Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Kleber Quadraxer

Fabrikant:
Kleber
Voertuigtype:
Auto
Seizoen:
All Season banden
4,0
Review: 123 reviews
GEBREK

Excuseer, maar dit product is
op dit moment onbeschikbaar.

Onze specialisten helpen u graag een gelijk product kiezen..

Tel.: 02 880 02 10
(Tegen lokaal tarief)

Bekijk vergelijkbare producten

Kleber Quadraxer beoordeling

Resume: 4,0 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 123 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,0
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 3,8
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,1

123 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 25 mensen
 • 4 87 mensen
 • 3 8 mensen
 • 2 1 mensen
 • 1 2 mensen

92% gebruikers recommanderen deze band

92%

Informatie over banden worden verzameld voor 4541 dagen. In deze periode hebben we verzameld 123 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 1093000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Review: 3,7
  k gebruik nu een tweede set Kleber-banden. Ik heb de eerste ongeveer 10 jaar geleden gebruikt. Ik heb de huidige gekocht uit sentiment, omdat ik de prijs / kwaliteitsverhouding en de meningen van andere gebruikers en verkoopniveaus in aanmerking heb genomen. Voor hen had ik GoodYear All4Seasons en daarna Toyo banden. Kleber-banden zijn de afgelopen 10 jaar gewisseld. De milieunormen hebben de compositie van de banden anders uitvallen, en dat maakt ze een beetje jammer. Aan de andere kant is de kwaliteit (precisie) en de loopvlaktechniek in hoge verbeterd. Het resultaat is een goede band met universele eigenschappen en een hoog veiligheidsniveau. Wat teleurstellend is, is dat de band te zacht is en een geluid maakt bij snelheden van meer dan 80-90 km/u. Natuurlijk maakt de zachte compound de band veiliger in de herfst en winter, en we hebben meer van deze dagen. terwijl het zich onaangenaam gedraagt tijdens warm weer, de zachtheid zal ook invloed hebben op de snelheid van de band veroudering en slijtage. Dus, dit is een band die geen probleem zou mogen zijn in het dagelijks gebruik van de auto, maar ik beoordeel de band veel lager dan de iets duurdere GoodYear All4Seasons, die zowel in de zomer als in de winter meer optimale prestaties kan bieden en stiller is.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 185/60 R14

  Review: 4,5
  Welkom. Ik leg elke dag een afstand van 100 km af, dus ik zal mijn mening over deze banden in een paar punten delen. 1) Met betrekking tot de rolweerstand / het lawaai / adviseer ik. 2.hooge 3. laage temperatuur betekenen dat er veilig kan worden gereden 3. de band is zeer goed in het onderdrukken van hobbels op de weg. Wat betreft het rijden als we wit buiten het raam hebben... A) weinig sneeuw dit jaar, maar toen het kwam, was ik aangenaam verrast. De auto blijft op de weg, het anti-slip systeem werkt goed met deze banden. B) het rijden in de stad in modder of buiten de stad wordt beoordeeld op 5+. 5. OP NATTE wegdek, let op A) Ik heb gemerkt dat de band zich heel anders gedraagt op verschillende asfaltoppervlakken. B) het is zo dat als het regent of nat is, de band het spoor vasthoudt, maar soms kan het je echt heel erg onaangenaam verrassen. Banden die op de aandrijfas zijn gemonteerd, slippen bij het rijden in een bocht. C) Remmen met een echte afstand tot de voorgaande auto's. Mijn beoordeling: 5+ met attentie voor de manier waarop we in het nat rijden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,4
  Ik rijd nu al bijna zes maanden op banden en ik ben zeer tevreden. Ik heb ze voor het winterseizoen gekocht, zodat ik u vooral kan vertellen hoe ze in de moeilijke omstandigheden van de herfst-winter hebben gewerkt. Ze zijn erg goed in de sneeuw, ze kunnen goed met de auto overweg, ze zijn goed in bochten en ik had de kans om snel te rijden op de buitenwegen. Remmen in de sneeuw is fantastisch, het is geweldig in sneeuwjacht, geen probleem om weg te rijden. Ik merkte geen problemen in het nat, maar ik heb ze ook niet speciaal gecheckt, ik merkte het aquaplaning effect niet. Op het droge zijn de banden natuurlijk erg stil. Voor een band die het hele jaar door wordt gebruikt, vind ik het een geweldige aankoop, een zeer goede prijs/prestatieverhouding en kwaliteit. Het belangrijkste is dat ik zich veilig voelt omdat ik weet dat de band onder alle omstandigheden zal goed werken, ongeacht of het sneeuwt of regent, en ik hoef me geen zorgen te maken over het al dan niet vervangen van de band voor de zomer/winter.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 185/65 R14

  Review: 4,4
  Tegen de mening van de bandenproducenten is een band die het hele jaar door wordt gebruikt voor de meeste gebruikers een is zeer goede oplossing. Geen behoefte om banden te wisselen en geen omstandigheden zullen ons verbazen. veel mensen zijn bang van de sneeuw. Je rijdt echt het hele jaar door op banden zoals op winterbanden - geen stress. Het enige verschil is dat je op natte wegen rijdt zoals op gemiddelde zomerbanden - het is echt goed, maar bijvoorbeeld dunlop sp sport bluresponse in de regen is beter, maar het is een andere klasse van banden. Het verandert niets aan het feit dat ik kan ze aanbevelen aan iedereen die snel rijdt :) na 7000 km lijken ze als nieuw. Ze hebben zich zowel op de snelweg met een snelheid van 140-160 als op de sneeuw zich bewijzen. Als u middenklasse zomer- en middenwinterbanden moet kopen, is het echt de moeite waard om all seasion kopen- er zal geen verschil zijn, maar wel goedkoper en comfortabeler.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 185/65 R14

  Review: 3,7
  Ik rijd nu al bijna een half jaar op deze banden en tot nu toe beoordeel ik ze heel goed. Ik was er niet echt zeker van of ik ze wel zou kopen omdat er verschillende meningen zijn over het all seasion banden, maar vooral van vulkanische bedrijven. Als iemand all seasion banden heeft, dan verliest ze een beetje, hoewel niet helemaal, want ik ben van mening dat je af en toe in de loop van het jaar de banden moet balanceren, ongeacht de auto die je hebt en de banden die je hebt. Nu, over de banden. Ze houden zich goed op de weg en zowel het starten als het remmen gaat goed, alsook het rijden op de weg. Ik wil echter benadrukken dat ze in de Quattro worden gebruikt, dus voor zo'n auto heb ik geen bezwaar voor de zomer-/najaarsperiode. Ik kan geen commentaar geven op het gedrag in de winter tot nu toe, maar ik denk dat ik geen problemen zal hebben. Ik raad de aankoop aan.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Kleber Quadraxer beschrijving

Kleber Quadraxer is een vierseizoenband van de middenklasse die zowel in de winter alsook in de zomer uitstekend presteert. Het model is voorzien van een directioneel loopvlak dat zeer goed tegen water en sneeuwbrij kan. Dankzij de brede groeven is het vloeistof snel afgevoerd en de band droogt snel en effectief af. Dankzij het flexibele rubbermengsel wordt het contactvlak met het wegdek groter, wat de grip en rijveiligheid positief beïnvloedt. Het mengsel past zich aan de temperatuur aan, waardoor het in de winter optimaal zacht is en in de zomer de juiste hardheid en bestendigheid tegen slijtage heeft.De band presteert goed op glad wegdek dankzij het gebruik van ingesneden loopvlakblokken en een groot aantal lamellen op de centrale rib. De brede dwars gerichte randgroeven in combinatie met lamellen zorgen voor een kortere remweg zowel op droog, alsook op nat wegdek. Het rijden op Kleber Quadraxer banden is precies en comfortabel dankzij de robuuste en stevige loopvlakblokken en brede centrale rib. Door deze elementen wordt de juiste tractie altijd behouden en de communicatie tussen het stuurwiel en de band loopt efficiënt en zonder storingen. Het model is een perfecte oplossing voor autorijders die behalve economische, gebalanceerde prestaties op alle soorten wegdek ook het comfort en rijplezier van vierseizoenen banden verwachten.


Kleber

Kleber is een Frans merk dat zijn producten sinds 1910 op de markt levert. Het bedrijf vervaardigt banden in de middenklasse die door de beste prijs-kwaliteitsverhouding, gebruiksveiligheid en economische exploitatie gekenmerkt zijn. Tegenwoordig behoort Kleber tot het Michelin concern en het is zesde merk in de wereld in het opzicht van verkoop in Europa. Op de assemblagelijnen van fabrieken die Kleber banden produceren vinden we zowel banden voor personenauto’s, als ook bestelwagens, zowel zomer en winterbanden alsook vierseizoenen banden. De producten van dit Franse bedrijf worden gebruikt als de standaarduitrusting van Renault auto’s.

Kleber Quadraxer test

2013 test Auto Bild in de maat: 195/65 R15 beoordeling: voldoende