Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Kormoran SNOWPRO

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Kormoran
Seizoen:
Winterbanden
Label:
E D B 67 dB
Meer
Aantal:
55 / st.
Kopen
3,0
Review: Medium 785 reviews

Kormoran SNOWPRO beschrijving

3PMSF De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

Kormoran SNOWPRO beoordeling

Resume: 3,0 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 785 reviews

medium
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 3,3
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 3,2
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 3,0

785 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 12 mensen
 • 4 108 mensen
 • 3 537 mensen
 • 2 105 mensen
 • 1 23 mensen

58% gebruikers recommanderen deze band

58%

Informatie over banden worden verzameld voor 7340 dagen. In deze periode hebben we verzameld 785 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 10921000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal buitenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Review: 3,4
  Ik heb hen en 4 seizoen. Ik zette de Omega A (2.0 8v) hebben nu 2 seizoen B (2.0 16v automaat). Ride 2 personen (stiller, ze dynmiczniej :-)). Ondanks de slechte recensies en verdrietig proeven in de pers, ik ben meer dan tevreden. In feite is het gezond verstand in de sneeuw zeer correct. Ik kan rijden in de winter missies en Pirelli Conti (Focus) en subjectief mijn bewegingen sensationele Oma kauwen harde Kormoran. zeer goed schuren, ik weet zeker dat ze gaan tot vijf seizoen te doen. Natuurlijk, sneeuw en ijs, het is gemakkelijk om kritiek rear-wheel drive, maar de remmen is fatsoenlijk als zelfs niet goed is. Ik was van plan om een ​​onvergetelijke winter (ik denk dat 2002 of 2003) tot aan de zee (25 december) in kopnym sneeuw kwam hij te hebben. Het feit dat de snelheid van 55 km / h was in het buitenland, maar geen voorwaarden waren verschrikkelijk. Ik heb net uitverkocht :-) Ik een 4x4 kocht zelfs de ketens, maar nooit (laat iemand proberen om het te doen in Omie en staan ​​in de sneeuw!). Ik denk dat de belangrijkste reden voor mijn tevredenheid is de grote massa van de auto (1400 kg). In kleine auto's konden erger. Heeft u opnieuw kopen? Als ik het geld voor het beter had, zou ik waarschijnlijk iets anders proberen, maar als je wilt tot het minimum te brengen, zou ik het opnieuw kopen. Oh: Ik realiseerde me dat het aanpassen van de geometrie is niet het downloaden juiste geëlimineerd. Onmiddellijk nemen van de zomer, weer, zien of mechanische storing of Michelin. In de regen kun je 180 kmh en vrij van stress.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 175/65 R14

  Review: 3,4
  De enige rechter van banden op natte en droge wegen (in de sneeuw niet is ingeschakeld, is het ijs wordt spikes) - die zijn zich sinds begin oktober. Bij regen bij temperaturen 0-10 graden gedragen veel beter dan de zomer Conti EP (niet vergelijken winter en zomer banden, maar het contact theoretisch seizoen en onder deze omstandigheden kan ik nog rijden per jaar) Głośnawe tot 70-80 maar boven en het geluid horen hoorbaar als lucht. Hebben een lagere rolweerstand van Conti EP - een auto veel minder rook. als het gaat om de bochten, etc, etc, is voor normaal rijden is genoeg. Ik weet niet hoe duurzaam (door een kleine afstand), maar ik denk dat zeker beter dan mijn zomer (Continent leven is een tragedie). Droog asfalt te vergelijken met de zomer EP expliciet zachter, maar - je moet wennen. We hebben niet een ongeluk "" met het handvat. Heeft het gedrag op sneeuw en ijs niet oordelen, omdat ik geen auto had. Belangrijkste klachten lezen we erg dik band - Michelin nog steeds dicht ingesneden groeven (en minder ruimte tussen hen). Voor deze klasse van de auto en mijn rijstijl (maximaal 110.120 van de stad - een gemiddelde van 80 in de 110-140), ze zijn meer dan voldoende. Geen behoefte om vooral veel betaalt, want ik was ervan overtuigd dat de banden van Continental EP is veel duurder en hopeloos. Als iemand meent Holowczyc vertrekken Lanos stuninguje en kopen sportbanden voor £ 600 per stuk.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 155/80 R13

  Review: 4,2
  Aangekochte banden rond september tegen een zeer goede prijs. Ik besloot om de begroting klasse banden te kopen, omdat ik wilde zien hoe het vallen tegen de meest innovatieve oplossingen van het merk en wat kan ik nog meer zeggen dure oplossingen. Ik nam dan ook de oplossingen die beschikbaar zijn voor alle budgetten. Mijn keuze viel op de Kormoran Snowpro om te zien of er iets was van de glorie jaren "aalscholvers" in de dagen van Stomil. Tot nu toe Ik reed Michelinach Snowcontrol Alpine en Pirelli. Het is vermeldenswaard dat de banden werden voor kleine personenauto's met een rustige rijstijl in stedelijke condities. Goede banden verbaasde me zeer positief, een of andere manier vreselijk sterker ten opzichte van de vorige. speelgoed auto is ingevoerd en stil kwamen en gingen met sneeuw op de parkeerplaats, niet te begraven in een crisis, na het harde remmen op een gladde ondergrond in geslaagd om een ​​botsing te voorkomen. Het belangrijkste is, heb ik niet gemerkt dat een verhoging van de verbranding na de oprichting van 'winterbanden' en overmatige slijtage. Na ongeveer bijna 15.000 kilometer nog steeds haar aan de zijkanten van de banden. Banden kunnen het iedereen aanraden preferującemu stille tocht, niet waard om te kopen gebruikte banden kwaliteit is beter dan het kopen van nieuwe, want hoewel oudere technologie zijn gemaakt, nog steeds in de weg staan.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat:

  Review: 2,6
  Geen przewaliłem in deze banden een paar kilometer en ga zo maar door: het gedrag van de OK sneeuw, smeltende sneeuw en droog, maar het rijden op nat asfalt ... om mee te praten. Elke druk Ebla gewelddadige uiteinden vergrendel de wielen. Een complete mislukking. Om dezelfde levensduur van de banden is een loterij. Eén breekt op nul na 30.000 mijl (genoeg). Tweede peeling ongeveer 3 mm profieldiepte is verloren! Block was - latten zijn verdwenen! Ik heb een beeld van wat. De andere twee, ondanks deze vooruitgang nog steeds 50% van het loopvlak, maar ... een groot deel van de inkepingen, groeven en verdween lamalek maken blokken betreden enige bandenfabrikant. .. niets meer ... Zo goedkoop winterband het verstrekken van de winter rijden, niet meer dan 3 000 km. Na twee seizoenen banden zeer pokruszały (jaby een minimum van 10 jaar had), een groot aantal kleine scheurtjes en andere tekenen dat de snelle vergrijzing van de band aan te geven. Het enige voordeel - in geval van schade aan het gat zo goedkoop te kopen een ander - wat anders, maar de weg is niet voor iemand die is echt veel attracties en verwacht dat de band veiligheid boven alles - niet ik raad. De moeite waard om honderden dollars meer per eenheid en iets beters te kopen ...

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL

  Maat: 175/70 R13

  Review: 1,8
  Ik heb de slechtste winterbanden gehad! Het wordt gebruikt in combinatie met het oude model S-100 Aalscholver winter. Gevolgen? Winter 12letni gebaseerd op de voor- en achterkant Snowpro: Ik kan een auto gemakkelijk rijden voor elke klim, beklim de heuvel van het licht, effectief navigeren door sneeuw en smeltende sneeuw, zonder grote problemen is dat ik niet kan verminderen snelheid en achterwiel als bezeten! ! Bij een snelheid van 40 km / h vooruit gehoorzaam zij reageren op zijn richting, terwijl de rug wachten op een kans om uit de hand te krijgen. Ik dacht dat het iets als de aard van deze winter was, dus ik veranderde mijn band Golf - Snowpro vloog naar de voor- en achterkant van de eerlijke Winterse leeftijd. En wat? Achter- of contractie (uiteraard tegen een redelijk tarief), terwijl de voorste ... Slachting! Ik moet de manier zien dat de remweg is erg lang, je moet voorzichtig zijn, omdat de hellingen, zodat bijna alle omstandigheden te verplaatsen, zodat ze zelden gaan. Proof banden in Samara, en Astra Classic Golf MK2. Overal hetzelfde gedrag. Ik gaf het aan mijn broer van de S-100 te vervangen en na een week besloten om aan te nemen, echter, dat al in de oudheid. Eerlijk gezegd, kan ik alleen maar aanraden zelfmoorden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Kormoran SNOWPRO maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
E | D | B 67 dB |
145/70 R13 71 Q 55 Kopen
E | D | B 67 dB |
155/80 R13 79 Q 61 Kopen
F | E | 69 dB
165/65 R14 79 T 133 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand E REMWEG OP NAT WEDGEK D
Kod QR

Kormoran

226477

145/70 R13 71 Q

C1

67

 • Kormoran
 • SNOWPRO
 • 145/70 R13
 • 71
 • Q
 • E
 • D
 • B
 • 67 dB
 • Ja
 • Nee
 • SL
Produktinformatieblad