Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Dunlop SP Winter Response 2

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Dunlop
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
68 / st.
Kopen
4,5
Review: Aanbevelingswaardig 111150 148 reviews

Dunlop SP Winter Response 2 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Type: winterband

Klasse: premium - maximale prestaties en de hoogste kwaliteit

Bestemming: personenauto’s

Loopvlakprofiel: directioneel - uitstekend rijgedrag op nat wegdek

Maten: van 14 tot 15 inchDunlop SP Winter Response 2 is een winterband die voor personenauto’s bestemd is. Ze presteert uitstekend zowel op een droog zoals op een nat, besneeuwd of ijzig wegdek. Een directioneel loopvlakprofiel, dat in dit model gebruikt is,zorgt voor de snelle en efficiënte waterafvoer wat maximale mogelijke grip op alle wegdekken garandeert.Een loopvlak met lamellen die een hoek van 45˚ vormen garanderen zeer goede tracie garanderen bij het draaien op ijs en sneeuw. Een vermeerderd aantal groeven zorgt voor de kortere remweg op nat en besneeuwd wegdek en betere stabiliteit van het rijden. Een centraal loopvlakkanaal verbetert contactoppervlak wat tot betere grip en rijprecisie leidt. Constructeurs zorgden voor de evenwichtige drukverdeling en als gevolg daarvan is de slijtage van het profiel langzaam en gelijkmatig. Daardoor wordt de levensduur verlengd en de bestuurder hoeft niet bang te zijn voor prestatie- of gripverlies tijdens de hele gebruiksduur. Een innovatie constructie van de band beperkt vervormingen van het karkas en dat heeft als gevolg lagere rolweerstand en brandstofefficiëntie. Bij Dunlop SP Winter Response 2 wordt er een speciaal systeem van de montage van velgen gebruikt die rijprecisie, controle en rijcomfort vermeerderd. Verscheidene lamellen die met een directioneel loopvlakprofiel gebruikt zijn worden tot verschillende soorten van winterse wegdekken aangepast wat optimale prestaties onder alle weersomstandigheden garandeert, Dunlop SP Winter Response 2 is de perfecte keuze voor alle bestuurders die rijveiligheid, rijcomfort, rijplezier en maximale prestaties evenwichtig waarderen.Informatie over de producent: Dunlop is een van de meest geavanceerde bandenproducenten in de hele wereld, die deel uitmaakt van de firma Goodyear. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de productie van premiumbanden die door hoogste kwaliteit, rijcomfort en geweldige prestaties wordt gekenmerkt. Dunlop Rubber onstond i 1885 en werd in 1889 in Dunlop hernoemd.

Dunlop SP Winter Response 2 beoordeling

Resume: 4,5 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 148 reviews

aanbevelingswaardig
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111140 4,4
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111140 4,4
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111160 4,6

148 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 85 mensen
 • 4 56 mensen
 • 3 6 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 1 mensen

97% gebruikers recommanderen deze band

97%

Informatie over banden worden verzameld voor 2713 dagen. In deze periode hebben we verzameld 148 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 991000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als kalm.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: DarkM

  Maat: 185/65 R15

  Review: 4,6 111160
  Ik hoop dat ze na verloop van tijd niet verslijten of hun eigenschappen verliezen. Tot nu toe zijn ze bijna nieuw, dus de beoordeling is onvolledig. Rijdend op de bovengenoemde Dunlops voel ik me zelfverzekerd en comfortabel, vooral op natte of modderige ondergronden, die deze winter het vaakst voorkomen. Een paar dagen ijsbeglazing stelde ons in staat om ze op zo'n oppervlak te beoordelen. En ik beoordeel ze heel goed. In zulke extreme omstandigheden zag het starten en het remmen op het ijsoppervlak er zeer goed uit, hoewel je om voor de hand liggende redenen niet feesten met zo'n auto. Ik heb de demping van oneffenheden niet beoordeeld omdat de auto vrij klein is en een vrij harde vering heeft, dus het is geen comfortabele racer en de banden zelf zullen deze situatie niet veranderen, hoewel ze naar mijn mening vrij zacht zijn. En natuurlijk hangt het meeste af van de bandenspanning zelf en de uitzonderlijk variabele omgevingstemperatuur deze winter. In een vrij hoge Qubo moet je scherpe bochten rustig naderen, waar je hun lichte afbuiging kunt voelen als je een vrij hoog profiel hebt. De rolweerstand is de goed, omdat het gemiddelde brandstofverbruik in de winter met slechts 0,4 L is gestegen. Naar mijn mening is dit geen kleine verhoging, zelfs niet voor diesel.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Marcin

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,9 111190
  Ik kocht het vanwege de mening van andere gebruikers. Het bleek dat 'crowd' zich niet vergiste. De banden zijn geweldig. Op sneeuw of droge ondergrond kan je niet uitglijden, en ik heb geprobeerd de band te controleren. Hooguit was de Elektronische Stabiliteitsprogramma’s aan, en dat is het dan. De auto was altijd in beweging en in een keer. Het is iets erger in de regen, want hier hadden de banden vaak delicate problemen met het starten van de auto. Ik ben nooit uitgegleden, hij moest gewoon een tijdje wisselen voordat hij begon. Ik denk dat alle winterse winters het zo hebben, omdat het niet is wat ze doen. Ik reed toevallig met autosnelweg in een sneeuwstorm, met zeer wisselende weersomstandigheden op het principe: Zon, regen, in een oogwenk sneeuw en regen, sneeuw en kleine sneeuwstoten, mist, weer regen en dan zon en met 140 per uur faalden ze niet. Er was ook sneeuwmodder en ook hier hebben ze goed werk verricht. Banden voor de zomer zullen ook dit merk zijn. Ik beveel het iedereen aan.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Jarek

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,8 111180
  Afgezien van het loopvlakpatroon is het de perfecte band voor mij. Dit is de tweede set Dunlop-banden, ik had een zomerband in mijn oude auto en heb besloten om weer op Dunlop te vertrouwen. Ik was niet teleurgesteld. Rijden op natte wegen is helemaal niet moeilijk, vooral bij een plotselinge starten, start het elektronische stabiliteitsprogramma’s zeer sporadisch maar het gebeurt zelfs op droge wegen. Mijn banden hebben me gered op het ijzige oppervlak, er was ijzel (wat ik niet wist), een scherpe bocht naar boven, een snelheid van ongeveer 80-90 km/u en een scherpe bocht naar boven. Tijdens de race verliet ik praktisch mijn baan, maar na het toevoegen van het gaspedaal viel ik niet uit de weg en keerde ik snel terug naar mijn baan. Daarom is het een groot pluspunt voor deze banden. Op dezelfde dag, in deze hoek, lagen er nog twee andere auto's in een sloot. Ik denk dat ik gered ben door goede banden. Ik beveel het van harte aan.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: casjusz

  Maat: 185/60 R14

  Review: 4,3 111130
  Wat de winkel betreft, heb ik geen grote bezwaren - de goederen worden snel en efficiënt geleverd, alleen de etiketten op de website van de winkel zijn het daar niet mee eens (de consultant zei dat deze zijn geleverd en dus op de site staan), ik heb een risico genomen en het bleek echter dat de stickers op de banden andere etiketten hebben (correct). Wat de banden betreft, is de stilte en het comfort van het onderdrukken van oneffenheden een openbaring, de economie is ook goed. Wat betreft het rijden, in het begin had ik geen vertrouwen in de bochten - een kleine neiging om verder te gaan dan de bocht, maar ze werkten wel en dat is beter. Trouwens, het is een openbaring. Remmen is ook geweldig, smeltwater, sneeuw, droge of natte openbaring, alleen ijs kan een probleem vormen, maar op het ijs zijn het waarschijnlijk gewoon spikes.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Jerzy

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,6 111160
  Helaas had ik deze winter niet veel mogelijkheden om nieuwe banden te testen en dat is jammer, want het begin was veelbelovend. De eerste grotere sneeuw en de eerste keer dat ik de stad uitreed om met mijn vriend te rijden, de weg door het bos met de noodzaak om de sneeuw te ruimen, dus ik was het pad aan het ruimen op de oude, zodat ik er niet naar toe zou gaan, ze slaagden erin om het te doen zonder emoties die zelden gewoon op de elektronische stabiliteitsprogramma’s werden aangezet. Op de ijzige parkeerplaats is dat ook gelukt, hoewel anderen me niet hebben moeten pushen :). Ik rijd er in de winter graag wat sneller in. Deze banden hebben het plezier van zijwaarts glijden weggenomen en het is moeilijk om ze te dwingen dat te doen. Ik raad deze banden aan.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Dunlop SP Winter Response 2 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
195/65 R15 91 T 55 Kopen
175/65 R14 82 T 72 Kopen
185/65 R15 88 T 59 Kopen
165/65 R15 81 T 68 Kopen
165/70 R14 81 T 86 Kopen
175/65 R14 82 T 59 Kopen
175/65 R15 84 T 62 Kopen
175/65 R15 84 T 90 Kopen
175/65 R15 84 T 59 Kopen
175/65 R15 84 T 80 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Dunlop SP Winter Response 2 test

2019 test ADAC in de maat: 185/65 R15 1. plaats beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 185/65 R15 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test TCS in de maat: 185/65 R15 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ÖAMTC in de maat: 175/65 R14 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 185/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 175/65 R14 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/ARBÖ in de maat: 165/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 185/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild in de maat: 185/60 R15 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 185/65 R15 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ADAC in de maat: 185/60 R15 2. plaats beoordeling: ruim voldoende