Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Dunlop Grandtrek SJ8

Dunlop Grandtrek SJ8 235/55 R20 102 R XL, MFS

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Dunlop
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
234 / st.
Kopen

Dunlop Grandtrek SJ8 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Type: winterband

Klasse: premium - uitstekende prestaties gecombineerd met moderne technologieën

Bestemming: personenauto’s

Loopvlakprofiel: directioneel - groeven in de vorm van de letter "V" die onder moeilijke weersomstandigheden uitstekend presteren

Maat: vanaf 20 tot en met 21 inchIn de winter is rijveiligheid en rijstabiliteit zeer belangrijk, vooral op auto’s met sterke motors. Dunlop Grandtrek SJ8 is voor deze doelen ontwikkeld. Dit model is ontworpen en gecreëerd om maximale prestaties onder moeilijke winterweersomstandigheden te garanderen. Dunlop weet hoe belangrijk de juiste samenwerking tussen de band en het motorvermogen is. Zelfs onder moeilijke, ongunstige omstandigheden zorgt Dunlop Grandtrek SJ8 voor uw veiligheid op de weg. Een speciaal ontworpen loopvlakprofiel laat u van het rijcomfort genieten, zonder risico van plotseling controleverlies. Dankzij het driedimensionale loopvlakprofiel is de waterafvoer effectief en het risico van slip wordt verminderd. De juiste balans tussen het gewicht van de band en zijn constructie leidt tot een maximaal verkorte remweg. De bestuurder heeft tijd om op de juiste manier op de weg te reageren.

Grandtrek SJ8 combineert moderne design met innovatieve technologische oplossingen. Daardoor is deze band niet alleen visueel aantrekkelijk, maar garandeert ook uitstekende prestaties en rijstabiliteit op alle winterse wegdekken. De band presteert zeer goed op sneeuw, modder, waterrijke wegen maar ook op een droog oppervlak. Het unieke loopvlakprofiel en het speciaal gekozen rubbermengsel garanderen veelzijdige prestaties en duurzaamheid. Om de rijveiligheid onder moeilijke weersomstandigheden te garanderen wordt siliciumdioxide toegevoegd wat voor optimale stijfheid zorgt. De geoptimaliseerde rolweerstand en drukverdeling staan voor de gelijkmatige en langzame slijtage en dus het behouden van volle prestaties tijdens de hele levensduur. Dunlop Grandtrek SJ8 is een nieuw model van de populaire serie die positieve beoordelingen van de bestuurders heeft gekregen. Ze zijn een goede keuze voor de auto, wat erg belangrijk is om de banden aan te passen aan het motorvermogen. De band geeft een gevoel van volledige controle over de auto en het vlotte rijden tijdens de hele levensduur.Informatie over de producent: Dunlop is een Brits merk dat in 1888 opgericht werd. Dit bedrijf heeft een onschatbare bijdrage aan de wereldwijde bandenmarkt geleverd. Het merk staat bekend om de productie van hoogwaardige premium producten voor personenauto's, motorfietsen en sportwagens. Alle modellen worden gekenmerkt door hoge prestaties tegen aantrekkelijke prijzen. Dit bedrijf is actief op het gebied van de motorsport, het levert banden aan bijvoorbeeld het Mercedes team.

Dunlop Grandtrek SJ8 beoordeling

Laatste reviews:

Er zijn meningen over banden verzameld.

Dunlop Grandtrek SJ8 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
235/55 R20 102 R 234 Kopen
275/50 R21 113 R 254 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina: