Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Nankang

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Nankang Banden Online

Banden Nankang

Ranglijst van zomerbanden Nankang

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 4,6 111160 (2 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (3 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (3 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (106 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (1 Beoordeling)

Ranglijst van winterbanden. Nankang

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,1 111110 (3 Opinie's)
Winterband Opinie 4,0 11110 (13 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,9 111900 (18 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,9 111900 (69 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,5 111500 (41 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Nankang banden. Gloednieuwe Nankang modellen vol van de moderne technologieën.

 • Nankang ECO-2+
  Nankang ECO-2+

  De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

 • Nankang CX668
  Nankang CX668

  De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

Best verkopende

De best verkochte banden Nankang door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

 • Nankang NS 2
  Nankang NS 2

  Type: zomerband Bestemming: personenauto’s Klasse: economisch - goede prestaties voor een ...

 • Nankang NS 20
  Nankang NS 20

  Type: zomerband Bestemming: personenauto’s Klasse: economisch - uitstekende ...

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Nankang

Band Zomerbanden Nankang CW 25

Ik adviseer bagage trailers - meer veiligheid en laadvermogen!
Beoordeling: 3,4 111400

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Tire richtte de bagage trailer licht tot 750 kg brutogewicht! Dikke muren en het loopvlak van de band (truck). Dit heeft de beveiliging en 1000 kg nuttige belasting verhoogd zonder enig probleem nu! (Tot 800 kg per band-430 kg standaarduitvoering). Ik b.zadowolony. Ik zou voor deze toepassing! Wat de andere eigenschappen is het moeilijk te zeggen.

Band Zomerbanden Nankang CW 25

Grote kwaliteit tegen een lage prijs
Beoordeling: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Het heeft geen zin om meer dan een merknaam te brengen wanneer u een vergelijkbaar product voor een lagere prijs kan hebben. De banden presteren goed in moeilijke stedelijke gaten, hellingen in stoepranden wanneer. De band is zeer duurzaam, maar was niet teleurgesteld.

Winterbanden Nankang

opona Winterbanden Nankang Snow Viva

zeer goed
Beoordeling: 4,4 111140

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Hallo wszystkich.Jak gooien in een weinig informatie al in opon.Nadmieniam vermeldde ook meestal relatief lichte training, maar er zullen momenten zijn waarop je nodig hebt ook, "saneren" :-) Dus tempo turbine zwieksza.Zaczelem augustus tot en met 9 na ze begonnen samen te vallen met de regen natte asfalt ... Dus een groot verschil (in vergelijking met droog) niet laten zien als het gaat om prestaties. In grote plassen ... niets! Dus hoe zouden ze dat doen daar. Een Alpy.Temperatury negatief, maar nat of droog vuile oppervlak, hier moet je stoppen als een reis naar de Poolse innych.Potem door Italië, en dus asfalt.neumático, maar als meer rigide als het gaat om de ongemakkelijke gebied bujaniem.W boki.Koniec München-nat met smeltende sneeuw van razu.Zwolnilem niet regen als het de logica suggereert, maar dan hogere snelheid naar de normale ok.Mimo 110-150km / godz.wszystko die een beetje van mijn "Rhin veroorzaakt. " In Polen, een reis naar de Mazury-temp. van 7 tot 21 °. het begin van de dag van natte sneeuw in het verkeer drodze.Kierunek ok, maar aangezien de remming is niet hetzelfde samo.Tak versnelling zelfs in een 3-ce zrywalo przyczepnosc.Lod-WAARSCHUWING! minimum demping, remmen ook betekent niet dat katastrofa.W Espace ABS + ESP buggers is het besturen van de auto, dus er iets niet klopt, dan gaan ze op en doen wat ze willen, en dobrze.Ogolnie band op ijs inne.Trzeba langzaam en voorzichtig. Dan, droog, diepe sneeuw en temperaturen rond de -21 ° -17, ESP Off-super! zeer goede Poplaca.Kierowalnosc vlotte rit. Poolse wniosek.neumático zeer goede vorm (ik zeg niets over de kwaliteit in vergelijking met de prijs jakpsci niet mengen). geschikt voor warme en vochtige manier soms Corsica, en de typische normale Poolse winter. Volgende koopt ook Nankang.SaludoAWIAM ALL! Ik kocht dit bedrijf zwiazany.neumático PSNI omdat er geen Milema czasu.Samochod Espace IV 2.2 dCi.

opona Winterbanden Nankang Snow Viva

Auteur:Serwisant
Beoordeling: 3,4 111400

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Het is duidelijk dat de auteurs van deze opmerkingen niet op deze banden zijn gemonteerd, want als het was, zou weten dat de Nankang banden is erg rustig (waarschijnlijk suggereerde een zeer zachte rubber compound). Ze zijn niet gereisd, maar op basis van reacties van klanten workshop waarin we aannemen deze banden rond 600 stuks van dit seizoen. De meesten van hen benadrukt Nankang een laag geluidsniveau. In het algemeen, iedereen is blij met de rijeigenschappen, het gedrag, nat en glibberig en de prijs / kwaliteit verhouding. Er was een geval waar de klant kwam terug met beschuldigingen dat de auto drijft langs de weg. We voelden dat we hadden weinig druk (2,0 in plaats van 2,8) ook. Kortom, het is een bekende Taiwanese Yokohama vast product gebaseerde technologieën. Deze band heeft geen problemen met het evenwicht, zoals vaak het geval is met Chinese banden. De tests werden uitgevoerd zoals deze band in de Oekraïne, waar het werd vergeleken met banden die zijn ontworpen voor strenge winterse omstandigheden uitgevoerd.

Gemiddeld banden beoordeling: 3,88 gebaseerd op 1357 Reviews

Modellen van banden Nankang

Alle banden van merk Nankang zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Nankang winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden Nankang. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto Nankang.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Nankang. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Nankang.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Nankang all season banden. Elke band van Nankang wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.