Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Firestone Multiseason

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Firestone
Seizoen:
All Season banden
Aantal:
219 / st.
Kopen
4,2
Review: Goed 111120 29 reviews

Firestone Multiseason beschrijving

De all-season band Firestone Multiseason werd gemaakt voor automobilisten die in gebieden met matig klimaat wonen waar winters niet streng zijn, maar de omstandigheden niet helemaal voorzienbaar zijn. Dit is een oplossing voor diegenen die tijd en geld willen besparen bij het vervangen van banden. Door te kiezen voor het Firestone Multiseason model krijgt u veiligheid en rijcomfort het hele jaar door zonder voor het vervangen van de banden, garagebezoek etc. te zorgen.Tests hebben uitgewezen dat Firestone Multiseason juist is voorbereid op elke soort omstandigheid die Europese automobilisten kunnen tegenkomen. Bovendien gedraagt de band zichzeer goed zelfs bij plotseling veranderen van het weer.

De makers van Firestone Multiseason hebben ervoor gezorgd dat hun werk enkel op het meest effectieve en nauwkeurig gecontroleerde loopvlak gebruikt kan worden. Het patroon met een groot aantal groeven in de Nano-ProTech technologie veroorzaakt dat de band water snel en effectief afvoert. Deze elementen zijn in staat om bliksemsnel grote hoeveelheid water af te voeren zonder negatieve invloed op de controle van de automobilist over de auto. Dankzij het gedetailleerd geplande loopvlakpatroon wordt de band gekenmerkt niet alleen door zeer goede grip, maar ook door een korte remweg in alle omstandigheden. Het bedienen van de band zowel in de regen als in de winter bij vorst en sneeuwval, is bijzonder comfortabel.De tests hebben uitgewezen dat de band zich bijzonder goed gedraagt bij gebruik in de stad. De producent van de band verzekert dat Firestone Multiseason u ongestoord volle voldoening geeft bij dagelijks rijden.

logo Firestone

Firestone is een jarenoud Amerikaans bandenmerk. In 1988 is de Japanse onderneming Bridgestone, de grootste bandenproducent ter wereld, eigenaar van de firma geworden. Firestone was de eerste producent waarvan de banden in de uitrusting van Ford Motor Company waren. Vandaag staat Firestone nog steeds bekend door de productie van banden die zeer goede prestaties met redelijke prijzen verbinden. Door de jaren heen is een ding veranderd, namelijk dat de firma niet alleen 110 jaar ervaring gebruikt, maar ook de ervaring van de grootste bandenonderneming ter wereld, Bridgestone, benut.

Firestone Multiseason beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 29 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 11110 4,0
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111110 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111140 4,4

29 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 9 mensen
 • 4 19 mensen
 • 3 1 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 0 mensen

96% gebruikers recommanderen deze band

96%

Informatie over banden worden verzameld voor 2100 dagen. In deze periode hebben we verzameld 29 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 175000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: P

  Maat: 205/60 R16

  Review: 4,3 111130
  Banden rijden goed in de natte en droge omstandigheden. Helaas had ik nog niet een kans om de banden op de sneeuw testen (ik heb deze een mand geleden gekocht). Ik besloot om all season banden te kopen omdat mijn vorige (Vredestein) heel goede waren en ik hoop dat deze banden zullen ook perfect in alle omstandigheden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Darlen

  Maat: 195/55 R16

  Review: 3,8 111800
  Ik had eerder Debica en Firestone banden gereden in het seizoen, na de verandering merkte ik geen verslechtering in grip of rijcomfort. Het is iets luider in de zomer. Maar er zijn geen problemen met twee keer per jaar veranderingen, energieopslag. Ik ben tevreden met de keuze.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Gianni J.

  Maat: 165/70 R14

  Review: 4,4 111140
  Zeer tevreden zowel in de fase van keuze en aankoop online als in de telefonische contacten: gerustgesteld dat de keuze en de modelbanden de juiste waren. De levertijden werden onder andere rechtstreeks aan mijn monteur gerespecteerd. Service oké....

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: andrzej

  Maat: 165/70 R14

  Review: 4,2 111120
  Zeer goede aankoop - een redelijke prijs voor goede kwaliteit van het product. Ik beveel het aan alle mensen die het hele jaar normaal willen rijden en niet in de rij staan voor de uitwisseling van seizoen banden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Strojex

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,3 111130
  Ik doe mijn auto elke dag veel kilometers op de weg en deze banden hebben me nooit in de steek gelaten! Ze onderdrukken op voortreffelijke wijze oneffenheden en vrijwel geen ruis :) Ik beveel het aan! ;)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Firestone Multiseason maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
155/80 R13 79 T 219 Kopen
195/60 R15 88 H 107 Kopen
215/55 R16 97 V 104 Kopen
215/60 R16 99 H 121 Kopen
225/55 R16 99 V 110 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina: