Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Dunlop SP Winter Response

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Dunlop
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
63 / st.
Kopen
3,9
Review: Goed 111900 258 reviews

Dunlop SP Winter Response beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

Dunlop SP Winter Response beoordeling

Resume: 3,9 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 258 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111900 3,9
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111110 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 11110 4,0

258 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 24 mensen
 • 4 147 mensen
 • 3 82 mensen
 • 2 5 mensen
 • 1 0 mensen

93% gebruikers recommanderen deze band

93%

Informatie over banden worden verzameld voor 4869 dagen. In deze periode hebben we verzameld 258 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 3243000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: uitzicht van de band.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van slechts binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Darco

  Maat: 185/60 R14

  Review: 4,8 111180
  Welkom. De vergelijking met een aantal andere banden: Vredstein Snowtrac, Michelin Alpin A2 / A3, Bridgestone Blizzak. Deze banden veel beter om ze in alle aspecten. Vredstein zijn ongemakkelijk, neuriën genadeloos. Michelin shock als een wandeling op de zachte banden in de zomer in Copper Mountain. Blizzaki zijn resbaladizas.Dunlop SP Winter Response een asymmetrische loopvlak hen werkelijk kalmeert. Na het wijzigen van wycichło auto zomerbanden. Het is ook een voordeel in de richting van de afvoer van water en modder. Het aanpakken van deze taak perfect. Ze zijn stijf als winterbanden - en goed. Auto niet zweven, en de bestuurder voelt als "veel" van sneeuw in de auto. Hiermee kunt u een beetje sneller rijden in de winter dan toevlucht te nemen tot Frigo Dębicami en andere intermediaire producten van dit type. Nu kopen Ik banden voor Honda met beperkte slip differentieel - en ik voel dat het rijden op hen zelfs beter dan in de auto buiten zal zijn.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Tomek

  Maat: 185/65 R14

  Review: 4,2 111120
  zeer goede banden, gekocht door het lezen van recensies en essays winterband wereld auto, motorfiets en andere motor kranten. stabiele hechting van banden is goed, zo veel slijtage kan geen commentaar geven, omdat het een beetje van de winter is geweest. Nu, een aantal van de kenmerken van het rijden: de band goed met de verwijdering van water vechten, zelfs bij hoge snelheden (maximaal kunnen zeggen dat ze beter zijn dan Goodyear ultragrip7 met de achteras) en zeer goed gedrag zien bij hoge snelheden bochtige wegen, sneeuw Raja en zijn ook beter dan goodyearow. Hockey is het waarschijnlijk dat geen van de banden is niet goed, goed, tenzij pieken banden. Ze zijn erg stil als winterbanden, wat om weer te kopen, maar weet niet of er iets nieuw en beter is om dunlopy zeker stapelen, ik nog steeds af in de zomer met een reeks Dunlop banden. Ik in goed geweten aanraden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Hell

  Maat: 205/50 R17

  Review: 4,0 11110
  Hij gedraagt ​​zich erg goed in de modder en ujeżdżonym sneeuw, maar geen grote problemen met sneeuw een beetje meer als je rijdt de heuvel op naar de eerste benadering te ontmoedigen, helaas, een klein aantal blokken niet mogelijk goede promoties, matadorach voortgezet echter, de banden hadden twijfels en laat de auto een paar keer voordat de heuvel, en enkele van de Karpaten te verlagen gaat het bergafwaarts, maar een of andere manier een goede adjuvant ESP is hier niet mogelijk is om de wielen te graven, zonder, Helaas, de zachte ijs en sneeuw gevulde banden aan de achterzijde, die nu rijden twee seizoenen in deze banden en helaas, hellingen voor hun beproeving. Wat betreft het gedrag van de meest aanbevolen manier remt zeer goed en blijft goed in de hoeken.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: ROR

  Maat: 185/60 R14

  Review: 4,2 111120
  Dunlop SP Winter Response. Ik online gekocht bij neumático.com.pl in november 2008 besloten om te kopen na het lezen van recensies op deze site en de ADAC-test. Ik heb deze banden op de vooras aan de achterkant van mijn Daytona. Dunlopy excel en in winterse omstandigheden, zowel droge als natte, goed vasthouden aan de weg. Tijdens een zware sneeuwval in een tijd waarin wegenbouwers kan het niet bijbenen, de band bij het starten uślizg is licht, maar verhuizen naar de tweede, betekent dit probleem (deze technische licentie) niet voorkomen. De uitgang van zelf Sneeuwlaag nachts en sneeuw voor en achter zonder problemen. De banden zijn niet goedkoop, maar het geld waard zou het iedereen aanraden die op zoek zijn naar winterbanden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Marcin

  Maat: 155/70 R13

  Review: 3,4 111400
  Ik voor de winter kocht, alleen resulteerde in indrukken zomer: ze zijn erg zacht, het stuurwiel met hen ook (slecht effect wanneer je snel rijden) weinig van de winter te verbranden en na de winter (temperatuur 5 tot 15 °) Mate van 1L, tot ondanks przejezdzilem dit met hen genoeg tijd om slijtage te smelten van de sneeuw is minimaal, deel I, niet oordelen - duidelijk sterker is dan waarschijnlijk elke zomer en winterbanden in het algemeen ben ik tevreden, maar niet gelukkig, en niet Nokia zou doen. Erg cool banden op wegen in de besneeuwde bergen, en de typische stedelijke modder zonder openbaring. Hoewel ik wyszystko besluiten tegen die prijs, zou ik deze plek op te slaan adviseren en te kopen goedkopere merken

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Dunlop SP Winter Response maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
165/65 R14 79 T 63 Kopen
185/60 R15 88 H 79 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina: