Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Nankang Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
gebaseerd op 1107 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Nankang banden worden geproduceerd door een merk dat zijn hoofdvestiging in Taiwan heeft. De lange geschiedenis van het bedrijf zorgt ervoor dat het een uitrusting kan produceren die snel nieuwe wereldmarkten verovert.

De snelle ontwikkeling van het merk, de toepassing van steeds modernere technologieën en de reputatie van het merk zorgen ervoor dat Nankang banden steeds vakker gekocht door zowel Taiwanese als buitenlandse klanten worden.

Elke Nankang-band is een combinatie van kwaliteit, comfort en veiligheid.

Beoordelingen van onze klanten:
 • Adrian 5,0 11111

  Nankang Snow Viva 2

  Zoals reeds wspomiałem, goede prijs en goede band, een beetje als de waarde is echt, in dit geval, niet alleen voor winterbanden, kocht in de zomer OPONEO Nankang en dus ik ben blij met hen. Dus ik had een beetje te maken met het merk. Volgende zal waarschijnlijk ook OPONEO Nankangi en stapel naast het gezonde verstand van de banden OPONEO aandacht besteden aan professionele service en vriendelijk obłsugę. Hoewel het kopen van winterbanden in de zomer klasse van de service genaamd controleren hun beschikbaarheid en ook miżliwie zorgen dat het verzenden van regionale banden vorig seizoen, die volgens de wet niet kon. Dit is een zeer groot voordeel, moet ik hieraan toevoegen dat andere sites Meer > niet dit soort aanpak. Speawdziłem persoonlijk. Daarom is een dubbele nogmaals bedankt voor banden, twee te koop :) Groeten
 • ARTUR 4,4 111150

  Nankang Snow Viva

  Hallo wszystkich.Jak gooien in een weinig informatie al in opon.Nadmieniam vermeldde ook meestal relatief lichte training, maar er zullen momenten zijn waarop je nodig hebt ook, "saneren" :-) Dus tempo turbine zwieksza.Zaczelem augustus tot en met 9 na ze begonnen samen te vallen met de regen natte asfalt ... Dus een groot verschil (in vergelijking met droog) niet laten zien als het gaat om prestaties. In grote plassen ... niets! Dus hoe zouden ze dat doen daar. Een Alpy.Temperatury negatief, maar nat of droog vuile oppervlak, hier moet je stoppen als een reis naar de Poolse innych.Potem door Italië, en dus asfalt.neumático, maar als meer rigide als het gaat om de ongemakkelijke Meer > gebied bujaniem.W boki.Koniec München-nat met smeltende sneeuw van razu.Zwolnilem niet regen als het de logica suggereert, maar dan hogere snelheid naar de normale ok.Mimo 110-150km / godz.wszystko die een beetje van mijn "Rhin veroorzaakt. " In Polen, een reis naar de Mazury-temp. van 7 tot 21 °. het begin van de dag van natte sneeuw in het verkeer drodze.Kierunek ok, maar aangezien de remming is niet hetzelfde samo.Tak versnelling zelfs in een 3-ce zrywalo przyczepnosc.Lod-WAARSCHUWING! minimum demping, remmen ook betekent niet dat katastrofa.W Espace ABS + ESP buggers is het besturen van de auto, dus er iets niet klopt, dan gaan ze op en doen wat ze willen, en dobrze.Ogolnie band op ijs inne.Trzeba langzaam en voorzichtig. Dan, droog, diepe sneeuw en temperaturen rond de -21 ° -17, ESP Off-super! zeer goede Poplaca.Kierowalnosc vlotte rit. Poolse wniosek.neumático zeer goede vorm (ik zeg niets over de kwaliteit in vergelijking met de prijs jakpsci niet mengen). geschikt voor warme en vochtige manier soms Corsica, en de typische normale Poolse winter. Volgende koopt ook Nankang.SaludoAWIAM ALL! Ik kocht dit bedrijf zwiazany.neumático PSNI omdat er geen Milema czasu.Samochod Espace IV 2.2 dCi.
 • Tadziu 4,5 111150

  Nankang Snow Viva 2

  Trek koele auto goed werkt, stopt, draaien, maar het product laat veel te wensen over, jongens in de werkplaats hebben een groot probleem met het saldo van deze banden en na ongeveer duizend kilometer moest worden opnieuw in evenwicht te brengen het resultaat achtige. Voor een paar weken, de situatie zich herhaalt en ik dacht dat de workshop die ik een probleem met de ophanging hebben schudt tijdens het remmen, omdat de linkerkant van de curve als het doel was, bleek dat de band mislukking en is niet geschikt voor het rijden want het is vormloos, zag ik met mijn eigen ogen toen 160 g lading werd in evenwicht gehouden wordt gemonteerde banden maar helaas niet helpen na het overschakelen naar Meer > zomerbanden, veranderde alles elke bicia.chyba geluid heeft gebogen vormen voor productie van deze banden niet aan te raden.
 • adamssson 3,8 111500

  Nankang NS 2

  De band zeer moeilijk in te schatten: - die een grote droge - natte houden, maar alleen voor de eerste 20-30tys, en later, op gemiddeld, en krijgt gevoelig voor aquaplaning - zo comfortabel als zodanig een laag profiel - zonder problemen - zonder het te weten, draaide ik de schroef in de band tot het medium werd gedroogd en de lucht is niet naar beneden gegaan, maar - tandjes krijgen en gereinigd in de vreemdste manier mogelijk - het geluid is zo groot dat de moloch dat is de Audi A8 kan de trilling van het loopwiel en stuurgevoel - ondraaglijk in de auto die dubbele beglazing heeft !!! Meteen zij opgemerkt dat kinderziektes is niet de schuld van de auto - band dwong me om meerdere malen te Meer > bezoeken in verschillende workshops - Ik heb de perfecte geometrie.
Vindt uw Nankang banden