Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Firestone TZ300

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Firestone
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
79 / st.
Kopen
4,2
Review: Goed 111120 300 reviews

Firestone TZ300 beschrijving

Firestone TZ300 is een duurzame en sterke band die zich in alle weersomstandigheden in de zomer goed gedraagt. Dankzij de toepassing in het model van een symmetrisch loopvlak verzekert de band perfecte grip op droog en nat wegdek. Dat verbetert de rijveiligheid en maakt dat men met Firestone TZ300 echt veilig kan voelen. Het model is een meer comfortabele en veilige versie van de welbekende Firestone TZ200. Dankzij de zachte zijwand en gereduceerde stijfheid draagt de band aanzienlijk minder trillingen over wat een positieve invloed op het rijcomfort heeft. Het symmetrische loopvlak gedraagt zich perfect bij waterafvoer - de langslopende groeven verzekeren in verbinding met de dwarslopende inkepingen niet alleen een snelle waterafvoer, maar ook gelijke druk van de band op het wegdek. Daardoor wordt de grip vergroot en het loopvlak verslijt gelijk wat gebalanceerde prestaties in de gehele gebruiksperiode van de band garandeert. Meerdere lamellen en groeven van het loopvlak helpen de band tegen de gevaarlijke aquaplaning te beschermen.Tot de voordelen van Firestone TZ300 behoort de korte remweg en perfecte tractie - dit is te danken aan de grote hoeveelheid groeven en langslopende inkepingen. Bovendien wordt het rijcomfort verbeterd door zacht gedrag van het model bereikt door de schouderverbinding van de blokken die het geluidsniveau verlaagt. Firestone TZ300 staat voor de perfecte kwaliteit en de hoogste prestaties waardoor het dagelijks rijden een echt plezier wordt.


logo Firestone

Firestone is een Amerikaans merk dat actueel bij de onderneming Bridgestone (sinds 1988) hoort. De geschiedenis van de firma begon in 1900 toen de oprichter, Harvey Firestone, de productie van de banden op grote schaal als hoofdleverancier voor de firma Ford Motor Company startte. Huidig produceert het merk banden voor persoonauto's, bestel- en vrachtwagens en landbouwmachines. Bij Bridgestone horen, behalve het merk Firestone,ook Dayton, Seiberling, Road King, Gillette, Peerless en FireStop.

Firestone TZ300 beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 300 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111120 4,2
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111120 4,2
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111130 4,3

300 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 82 mensen
 • 4 192 mensen
 • 3 20 mensen
 • 2 6 mensen
 • 1 0 mensen

95% gebruikers recommanderen deze band

95%

Informatie over banden worden verzameld voor 4114 dagen. In deze periode hebben we verzameld 300 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 2693000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: MatiGor

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,6 111160
  Als je met een Ford Focus MKII FL rijdt, is het niet moeilijk om te beweren dat deze wagen in de bochten aan de weg kleeft, omdat de ophanging bij elke Ford zeer goed is. Maar met Firestone-banden kun je in de bochten zelfs ongeveer 20 % meer snelheid halen dan met andere banden, en er zeker van zijn dat de wagen niet uit de baan vliegt. Prima grip op zowel droog als nat wegdek. Je moet alleen oppassen voor grotere plassen, omdat je bij hogere snelheden (meer dan 90 km/u) wel eens zou kunnen worden verrast als je je stuur niet goed vasthoudt. Tot nu toe heb ik ong. 20.000 km gereden en er is nauwelijks slijtage van de banden te zien. Ik heb ook ervaring met banden van Kleber en Fulda – hun zomerbanden zijn zo hard dat je soms zelfs op een droog wegdek het gevoel hebt op ijs te rijden. Fulda is goed, maar voor de winter. Een goede, zuinige band die zelfs aan de wensen van de meest kieskeurige bestuurder voldoet en die ook door veiligheidsbewuste chauffeurs zal worden geapprecieerd. Op een droog wegdek bij 100 km/u wordt een remweg bereikt die ongeveer 1 meter korter is dan tijdens de tests in de fabriek. Bij regen heb ik dit niet gecontroleerd.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Adam Paska

  Maat: 195/65 R15

  Review: 5,0 11111
  Hallo, dit zijn niet de eerste banden die ik via de service OPONEO heb gekocht en niet de eerste van het merk FIRESTONE. Ze presteren echt goed op nat en droog wegdek. Ze maken geen lawaai en zijn duurzaam. De volgende keer ga ik bij de aankoop van mijn banden ook weer voor dat bedrijf, zowel voor de zomer- als winterbanden, en natuurlijk bij OPONEO.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • VAN

  Maat: 205/55 R16

  Review: 5,0 11111
  Nog eens, ik heb een nieuw model Firestone-banden gekocht en werd weer niet teleurgesteld. Een echte openbaring, ze zijn extreem goed. Volgende aankoop – zeker weer Firestone.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Adam

  Maat: 195/50 R15

  Review: 4,9 111190
  Ik raad deze banden aan omwille van de prima prijs en hun hoge kwaliteit. Snelle bestelling en levering. Een zeer praktisch geschenk om te kopen. Ik ben er erg blij mee!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 1

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: gru

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,2 111120
  De band na 3 of 4 seizoenen. Agressief rijgedrag, branden schoen, zal Rondo kant, ik rook een brandstofcel en always'm plezier in de auto. Banden niet bemoeien. Eerste weerstand - had avonturen. Ik sprong van de stoep. Omdat de weg aannemer was. Zijn vrouw ook aangedrongen op verloren de wielkast. Banden overleefd zonder een fout. In beide gevallen moeten de banden worden verwijderd. Nog steeds perfect rijdt. Geweldig applaus. Krassen - banden met 30.000 km cursus kan nu al in meer dan de helft gedragen. Met mijn rijstijl Ik denk niet dat dat snel geconsumeerd. Ik zal ze een 50.000 oog te maken. Traction - dit is niet een raceband, dus het is zeker een band bij de rotonde waar u sneller kunt rijden een paar kilometer. Ik waardeer de zachte band in de overgang naar een verlies van adhesie, glijden gemakkelijk te controleren. Goede beheersbaarheid van de auto en een hoop commentaar op het wiel. De band heeft geen invloed op intensief gebruik, een betrouwbare partner. In een natte ook zeer goed en zonder verrassingen. Ik reden de beste en dit is een beetje zwakker. Bravo. Comfort - uitstekend. Geen lawaai van 0 tot 200 kmh. Ze zijn niet te hard. In aanvulling op springen over de kerbs waarmee zij worden geconfronteerd, zoals de gemiddelde snelheid van 200 kmh tanken tanken. Ik heb 1000 km in de dag, laadt de auto ingepakt aan het plafond. De band niet schelen en is nog steeds in de auto. Nogmaals - bravo :) Ik zou zeker weer kopen? Waarschijnlijk niet, want ik wil iets anders uit nieuwsgierigheid te proberen. Heb ik het aanbevelen? Voor mensen rijden rond matiging. Voor voertuigen met een vermogen rond 100-120KM per ton zonder aarzeling. Zeer goede band met een uitstekende combinatie van kenmerken dat het een product van de gulden middenweg te maken. Om agressief gebruikte auto's of sterker - om na te denken.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Firestone TZ300 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
185/55 R15 82 V 79 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Firestone TZ300 test

2015 test ADAC in de maat: 185/60 R14 beoordeling: ruim voldoende