Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Nankang Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
gebaseerd op 1091 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Nankang banden worden geproduceerd door een merk dat zijn hoofdvestiging in Taiwan heeft. De lange geschiedenis van het bedrijf zorgt ervoor dat het een uitrusting kan produceren die snel nieuwe wereldmarkten verovert.

De snelle ontwikkeling van het merk, de toepassing van steeds modernere technologieën en de reputatie van het merk zorgen ervoor dat Nankang banden steeds vakker gekocht door zowel Taiwanese als buitenlandse klanten worden.

Elke Nankang-band is een combinatie van kwaliteit, comfort en veiligheid.

Beoordelingen van banden door onze klanten Nankang:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Nankang banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • ARTUR 4,4 111150

  Nankang Snow Viva 225/50 R17

  Hallo wszystkich.Jak gooien in een weinig informatie al in opon.Nadmieniam vermeldde ook meestal relatief lichte training, maar er zullen momenten zijn waarop je nodig hebt ook, "saneren" :-) Dus tempo turbine zwieksza.Zaczelem augustus tot en met 9 na ze begonnen samen te vallen met de regen natte asfalt ... Dus een groot verschil (in vergelijking met droog) niet laten zien als het gaat om prestaties. In grote plassen ... niets! Dus hoe zouden ze dat doen daar. Een Alpy.Temperatury negatief, maar nat of droog vuile oppervlak, hier moet je stoppen als een reis naar de Poolse innych.Potem door Italië, en dus asfalt.neumático, maar als meer rigide als het gaat om de ongemakkelijke Meer > gebied bujaniem.W boki.Koniec München-nat met smeltende sneeuw van razu.Zwolnilem niet regen als het de logica suggereert, maar dan hogere snelheid naar de normale ok.Mimo 110-150km / godz.wszystko die een beetje van mijn "Rhin veroorzaakt. " In Polen, een reis naar de Mazury-temp. van 7 tot 21 °. het begin van de dag van natte sneeuw in het verkeer drodze.Kierunek ok, maar aangezien de remming is niet hetzelfde samo.Tak versnelling zelfs in een 3-ce zrywalo przyczepnosc.Lod-WAARSCHUWING! minimum demping, remmen ook betekent niet dat katastrofa.W Espace ABS + ESP buggers is het besturen van de auto, dus er iets niet klopt, dan gaan ze op en doen wat ze willen, en dobrze.Ogolnie band op ijs inne.Trzeba langzaam en voorzichtig. Dan, droog, diepe sneeuw en temperaturen rond de -21 ° -17, ESP Off-super! zeer goede Poplaca.Kierowalnosc vlotte rit. Poolse wniosek.neumático zeer goede vorm (ik zeg niets over de kwaliteit in vergelijking met de prijs jakpsci niet mengen). geschikt voor warme en vochtige manier soms Corsica, en de typische normale Poolse winter. Volgende koopt ook Nankang.SaludoAWIAM ALL! Ik kocht dit bedrijf zwiazany.neumático PSNI omdat er geen Milema czasu.Samochod Espace IV 2.2 dCi.
 • Fabizio Casavecchia 4,9 111150

  Nankang Snow Viva 2 245/40 R18

  Ze was er niet zeker van om dit merk van de banden te kopen, maar uiteindelijk gaf hen, ook geduwd door goede recensies. Ik ben vooral blij absoluut een respect. In tegenstelling tot andere winter ze zijn perfect en veilig in zowel natte als droge. Helaas kon ik niet de sneeuw te testen, maar geloof me, nat zijn ronduit geweldig. Meer >
Vindt uw Nankang banden