Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Dunlop SP Winter Sport 4D

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Dunlop
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
73 / st.
Kopen
4,4
Review: Goed 111140 158 reviews

Dunlop SP Winter Sport 4D beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Dunlop SP Winter Sport 4D is een winterband die ideale bestuurbaarheid en grip aanbiedt ongeacht weg- en weersomstandigheden. Het model is voorzien van een directioneel loopvlak, dat voor snelle afvoer van water, modder en sneeuwbrij zorgt. Dat maakt de auto meer bestendig tegen aquaplanning en verbetert de stabiliteit van het rijden.De controle over de auto op besneeuwde, ijzige, droge of natte wegdekken wordt gegarandeerd dankzij de combinatie van een moderne constructie van het loopvlak met materialen met hoge grip. Het gedrag van de band onder extreme omstandigheden is ondersteund door het unieke loopvlakpatroon en een groot aantal blokranden die aan het wegdek grijpen en daarom in contact met de weg blijven. De ontwerpers van de Dunlop SP Winter Sport 4D hebben de band ook voorzien van blokken in het middengedeelte van het loopvlak die de grip tijdens remmen, versnellen en het omhoog rijden verbeteren. De band is gemaakt van een modern licht rubbermengsel, dat dankzij het lichte gewicht de rolweerstand helpt te verminderen. Dat resulteert in eenlager brandstofverbruik en vermindering van CO2-uitstoot. Het mengsel is bovendien gekenmerkt door hoge grip en flexibiliteit, wat de remweg help te verkorten. Als gevolg staat de band garant voor grotere veiligheid en bestuurbaarheid. Dunlop SP Winter Sport 4D is bestendig tegen slijtage en mechanische beschadigingen. Bovendien is de drukverdeling in de band gebalanceerd, waardoor de slijtage gelijkmatig is en het model volle prestaties biedt gedurende zijn gehele levensduur.Informatie over de producent: Dunlop is opgericht in 1985. Deze onderneming is gespecialiseerd in het vervaardigen van banden van premium klasse, met de hoogste kwaliteit van vakmanschap en maximale prestaties en rijcomfort. De uitstekende reputatie van deze producent is bevestigd door het feit dat merken zoals: Audi, BMW, Honda, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Seat en Skoda de band kiezen voor hun standaarduitrusting. Het meerderheidsbelang van Dunlop behoort nu tot Goodyear.

Dunlop SP Winter Sport 4D beoordeling

Resume: 4,4 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 158 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111120 4,2
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111140 4,4
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111140 4,4

158 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 81 mensen
 • 4 67 mensen
 • 3 8 mensen
 • 2 2 mensen
 • 1 0 mensen

94% gebruikers recommanderen deze band

94%

Informatie over banden worden verzameld voor 3375 dagen. In deze periode hebben we verzameld 158 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 1289000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: uitzicht van de band.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: ja

  Maat: 235/65 R17

  Review: 4,6 111160
  Ik heb ze in een grote maat 235/65 R17 in een 4x4 auto. de banden zijn geweldig. in de sneeuw was er geen gelegenheid om ze grondig te testen. na een korte rit in de sneeuw moet ik toegeven dat ik me met deze banden nogal zelfverzekerd voelde, de zijdelingse slip was volledig onder controle. door de vierwielaandrijving is het voor mij moeilijk om het acceleratiegedrag te beoordelen, omdat het gewoon geweldig was en zelfs op gladde, samengeperste sneeuw, werd de tractiecontrole tijdens de acceleratie zeer zelden geactiveerd! maar op het ijs, is er wat grip... Op ijs houden geen banden goed stand, de beste banden geven op zijn best enige controle over de auto net als de dunlop wintersport 4d. Op droog asfalt is het rijcomfort niet veranderd ten opzichte van zomerbanden, het geluid is hetzelfde als bij zomerbanden of zelfs minder. Op nat wegdek gedragen ze zich geweldig, het is heel gemakkelijk om in scherpe bochten te voelen als je zijwaarts begint te slippen en zelfs als er een greepbreuk is, gaat er niet meteen grip verloren en ontsnapt de voor- of achterkant van de auto inert achter de buitenkant van de bocht - deze extra lamellen die de lamellen kruisen, geven echt heel wat op. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Kamil

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,8 111180
  Hallo. Ik wilde erop wijzen dat ik deze banden heb gekozen omdat het vorige "Winter Sport 3D" model dat ik had op de Opel Astra H. Ik heb de auto vervangen en natuurlijk ook de banden, ik heb er lang niet over nagedacht en de keuze is gemaakt, natuurlijk heb ik er geen spijt van. De prijs is zeer goed, evenals de productiedatum. Ik zet de banden op nieuwe stalen velgen, geen balanceerproblemen. Ik gebruik de banden voor het eerste seizoen, dus het grootste deel van het rijden op droge wegen. Banden op een droge stille, goede, zelfverzekerde wegligging. Er waren ook een paar dagen sneeuw. Rijden, starten en remmen is zeer goed. Het richtingsgebonden profiel dat in de letter V vouwt, geeft u verbazingwekkende prestaties, maar de auto verbrandt niet meer dan in de zomer op zomerbanden (inclusief het premiummerk Dunlop). Op natte wegen zijn ze net zo goed als op sneeuw. Banden zoals elke winterse maken veel lawaai, het 55-profiel onderdrukt hobbels goed in de winter, maar het 65-profiel voor de winter is naar mijn mening beter. Tot slot wilde ik u aanmoedigen om deze banden te kopen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: traba_pl

  Maat: 195/55 R15

  Review: 4,0 11110
  Dit zijn waarschijnlijk de duurste en de enige universele banden die ik heb gekocht. Ik schrijf dit omdat deze banden, in mijn geval, begonnen te slippen toen de temperatuur tot -20 graden Celsius daalde. Het rare is, het is een winterband. Afgezien van deze bandfout, is het echt goed. De auto rijdt goed, ze doen het erg goed met smeltwater, sneeuw en water hebben ook geen last van hen. In vergelijking met mijn vorige banden, goodyear UG Performance, heeft Dunlop een veel betere zijdelingse grip in de sneeuw, wat zich vertaalt in een betere controle in de bochten. Goodyear trekt veel beter naar voren, hoewel de start- en remgrip van de Dunlop hoog is. De banden doen nu, in het voorjaar, interessant werk. Normaal gesproken, als de oppervlaktetemperatuur boven de 10 graden Celsius lag, zou je niet op winterbanden kunnen rijden. Dunlops doen het echt goed. Het harde rubber zorgt ervoor dat de band goed presteert op de snelweg bij hoge snelheden, helaas ging dit ten koste van parameters bij zeer lage temperaturen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Michał G.

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,2 111120
  Banden gemaakt in Duitsland. De banden zijn mooi uitgebalanceerd, met gewichten tussen de 5 en 20 g per wiel (195/65 R15), wat klein is in vergelijking met Kumho zomerbanden, waar ik 60 g op heb gelijmd. De band presteert goed in typische wegomstandigheden. Ik heb een oudere 3D-versie van dezelfde grootte in een tweede auto. In de 4D versie kun je de verbetering voelen als er een zijwaartse slip is, een occasioneel effect, maar je kunt het wel krijgen. De rolweerstand is typisch voor deze klasse van banden, dat wil zeggen zonder voorbehoud. Ik beoordeel het geluid niet omdat het een dieselmotor heeft zodat ik het kan horen. Ik beoordeel de slijtage niet omdat het te kort gereden op deze banden, maar de oudere 3D-versie is al in zijn derde seizoen en zal er rustig nog twee doen. De auto's gaan tussen de 20 en 25.000 km. per jaar.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: mcdog

  Maat: 225/45 R17

  Review: 3,2 111200
  Na het lezen van de feedback in dit forum, heb ik besloten om deze band te kopen. Tot nu toe had ik Pirelli en ik besloot om iets nieuws te proberen. Na 3 weken controleerde ik eerst of het Dunlop was, daarna ging ik naar de man die het aan mij verkocht en zei dat hij me het feit van de aankoop moest laten zien - ik dacht dat het een vervalsing was. Daarna heb ik de balans opgemaakt in nog 2 workshops. Over het algemeen werkt deze band goed op een droge weg onder min 12 graden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Dunlop SP Winter Sport 4D maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/55 R16 91 H 73 Kopen
255/50 R19 103 V 124 Kopen
195/55 R16 87 T 90 Kopen
195/55 R16 87 T 85 Kopen
205/45 R17 88 V 144 Kopen
205/55 R16 91 H 93 Kopen
205/55 R16 91 H 81 Kopen
205/60 R16 92 H 107 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Dunlop SP Winter Sport 4D test

2014 test ACE/GTÜ in de maat: 205/55 R16 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 205/55 R16 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Bild Allrad in de maat: 235/65 R17 2. plaats beoordeling: uitstekend
test Sport Auto in de maat: 225/45 R18 3. plaats beoordeling: aanbevolen
test ADAC in de maat: 195/65 R15 3. plaats beoordeling: ruim voldoende
test AUTO Straßenverkehr in de maat: 205/55 R16 3. plaats beoordeling: aanbevolen
test Off-Road in de maat: 215/65 R15 2. plaats beoordeling: goed
test auto motor i sport in de maat: 205/55 R15 3. plaats beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild Sportcars in de maat: 225/50 R17 beoordeling: goed
test ADAC in de maat: 225/45 R17 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild Allrad in de maat: 235/55 R17 3. plaats beoordeling: goed
test ADAC in de maat: 205/55 R16 3. plaats beoordeling: ruim voldoende
test ADAC in de maat: 215/65 R16 2. plaats beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild in de maat: 225/45 R17 3. plaats beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild Sportcars in de maat: 225/40 R18 1. plaats beoordeling: uitstekend
test Sport Auto in de maat: 225/45 R17 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen