Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Goodyear Ultra Grip 9

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Goodyear
Seizoen:
Winterbanden
Label:
C C 68 dB
Meer
Aantal:
113 / st.
Kopen
4,5
Review: Aanbevelingswaardig 111150 270 reviews

Goodyear Ultra Grip 9 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Dit model van de band is de opvolger van de uitmuntend beoordeelde en in de tests succesvolle band Goodyear UltraGrip 8.

Het grootste voordeel van dit product is korte remweg. Deze eigenschap werd in de tests van de prestigieuze organisatie TÜV uitgewezen die lieten zien dat in vergelijking met de 3 grootste concurrerende producten, die band met4% kortere remweg op sneeuw wordt gekenmerkt. Daarnaast bezit die band nog meer verborgen voordelen.Behalve bewezen kortere remweg, lieten ook de TÜV tests zien dat de band betere prestaties dan het oudere model - Goodyear UltraGrip 8 heeft.

Gloednieuw, directioneel loopvlakpatroon presteert perfect op typische winterse wegdekken en vooral op sneeuw.

Voor die prestaties zijn ook zulke elementen van het loopvlak verantwoordelijk als: veel randen, lamellen of loopvlakblokken met variabele vorm. Het model Goodyear UltraGrip 9 wordt geproduceerd van een rubbermengsel met toevoeging van speciale harsen en plantaardige oliën. Deze oplossing zorgt voor het grip vande band op elk winters wegdek. Bij het rijden met deze banden voelt u zich ook zeker op de modder omdat de daar geplaatste groeven van verschillende dikte voor snelle afvoer ervan buiten de band zorgen.

Hetzelfde wordt door de band Goodyear UltraGrip 9 bij regen uitgevoerd. Voor korte remweg op nat wegdek is de moderne constructie van schouderblokken verantwoordelijk.

Bij het rijden zowel op nat als op met sneeuw bedekt wegdek helpen de band de diepe lamellen.

Door het investeren in Goodyear UltraGrip 9 kunt u rekenen met lager rolweerstand (grotere brandstofbesparingen) en echt goed rijcomfort. Dit alles dankzij het geoptimaliseerde ontwerp.

De band is voorzien van een slijtagecontrole (in de vorm van een sneeuwvlok) Daardoor is het makkelijk een verbruikstatus te lezen.

Let op! De band Goodyear Ultra Grip 9 is voorzien van twee types directioneel loopvlak (met centrale groef en zonder).Informatie over de producent: Goodyear iseen wereldwijd erkende Amerikaanse bandenonderneming. De hedendaagse zeer goede positie op de markt zou niet mogelijk zijn zonder de al in 1898 gestarte jarenlange inspanningen door Frank Sieberling. De oprichter van de firma heeft geld van zijn zwager geleend om het eerste bedrijf Goodyear Tire and Rubber Company op te richten. Goodyear is als onderneming voortdurend in ontwikkeling. Alles dankzij het in opgericht onderzoeklaboratorium dat regelmatig voor nieuwe ideeën voor de branche levert.

Goodyear Ultra Grip 9 beoordeling

Resume: 4,5 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 270 reviews

aanbevelingswaardig
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111140 4,4
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111150 4,5
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111150 4,5

270 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 141 mensen
 • 4 123 mensen
 • 3 5 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 1 mensen

97% gebruikers recommanderen deze band

97%

Informatie over banden worden verzameld voor 2559 dagen. In deze periode hebben we verzameld 270 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 2034000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: NN

  Maat: 195/65 R15

  Review: 3,9 111900
  Goodyear Ultra Grip9 195/65R15 91, T heb ik online gekocht in de bekende bedrijf uit Bydgoszcz. De product is niet slecht, maar ik zou niet deze band met snelheidsindex T aanbevelen. Voor dezelfde prijs kunt u een band met index H kopen of wel paar euro bijbetalen en de band met hogere snelheids index hebben. De goedkoopste model is een beetje zoals de afkortingen in de supermarkt. Een van vier banden had namelijk een defect. Het was onmogelijk om deze band te balanceren. Het bedrijf heeft garantieclaim niet gehonoreert, bij de garage heb ik gehoort dat het niet de eerste keer was. Blijkbaar wordt de band tijdens gebruik aangepast (?!) Aantal gewichten die nodig zijn om de band te balanceren spreekt voor zichzelf. Ik weet niet of de probleem in het productieproces of in de opslag van banden zit, maar ik zou deze band niet met index T aanbevelen. Ik heb op deze banden in de winter gereden en ik kan zegen dat de banden zijn nogal goed. Ik zou echter de banden tweede keer niet kopen. Ik hoop dat deze paar waarnemingen handig voor iemand zullen zijn.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 1

 • een mening buiten NL Gebruiker: Piotr

  Maat: 195/65 R15

  Review: 3,7 111700
  Banden gekocht voor een auto van ongeveer 2 ton. Onmiddellijk na de aankoop merkte ik een zwakkere tractie op droge ondergrond dan eerdere winterbanden (sommige Chinese). Wat mij na de eerste regenbuien overkwam was een ongelooflijke verrassing, de banden houden zich als lijm op een natte ondergrond. De banden zijn stil en hebben zachte zijkanten, waardoor op de hoeken een beetje schommelen. Bij het rijden op het trottoir moet u oppassen dat u ze niet onbedoeld doorsnijdt, ze buigen gevaarlijk diep (bandenspanning 2.7). Ik heb ze nog niet geprobeerd op sneeuw. Ik heb geen veranderingen in het verbrandingsproces opgemerkt. Wat me onaangenaam verraste was vooral het uiterlijk van de banden die ik van de koerier kreeg, bedekt met wat vet, kleverig, vuil. Eén band had duidelijke markeringen op de zijkanten van de band. Bandenmonteur zei dat het raar was voor een klasse van deze banden, maar soms gebeuren er kleine defecten en is er niets aan de hand.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: FLOR

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,9 111190
  Ik heb er lang over nagedacht om te kiezen tussen Goodyear en Michelin, maar ik heb voor Goodyear gekozen. Goedkoper, door mij beproefd en getest, ook op de plank van goede kwaliteit banden. In feite was de keuze goed, ik zou kunnen zeggen heel goed. Met het aantal kilometers dat ik in een maand reis, vermenigvuldigd met het aantal maanden dat ik op de Goodyear-banden heb gereden, kan ik zeggen dat de banden erg goed zijn. Nat wegdek? Geen probleem. Sneeuw? Het had beter gekund, alhoewel ik merkte dat het ook afhangt van het de auto....... De buurman in de VW Passat B6 heeft hetzelfde model en gedroeg zich een beetje anders - misschien is het een kwestie van het gewicht van zijn eigen auto? Geluid? Ik denk dat het een beetje aan perfectie ontbreekt, maar dat is het minimum dat me niet stoorde toen ik de Goodyear kocht. Ik ben gewoon op zoek naar een andere set voor het zomerseizoen. Ik beveel het aan!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Irek L.

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,1 111110
  Ik heb op dezez band 6000 kilometers op de snelwegen en binnen de stad gerijdt. Op de band heb ik nog steeds 8,6 mm van loopvlak, dus de ban zou ongeveer 75 000 km kunnen rijden. De band is stil, het uiterlijk ga ik niet oordelen. Het is relatief gemakkelijk om de controle door te breken door te hard reed in de bochten, (vergelijking met Michelin EnergySaver). Het grootste nadeel van de band is zijn slapte. Dit verschijnsel is merkbare bij de snelheid van ongeveer 100 km/h. Het voelt als een vertraging in de beweging van de auto. Windstoten zijn ook meer merkbare (in vergeleken met Michelin EnergySaver). Misschien is het een gevolg van de dikke loopvlak en zachte rubbersamenstelling, maar het aanzienlijk vermindert het rijcomfort. In de vorige seizoen had ik Focus Continental WinterContact en ik heb geen soortgelijke effecten gezien.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Bonobo

  Maat: 205/60 R16

  Review: 4,4 111140
  Vroeger gebruikte ik Barum Polaris 2 die goed waren, maar na 5 seizoenen gehard ze en begonen te glijden op de natte wegdek, dus besloot ik de nieuwe banden te kopen. Van Goodyear heb ik de zomerbanden dus besloot ik om Goodyear banden ook voor winter te kopen. De keuze is ongetwijfeld een succes: de banden zijn zeer stil, de rijdcomfort is uitstekend, heel goede grip op nat wegdek, minimale slippage - onschadelijk in zo zwaar omstandigeden. Ik hen nog niet een kans om op de sneeuw te rijden, maar op het ijs riden ze heel goed dus alles moet in orde zijn. Het enige nadeel van de band is een strip van rubber aan de zijkant die na het gieten uitsteekt. Dat is een beetje vreemd bij de band in deze soort, maar het kan makkelijk met timmermans mes zachtjes afgesneden worden, ha ha ha. Niettemin beveel ik deze banden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Goodyear Ultra Grip 9 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
C | C | 68 dB
205/55 R16 91 T 113 Kopen
C | B | 68 dB
175/65 R14 86 T 102 Kopen
E | C | 66 dB
155/65 R14 75 T 145 Kopen
C | B | B 71 dB |
165/65 R15 81 T 66 Kopen
C | B | B 71 dB |
165/65 R15 81 T 74 Kopen
C | B | 69 dB
165/70 R14 89/87 R 79 Kopen
C | C | 68 dB
175/65 R15 88 T 82 Kopen
E | B | 68 dB
185/55 R15 82 T 108 Kopen
E | C | 68 dB
185/65 R14 86 T 76 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Klasa oporu C Klasa hamowania C 68 dB

Goodyear Ultra Grip 9 test

2019 test ADAC in de maat: 185/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 185/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 185/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test ADAC in de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild in de maat: 195/65 R15 beoordeling: goed
test ÖAMTC in de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC in de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 185/65 R15 3. plaats beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto, Motor und Sport in de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test ACE/ARBÖ in de maat: 165/65 R15 3. plaats beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 205/55 R16 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test GTÜ in de maat: 205/55 R16 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test GTÜ in de maat: 205/55 R16 beoordeling: particulièrement recommandé
test Autoklub ČR in de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test TCS in de maat: 185/65 R15 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ADAC in de maat: 205/55 R16 3. plaats beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild in de maat: 185/60 R15 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 185/65 R15 3. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ADAC in de maat: 185/65 R15 1. plaats beoordeling: ruim voldoende
test Auto Zeitung in de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test AUTO Straßenverkehr in de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test auto motor i sport in de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: aanbevolen