Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Nankang Banden

Nankang Banden

Beoordeling van de producent
3,9
gebaseerd op 1359 meningen

Nankang banden worden geproduceerd door een merk dat zijn hoofdvestiging in Taiwan heeft. De lange geschiedenis van het bedrijf zorgt ervoor dat het een uitrusting kan produceren die snel nieuwe wereldmarkten verovert.

De snelle ontwikkeling van het merk, de toepassing van steeds modernere technologieën en de reputatie van het merk zorgen ervoor dat Nankang banden steeds vakker gekocht door zowel Taiwanese als buitenlandse klanten worden.

Elke Nankang-band is een combinatie van kwaliteit, comfort en veiligheid.

Beoordelingen van banden door onze klanten Nankang:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Nankang banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Fabizio Casavecchia 4,9

  Nankang Snow Viva 2 245/40 R18

  Ze was er niet zeker van om dit merk van de banden te kopen, maar uiteindelijk gaf hen, ook geduwd door goede recensies. Ik ben vooral blij absoluut een respect. In tegenstelling tot andere winter ze zijn perfect en veilig in zowel natte als droge. Helaas kon ik niet de sneeuw te testen, maar geloof me, nat zijn ronduit geweldig. Meer >
 • Tadziu 4,5

  Nankang Snow Viva 2 205/60 R16

  Trek koele auto goed werkt, stopt, draaien, maar het product laat veel te wensen over, jongens in de werkplaats hebben een groot probleem met het saldo van deze banden en na ongeveer duizend kilometer moest worden opnieuw in evenwicht te brengen het resultaat achtige. Voor een paar weken, de situatie zich herhaalt en ik dacht dat de workshop die ik een probleem met de ophanging hebben schudt tijdens het remmen, omdat de linkerkant van de curve als het doel was, bleek dat de band mislukking en is niet geschikt voor het rijden want het is vormloos, zag ik met mijn eigen ogen toen 160 g lading werd in evenwicht gehouden wordt gemonteerde banden maar helaas niet helpen na het overschakelen naar Meer > zomerbanden, veranderde alles elke bicia.chyba geluid heeft gebogen vormen voor productie van deze banden niet aan te raden.
 • Barti 4,2

  Nankang Snow Viva 2 205/50 R17

  Hallo, banden gaan op de 17 "grote ronde renault GT Line. Terwijl het kopen van voldoende budget voor een 17" Hoop is een lekke band die shit om de winter te weerstaan. In het begin van de winter GeForce zimowkach gemonteerd in dezelfde grootte BFGoodrich 205/17/50 en ik zie geen verschil. Tire mooi, rustig en vooral zeer goed gedrag op de weg. Verbranding is niet goed toegenomen band grijpt de weg. Ik zou aanraden. Meer >
Vindt uw Nankang banden