Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL-certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Nankang AS 1

Fabrikant:
Nankang
Seizoen:
Zomerbanden
Label: Meer

Bandenmaat kiezen:

Aantal:
51 / st.
+ Milieubelasting: 2,34 €
Kopen
4,2
Review: Goed

Nankang AS 1 beschrijving

Nankang AS 1 is een band ontworpen speciaal voor het dagelijkse rijden. Het werkt uitstekend zowel op een droog alsook op een nat wegdek. Het is voorzien van een modern, asymmetrisch loopvlak, dat voor geode waterafvoer en hoge grip zorgt. De efficiënte verspreiding van water helpt ook het risico van aquaplaning aanzienlijk te verminderen en het rijden is zekerder en veiliger. Het loopvlak heeft twee gedeelten en het zorgt niet alleen maar voor prestaties tijdens regenachtig weer: de binnenkant van het loopvlak bestaat uit strepen met gekartelde randen en een centrale randinsnijding. Dat zorgt voor goede communicatie tussen het stuurwiel de wielen, ook tijdens het rijden op een oneffen wegdek.


De bescherming tegen glijden is ook toe te schrijven aan de boogachtige groeven die zich op de buitenkant van de band bevinden, als ook aan de brede randkanalen. Het model is gebaseerd op een modern rubbermengsel dat met silica verbindingen is verrijkt. Het is daardoor licht en duurzaam, wat ook voor betere rijeigenschappen van Nankang AS 1 zorgt. Ook de bestendigheid van de band tegen mechanische beschadigingen is vergroot en zijn levensduur is verlengd. Het loopvlak verslijt gelijkmatig, waardoor het model volle prestaties garandeert gedurende de gehele levensduur van de band, zonder dat je zorgen moet maken over geleidelijk verlies van rijparameters. Bovendien is het rijden met Nankang AS 1 meer comfortabel dankzij een verlaagd geluidsniveau. Het laatste was mogelijk dankzij de constructie van het loopvlak - het dempt geluiden die tijdens het werken van Nankang AS 1 ontstaan.Nankang


Nankang is een Taiwans merk dat zich in productie van banden van de economische klasse specialiseert. Deze klasse biedt de combinatie van verstandige prijs en universele prestaties aan. Het begin van het bedrijf dateert uit jaren 30 van de 20ste eeuw, toen de eerste rubberfabrieken in Taiwan werden gebouwd. Echter, het merk van Nankang is pas aan het begin van jaren 50 ontstaan en het heeft zeer snel waardering en vertrouwen van klanten gewonnen. Aan het begin waren de meerderheid van de klanten autorijders uit Azië, later heeft het bedrijf expansie begonnen naar verdere landen. Tegenwoordig kunnen we banden van dit merk in meer dan 100 landen over de wereld kopen.

Nankang AS 1 beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 106 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,1
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,2
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,1

106 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 26 mensen
 • 4 68 mensen
 • 3 11 mensen
 • 2 1 mensen
 • 1 0 mensen

92% gebruikers recommanderen deze band

92%

Informatie over banden worden verzameld voor 5058 dagen. In deze periode hebben we verzameld 106 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 956000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • Maat: 195/55 R16

  Review: 3,8

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Nankang AS-1 zijn uistekend! Gezien het feit dat ik geen rallyrijder ben, maar een regelmatige gebruiker van de auto met deze banden (slechts twee veranderd op dit moment: op de vooras) de auto heeft goede grip op de weg. Bij het starten, heb ik nog geen grote verschillen gemerkt in zowel droge als natte oppervlak: een heeeeel klein beetje minder grip in de bochten op een natte weg, maar ik was bang dat de banden zijn grip zullen verliezen, echter dat gebeurte niet. Reactie op stress is absoluut nauwkeurige en directe. Ik heb banden nog niet op de sneeuw geprobeerd :) en ik kan geen commentaar geven op de duurzaamheid door het hebben van een korte tijd, maar zal het actualiseren van de commentaar wanneer het geval zal zijn. Kortom, ik kan alleen een absoluut positief oordeel geven, ik zal de twee achterste banden weer kopen! De verhouding van prijs-kwaliteit is zeker excelleerde. De banden waren op een Peugeot 207 1.6 HDi 110CV gemonteerd. Ten slot wil ik erop wijzen dat banden zijn MADE IN CHINA (samen met bijna alle producten die tot ons komen, slechts een paar, misschien onder de bekende merken, heb je niet te weten komen. ..) hoewel het bedrijf Nankang, een van de oudste fabrikanten van bandenis, is gevestigd in Taiwan.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 195/40 R17

  Review: 4,1

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Ik kocht Nankang AS 1, omdat ik snel en goedkoop banden voor de zomer moest, en ik wilde geen geld uitgeven aan gebruikte banden van onbekende oorsprong. Ik was bang dat ik mijn beslissing zou niet het beste zijn maar het stelde niet teleur. Ik veranderde de maat van 165 / 70R13 5j13 naar 195 / 40R17 7j17. Er is een groot verschil in grip en rijden, natuurlijk, een plus.Ik heb geen grotere brandstofverbruik opgemerkt. De auto reageert minder op een aantal micro-ongelijkheden en het word op 13” duidelijk gevoeld. De snel rijden op bochten is geen probleem, de banden hebben een goede grip op flauwe bochten, maar op een steviger is er een licht verlies van tractie. Ik spreek over mijn gevoelens op de droge omstandighede. Op de natte weg gedragen de banden goed, het verlies van grip verschijnt tijdens hard remmen, maar alleen tijdens afremmen. Auto is bijna zonder elektronica, maar op deze banden te beheersen. Kortom, voor het geld, de band aan te bevelen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 235/45 R18

  Review: 4,3

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  De auto wordt standaard geleverd met premium banden. Ik heb ongeveer 15 jaar aan de automobielsector doorgebracht. Mijn eerste taak was om nieuwe premium banden proberen te krijgen voor een goede prijs, maar door de jaren heen hadden zulke bedrijven als nankang ups en downs in het bandenproductieproces, omdat nu is het moeilijk om de verschillen in prestaties en wendbaarheid van racebanden te vinden . Deze engineering en processen worden gegeven aan de gemiddelde gebruiker van een product dat ze testen. Hoewel sommigen zeggen dat je alleen voor de naam betaalt, in veel gevallen is dit waar, maar naar mijn mening zijn dergelijke banden als nankangs as1 een zeer concurrerend product, dat laten zien dat het een fatsoenlijke band van grote waarde is, die de wereld helpt om rond te gaan met betrekking tot hun wereldbekende grote neven.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 225/60 R18

  Review: 3,6

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Wat betreft middenklasse band, biedt de Nankang AS1 zeer goed parameters in elke, ook moelijke weg- en/of weersomstandigheden. Ze veroorzaakten geen problemen, goede grip op een droog oppervlak, op natte wegen met agressief nemen van scherpe bochten verliezen ze geen tractie zoals mijn vorige banden. ze zijn gechikt zowel voor het rijden in de stand als voor langere afstanden. Dankij zachtere rubber is de band meer comfortlabel, maar hij stijt nie te snel - dit is zeker zijn goede voordeel. als het om de economie van het rijden gaat, denk ik dat het benzieneverbruik iets lager is. De banden zijn niet bijzonder luid, ze maken geen erge lawaai maar ook niet erg stil. Ze zien er best goed uit en passen bij een mooie sportieve auto. geen problemen bij het balanceren gehad. ik ben zeer tevreden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 195/40 R17

  Review: 4,3

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Ik beveel die banden aan idereen. Ik heb al een tweede set banden bij Oponeo gekocht voor 2 verschillende auto's en 2 keer was dit een perfecte keuze. In dit geval is de verhouding van de prijs-kwaliteit zeer goed. De banden gaan goed om hogere snelheiden en zijn geschikt voordynamisch rijden. Economy (rolweerstand en duurzaamheid) zal ik niet beoordelen want dit is niet de belangrijkste voor mij. Met de motor (2.5 V6 194pk) kunnen alle banden die gemonteerd op vooras zijn minder dan 2 seizoenen gebruikt worden, maak niet zoveel uit of ik de banden van dure A merken had of nu de goedkopere Nankang AS 1. De band is eigenlijk als een beetje versleten maar hij garandert nogsteeds dezelfde parameters als op het begin toen hij nog nieuw was. Voor deze prijs raad ik hem zeker aan.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Nankang AS 1 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nankang AS 1 225/45 R17 94 W XL, ZR
D | C | B 71 dB
225/45 R17 94 W 80 Kopen
Nankang AS 1 135/70 R15 70 T
D | C | B 70 dB
135/70 R15 70 T 51 Kopen
Nankang AS 1 135/70 R15 70 T
F | C | 71 dB
135/70 R15 70 T 64 Kopen
Nankang AS 1 135/70 R15 70 T
F | C | 71 dB
135/70 R15 70 T 71 Kopen
Nankang AS 1 145/65 R15 72 V
F | C | 71 dB
145/65 R15 72 V 65 Kopen
Nankang AS 1 145/65 R15 72 V
D | C | B 70 dB
145/65 R15 72 V 48 Kopen
Nankang AS 1 145/65 R15 72 V
F | C | 71 dB
145/65 R15 72 V 73 Kopen
Nankang AS 1 155/55 R14 73 V XL
F | C | 70 dB
155/55 R14 73 V 69 Kopen
Nankang AS 1 155/55 R14 73 V XL
D | C | B 70 dB
155/55 R14 73 V 54 Kopen
Nankang AS 1 155/60 R15 74 V
F | C | 71 dB
155/60 R15 74 V 70 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand D REMWEG OP NAT WEDGEK C
Kod QR

Nankang

AS 1

135/70 R15 70 T

C1

70

 • Nankang
 • AS 1
 • 135/70 R15
 • 70
 • T
 • D
 • C
 • B
 • 70 dB
 • Nee
 • Nee
 • SL
Productinformatieblad