestellen. Over het algemeen in de periode waarin ze gedroegen zich zeer goed in zowel natte als droge omstandigheden en verdienen te worden bevestigd. Meer >
 • Tomek 4,2 111150

  Dunlop SP Sport 200 195/60 R15

  Trek goede b. Ik kocht een nieuwe Toyota. Tot nu toe, geen deed ze niet. Als ik rustig. 124.000 gereden kilometers auto, maar in de winter zou ik naar winterbanden. 07.2002 Ik rijd ze uit, en nu slechts zwyczjnie augustus shock. Op dit moment was het nog ongeveer 2 mm loopvlak to the point grens. Ze beginnen te glijden op een nat omdat waterafvoer en laag. Vaak włancza dan abs. Voor de winter moeten overschakelen op winterbanden verplicht voor de skipiste, zelfs na een dun laagje sneeuw. Meer >
 • kondziu 4,2 111150

  Dunlop SP Sport 2000 185/60 R14

  Ik doe dit omdat ik niet kan houden het lezen van sommige beoordelingen schrijven, de banden hebben vier jaar alles is prima, ik ben erg blij, maar a / in mijn mening is het gezaghebbende druk om te weten in het kader van echt te trekken van de zijkanten, maar voor mij, dit is wat zou een voordeel zijn in de extreme situatie van lage druk, ijs en sneeuw zijn niet getest voor de hand liggende redenen. Meer >
 • sad os 4,2 111150

  Dunlop SP Sport 2050 205/55 R16

  aanbevolen liefhebbers banden dynamisch rijden, voorspelbaar en lineair buiten de wetten van de "wilde" fysieke curves "stille tijd te geven door reactie, natuurlijk, als het regent, als gevolg van de" kilometerstand "voet van het gas, zal ik ga naar huis veilig en nodigen 7 -. miljoen jaar oude kleindochter van een lange wandeling in het park Wave Meer >
Vindt uw Dunlop banden