Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Nankang NS 2

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Nankang
Seizoen:
Zomerbanden
Label:
D C B 71 dB
Meer
Aantal:
62 / st.
Kopen
3,8
Review: Goed 267 reviews

Nankang NS 2 beschrijving

Snelle waterafvoer en maximale grip - dat zijn de voordelen van Nankang NS 2. De banden gaan alle autorijders aanspreken, die veiligheid en dynamisch rijden ongeacht weersomstandigheden op prijs stellen. Het platte profiel staat garant voor betere grip en zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling op de oppervlakte van de band. Dat maakt de slijtage van het loopvlaak langzamer en meer gelijkmatig, waardoor de banden hun volle prestaties behouden door de hele exploitatietijd. Bij dit model is er een modern directioneel loopvlak gebruikt met boogachtige groeven, dat dankzij het V-vormige patroon zeer goed tegen een nat wegdek kan, snel water afvoert en het risico van aquaplaning minimaliseert. De ontwerpers hebben ook voor versteviging van de schouderzone van de band gezorgd, wat het soepele rijden en stabiliteit, ook op een oneffen wegdek heeft beïnvloed.De band presteert uitstekend op een droog wegdek - korte remweg en precieze bestuurbaarheid maken het dagelijks tijdens in het lenteseizoen een puur genot. Nankang NS 2 biedt veilig en comfortabel rijden aan, omdat de trillingen en geluiden die tijdens rijden ontstaan dankzij de insnijdingen in de zijkant van het band zijn gereduceerd. Een ander voordeel van dit model is de lage rolweerstand, waardoor de auto minder brandstof verbruikt, en er wordt minder CO-2 in de atmosfeer uitgestoten. Dankzij zijn eigenschappen en duurzaamheid presteert de band uitstekend in alle wegomstandigheden, en de attractieve design geeft de auto een moderne en stijlvolle look.Nankang


Informatie over de producent: de oorsprong van het Nankang merkt dateert uit 1959. De plotselinge ontwikkeling van het Taiwans bedrijf is toe te schrijven aan de hoge vraag voor diagonale banden en andere producten uit rubber. Het merk is daardoor zeer snel uitgegroeid en het bedrijf begon hun producten ook buiten Azië te verkopen. Tegenwoordig worden de Nankang banden naar meer dan 100 landen geëxporteerd. Nankang specialiseert zich in productie van autobanden in de economische klasse, maar op de assemblagelijnen worden ook banden voor vrachtwagens, terreinauto’s en vliegtuigen voorbereid (voor helikopters en militaire vliegtuigen). Behalve hun eigen merk, is Nankang ook eigenaar van Sonar Tire en Roadiac.

Nankang NS 2 beoordeling

Resume: 3,8 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 267 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 3,8
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 3,8
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 3,7

267 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 30 mensen
 • 4 154 mensen
 • 3 62 mensen
 • 2 18 mensen
 • 1 3 mensen

84% gebruikers recommanderen deze band

84%

Informatie over banden worden verzameld voor 5743 dagen. In deze periode hebben we verzameld 267 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 2627000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: uitzicht van de band.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/45 R15

  Review: 3,8
  Ik kocht Nankang NS 2 195/45 R15 7 " Zender wielen. Ik rij met de Ibiza 1.9 TDi 90pk (in feite ~ 130 km) en ik ben erg tevreden met de banden. Verhouding van de prijs en kwaliteit is oke. Ik wilde iets goedkoper te proberen en niet per se van bekende merk dat er in het algemeen aangeraden wordt. De band bij deze motorkracht is stevig ook bij een snelle tractie, in bochten maakt ook een goede indruk (we hebben het over de zomerweer, wanneer het asfalt warm is). Ik weet nog niet hoe het tijdens het vroege lente of het late herfst zal zich gedragen. Tot nu toe is onze vroegere herfstweer geen uitdaging voor Nankang NS 2 banden. Maar als het op asfalt een laag water zal zijn begint het een beetje moeilijket te worden voor de bestuurder. Zoals het spreekwoord zegt, gek is het dan niet. Ik kom verschillende moeilijkheden tegen met mijn auto, ik voel zo en zo veel onderstuur en dat is het natuur van mijn voertuig, het ligt niet aan de banden of iets anders en zelfs de beste banden kunnen niet aan doen, dat heb ik al meegemaakt en geprobeerd :) over het algemeen, zeer tevreden klant en Nankang NS 2 is aan te bevelen. de band ziet er goed uit op een lichte spanning, het slijt niet heel snel (bij een rustige rit schat ik het gebruik voor sommigen zo’n 7-8 seizoenen), bij mijn rit schat ik het optimistisch voor 4-5 seizoenen (natuurlijk heb ik het over een set banden en omwissel voor elk seizoen). Aan te raden :)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/45 R17

  Review: 4,9
  Ik besloot om deze banden met de maat 205/45 R17 te kopen met een kleine ziel op mijn schouder, en zoals later bleek helemaal onnodig. Banden na een zomer bleken enorm goed te zijn! Nankang NS 2 zijn veel beter dan de vorige Bridgestone Turnaza - ze zijn stiller, de auto verbruikt minder brandstof en tractie is ook even vergelijkbaar, zowel op droog als op nat wegdek. En het is vooral dat natte oppervlak hier een grote onbekende voor mij was, maar tijdens de zomer seizoenen een rondleiding gedaan door de echt natte omstandigheden op de Britse eilanden en Nankang NS 2 hebben mij niet teleurgesteld zelfs niet voor een moment – perfecte drukverspreiding, afvoer van water en vasthouden zich aan de weg als lijm, ik kende ze eerder niet, wat is aquaplaning? Weet ik veel... en op de weg naar vakantie is een rit gezellig. Kortom, ik raad Nankang NS 2 aan , want het is echt een goede band voor attractief geld :) Mijn vriend, die tegelijkertijd de banden onder dezelfde auto en met dezelfde grootte gekocht heeft is niet echt blij hij koos voorToyo Proxes omdat deze beetje meer kostten heb en ze vallen wel mee maar op de natte ondergrond zegt hij dat hij zich vult zoals tjdens hockey op ijs :)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 215/50 R17

  Review: 4,4
  Grote slippers 215/50/17 is meestal een grote uitgave. Tot nu toe had ik de voorkeur van de bekende en vertrouwde fabrikanten. Zommer - Ubiroyal RainSport 2, Winter Continental Winter contact. De prijzen hebben toch mijn stappen geverifieerd , maar ik stopte niet met na te denken over mijn veiligheid. Na een lange zoektocht viel het uiteinelijk op voor me voorheen onbekende merk en het model Nankang NS 2. Ik moet toegeven dat in dit geval een grote invloed op mijn keuze een kennis had dit is een man die heel erg geintereseerd is in de autosport, en is vaak op de internationale race-evenementen aanwezig. Dankzij hem, hoorde ik over Nankang NS 2 banden en ik hoorde mega positieve beoordelingen van de motorsport wereld. In Scandinavië, is dit merk een grote ontdekking en in Verenigde Staten en Australië wordt er in toenemende mate samen gewerkt met deze fabrikant. Ik wil hieraan toevoegen dat die fabrikant in het bedrijfsleven al voor decennia bestaat. Om samen te vatten. Ik ben blij en ik zie geen enkel punt om meer dan 125 eur per band te uitgeven. Als ik minder kan betalen en het product niet afwijkt van aanvaarde normen. Ik zou Nankang NS 2 iedereen aanraden !!!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,6
  Hoewel ik veel gebruiksmeningen over het bedrijf Nankang heb gelezen, voelde ik me niet zeker over de aankoop van Nankang NS 2. Ik heb sportieve versie gekocht. Het loopvlakprofiel ziet geweldig eruit dus de band Nankang NS 2 gedraagt zich op de weg op dezelfde manier – geweldige tractie (ik heb gelezen dat het slecht met de tractie bij 2000 km/h is maar bij 105km/h is uitstekend). De band garandeert ook goede grip in de bochten en ook lage geluidsniveau! Ik reed ermee meer dan 200 km / h en er waren geen trillingen als bij de voorgaande. Als ik banden wilde balanceren, dan zei specialist dat ik goede banden heb gekocht. Tijdens het rijden met Nankang NS 2 was er nooit probleem met aquaplanning en zoals heb ik vroeger geschreven – er waren geen problemen in de bochten! Ik voel me helemaal veilig met die banden! Volgens mij hebben ook alle systemen ABS, ASR, ESP invloed daarop. Die band is meer dan goede gemiddelde band, ik heb nieks slechts met die band ervaren. Het is prima! Zonder voorbehoud! Helaas kan ik nieks over de winter zeggen omdat ik alleen maar tijdens de lente ermee heb gereden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 2 Nee 1

 • een mening buiten NL

  Maat:

  Review: 3,9
  Uitstekende Nankang NS 2 banden uit Azie, een mooi en sportief design dat: * Een perfecte rit op droge wegdek maar ook op nat, giede grip, banden hebben goede mengsel. * 50% van het loopvlak zorgt voor een goede afdichting, zelfs in de regen dan moet je een beetje voorzichtig zijn, maar het is normaal je moet altijd voorzichtig zijn er kan je altijd iets overkomen, ik rij rustig en de zomerbanden zijn niet ontworpen voor modderige, sneeuw omstandigheden enz. * Een paar jaar geleden heb ik ongeveer 200 km op de ijzige weg gerijden met 80 km / h op de 4e versnelling en voelde ik me veilig zonder het gebruik van kettingen of winterbanden. Andere mensen rijden met auto's en vrachtwagens met verschillende loopvlakken gemonteerd eronder van zomerbanden in tegenstelling tot de mijne en die glijden maar niet. Nankang NS 2 hebben mij verzekerd van een redelijke wrijving (dit zij nauwkeurige zomerbanden) ook al was ik aanhet rijden op plaatsen bedekt met ijs of bevroren sneeuw. geocht twee jaar geleden op oponeo site, ik moest slechts 54,00 EUR betalen. 51.000km FANTASTISCH !!!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Nankang NS 2 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
E | C | 71 dB
225/40 R18 92 W 100 Kopen
D | C | B 71 dB
155/55 R14 73 V 62 Kopen
F | C | 71 dB
155/55 R14 73 V 71 Kopen
F | C | 71 dB
165/50 R15 72 V 72 Kopen
D | C | B 70 dB
165/50 R15 72 V 51 Kopen
D | C | B 70 dB
175/50 R13 72 V 55 Kopen
D | C | B 70 dB
175/60 R13 77 H 47 Kopen
F | C | 71 dB
185/55 R15 82 V 89 Kopen
D | C | B 70 dB
185/55 R15 82 V 65 Kopen
F | C | 71 dB
195/45 R15 78 V 70 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand D REMWEG OP NAT WEDGEK C
Kod QR

Nankang

NS 2

155/55 R14 73 V

C1

71

 • Nankang
 • NS 2
 • 155/55 R14
 • 73
 • V
 • D
 • C
 • B
 • 71 dB
 • Nee
 • Nee
 • XL
Produktinformatieblad