Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL-certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Fortuna Winter

Fabrikant:
Fortuna
Voertuigtype:
Bestelwagen
Seizoen:
Winterbanden
4,0
Review:
GEBREK

Excuseer, maar dit product is
op dit moment onbeschikbaar.

Onze specialisten helpen u graag een gelijk product kiezen..

Tel.: 02 880 02 10
(Tegen lokaal tarief)

Bekijk vergelijkbare producten

Fortuna Winter beoordeling

Resume: 4,0 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 47 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 3,9
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 3,9
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,0

47 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 11 mensen
 • 4 29 mensen
 • 3 4 mensen
 • 2 3 mensen
 • 1 0 mensen

91% gebruikers recommanderen deze band

91%

Informatie over banden worden verzameld voor 4462 dagen. In deze periode hebben we verzameld 47 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 416000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • Maat: 235/65 R17

  Review: 4,0

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Ik kocht de banden voor de winter en die gingen de hele winter door. Er was niet te veel sneeuw, maar het viel wat meer sneeuw in mijn dorpje - ik kwam in een vrij diepe sneeuw en ging zonder problemen verder - ze reageerden echt goed. Op het natte heb ik de indruk dat ze een beetje glijden, maar door de plassen ging ik met hoge snelheid rechtdoor zonder grip te verliezen – misschein is dit afhankelijk van soort weg ,ze voeren het water goed af. Op het natte beweegt den auto een beetje, maar ik weet niet of het kan veroorzaakt zijn doordat ik een beetje zware been heb en de auto meer dan 200 pk heeft. ondanks het gewicht reageert die snel. In de droge omstandigheden gaan ze goed zelfs heel goed - ze piepen niet op de hoeken. Het feit is dat ze misschien een beetje luid lijken te zijn, maar de meeste wintersbanden zijn luid. Op dit moment zou ik ze opnieuw kopen. Nadelen - bijna geen. je kan ze rustig kopen en je zal zeker blij zijn - vooral voor de prijs.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 235/45 R18

  Review: 4,2

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Ik kocht deze banden met mijn hand op mijn hart dat ik niets over dit bedrijf wistte, en voor de auto van deze klasse bestaat er geen plaats voor compromissen. Maar soms is het zo dat je iets een beetje goedkoper moet vinden. De banden op het natte oppervlak zijn een beetje glad, maar dat verrast mij niet omdat andere duurdere winterbanden zich op dezelfde manier gedragen. Echter, in de sneeuw en droog zijn die fantastisch. Ik ben geen professionele chauffeur, hoewel ik graag in de winter snel rijd, en deze banden zijn genoeg. Ik heb ze er meerdere maanden onder en alles is in de beste volgorde.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 215/50 R17

  Review: 3,7

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Goede banden. Ik ging op hen de hele winter door en heb over 15000 Km gedaan. Op het natte oppervlak moet je wat voorzichtig zijn en het is beter om je voet van het gas af te halen soms. Maar op de sneeuw en sneeuw-modder waren de banden zeer goed. Ik had geen moeite om uit de diepe sneeuw te komen en voelde nooit het gebrek aan controle over het voertuig. De band is niet te stil, maar voor de prijs is er niets te klagen over. Bandverbruik na het rijden over 15000 km is verwaarloosbaar. Ik zou aanraden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 215/50 R17

  Review: 4,4

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Banden gemonteerd op aluminium velgen. Ik reed 7500 km. Het enige nadeel is dat ze moeilijk te uitbalanceren zijn. Ik denk dat een dynamisch uitbalanceren zou helpen. Tussen 120-130 schudt het stuur een beetje, ik was hiermee niet aant vechten, want in de winter rijd ik zelden met zulke snelheid. Bij het wisselen van de wielen op de zomerbanden (hankok banden in dezelfde maat) geluidsniveau + geluid op ongelijkheden is vergelijkbaar.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 235/60 R18

  Review: 4,6

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Ik heb het twee jaar geleden gekocht en heb het gebruikt in lagere temperaturen en besneeuwde omstandigheden die van uitstekende kwaliteit bleken te zijn en die ik heb gekocht voor nieuwe wielen naast de banden, dus het wisselen is erg snel en gemakkelijk en kost £20 en kost 30 minuten om mijn Hankook-banden weer te vervangen, een product dat ik zou aanbevelen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Fortuna Winter beschrijving

Type: winterband

Klasse: economisch - gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit

Bestemming: personenauto’s en bestelwagens

Loopvlakprofiel: directioneel - perfect voor winterweersomstandigheden

Maat: van 14 tot 18 inchFortuna Winter is een winterband die voor personenauto’s en bestelwagens bestemd is. Dit model is met een directioneel loopvlakprofiel uitgerust dat voor een goed rijgedrag op winterse wegdekken - modder, ijs en sneeuw - gekenmerkt is. Groeven in de vorm van Letter V zorgen voor snelle en efficiënte waterafvoer en Daardoor wordt het risico van aquaplaning verminderd en de grip blijft op hetzelfde hoog niveau.Fortuna Winter is door gelijkmatige en langzame slijtage van zijn profiel gekenmerkt. Dat wordt bereikt door de optimale drukverdeling op de band. Daardoor blijven alle prestaties van Fortuna Winter en grip op hetzelfde niveau, ongeacht het aantal afgelegde kilometers.Dit model garandeert het veilige en stabiele rijden in de bochten en tijdens dynamische manoeuvres. Voor goede communicatie tussen stuur en band is het centrale kanaal van het profiel verantwoordelijk. Dit zorgt voor het behouden van de juiste loopbaan, ongeacht weersomstandigheden en soort van wegdek. Het rubbermengsel, waarvan deze band gemaakt is, is zeer modern en door zijn flexibiliteit bij een breed temperatuurbereik gekenmerkt. Fortuna Winter garandeert betere grip en grotere veiligheid door het vermeerderde contactoppervlak. Fortuna Winter is de beste keuze voor bestuurders die optimale prestaties, rijcomfort en betrouwbaarheid onder alle omstandigheden verwachten.Informatie over de producent: Fortuna is een Belgisch merk dat zijn producten in meer dan 50 landen verkoopt. Deze banden behoren tot budgetklasse, dus ze zijn door optimale prestaties en een redelijke prijs gekenmerkt. Dit merk is in 2010 ontstaan en verkoopt banden voor personenauto’s, vrachtwagens en SUV’s. Rijveiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste kenmerken van Fortuna.