Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL-certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Sava Eskimo S3+

Fabrikant:
Sava
Seizoen:
Winterbanden
Label: Meer

Bandenmaat kiezen:

Aantal:
79 / st.
+ Milieubelasting: 4,55 €
Kopen
4,2
Review: Goed

Sava Eskimo S3+ beschrijving

3PMSF De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Sava eskimo s3+ is een winterband van economische klasse die een optimale prestaties biedt. Ze is verkrijgbaar in een concurrerende prijs. Dit model is geschikt voor de personenswagens.

Sava eskimo s3+ is geschikt voor de bestuurders die vooral veiligheid in de winter van de banden verwachten. Het model wordt ook gekenmerkt door een lagere bandstofgebruikt. Een moderne technologie van het loopvlak zorgt een snelle afvoer van het water of modder waardoor is de stabiliteit verbeterd. De dippe lamellen van het loopvlak zorgen voor een hoge duurzaamheid. De inginieurs die deze band gechappen hebben, besteedden het aandacht om dankzij het directioneel loopvlak een kortere remweg, fantastische grip en de veiligheid te garanderen terwijl het model in een aantrekkelijke prij verkrijgbaar wordt. De band wordt dus zo ontworpen om aan de wensen te voldoen van de bestuurders die vooral aan de veiligheid van zichzelf en andere weggebruikers denken.

Sava eskimo s3+ werd door een Tsjechisch merk Barum ontworpen die banden van economische klasse produceert. Vanaf 1992 behoort dit merk tot het Continental concern. Daardoor is Barum stabiel op het financiele gebied en kan zijn produtie ontwikkelen door het gebruikt van de modernste technologieën.

Sava Eskimo S3+ beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 361 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,0
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,2

361 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 101 mensen
 • 4 234 mensen
 • 3 17 mensen
 • 2 6 mensen
 • 1 3 mensen

95% gebruikers recommanderen deze band

95%

Informatie over banden worden verzameld voor 4693 dagen. In deze periode hebben we verzameld 361 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 2790000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • Maat: 155/70 R13

  Review: 4,6

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Bij de vervanging naar dit model van de Eskimo S3+ dacht ik aan slechtere prestaties op nat wegdek (typisch zwak punt van winterbanden). Tot mijn verbazing stoort deze band zich helemaal niet aan nat asfalt. Dit is waarschijnlijk te wijten aan de zachte rubbersamenstelling. Het rijden door diepe plassen (met een redelijke snelheid, natuurlijk) gaat gepaard met het geluid van een fontein in de wielkast. De auto gaat rechtdoor. Het is moeilijk de toegenomen rolweerstand te beoordelen, aangezien de auto zelf bij lagere temperaturen meer brandstof verbruikt. Ik zou een aanloop test moeten doen. Ik heb zeker niet gemerkt dat deze band lawaaierig is. Ik hoor het niet. In omstandigheden waar alleen spijkers echt grip bieden (ruw ijs, smeltwater) lijkt deze band zich in de grond vast te bijten op zoek naar tractie. De auto gedraagt zich heel voorspelbaar voor deze omstandigheden. Ik weet niet hoe het zal zijn met schuren, maar er wordt gezegd dat het geen drama is. Ondanks de relatief lage prijs, biedt deze band veel en ik heb niets te klagen. Ze zijn zeker beter dan mijn set Debica's, die ook zullen worden vervangen door Eskimo's. Het interessante is dat de band in Europa wordt geproduceerd. Zelfs de beste band is geen vervanging voor een weldenkende chauffeur, en als u verstandig/voorzichtig rijdt, zult u zich veilig voelen op deze band.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 185/65 R14

  Review: 4,6

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Mijn auto is een Fiat Marea 1.6 in het weekend rijd ik veel. Ik gebruik deze banden al sinds 2004 en ben er erg blij mee. Momenteel ben ik de tweede set aan het afwerken (hun laatste winter), daarna zal natuurlijk weer Sava banden kopnen. Bewuste keuze (gekozen op basis van tests uit automagazines en internet). Ik gebruik ze in de grootste sneeuwstormen en sneeuwjachten als ik ga skiën - een paar keer per jaar op winterroutes naar de Alpen en terug van een paar honderd kilometer elk, en ook in steden en buitenwijken, zo'n 200-300 km per week. Ik heb vaak gereden naar de Duitse, Slowaakse en Oostenrijkse bergen, en nu, sinds ik op het platteland woon, op lokale wegen. Ze zijn zeer goed bestand tegen natte sneeuw, maar ook tegen gladde en smeltende sneeuw en droge weg. Ze slijten langzamer dan de Uniroyal zomerbanden, typisch voor regen en ik rijd snel - niet zuinig met de remmen en spelend met onder- en overstuur. Het familie rijdt op duurdere (middenklasse en premium) winterbanden en in directe vergelijking op sneeuw en smeltwater (starten, remmen, weggedrag, natte sneeuw) zijn ze verrassend gelijkwaardig of beter en kosten 25-30% minder!!! Zeker niet de moeite waard om duurder te kopen voor een typische compacte of middenklasse auto, want je betaalt te veel. Ik beveel het van harte aan!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 175/80 R14

  Review: 4,5

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  We weten allemaal wat voor winters hebben wij, maar in de periode dat ik de kans had om op wegen met wat sneeuw te rijden, werkte het geweldig. Starten vanuit stilstand en remmen is helemaal niet moeilijk, het is een typische winterband, niet een band die als winter verondersteld wordt en moet goed zijn op alle omstandigheden. Als je hem vergelijkt met andere banden, zelfs die uit het premium klasse, zijn ze niet minderwaardig en overtreffen ze soms deze banden vooral, zoals ik al schreef toen ik startte. Bovendien zijn de aankoopprijzen veel lager. Ik beoordeel de duurzaamheid of betrouwbaarheid niet, omdat de gereden afstand te kort is. Wat de duurzaamheid betreft, gaat elke winterband trouwens drie tot vier seizoenen mee, want na die tijd wordt het rubber, ook al is er nog veel loopvlak, veel harder en gaan de parameters ervan aanzienlijk omlaag. Voor degenen die op merkbanden rijden en denken dat economy merken niets waard zijn, wil ik graag toevoegen dat ik ook op dure merkbanden rijd, en soms is de prijs niet in overeenstemming met de prestaties van de band op de weg.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 175/65 R14

  Review: 1,9

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  De prijs was mijn belangrijkste criterium omdat ik van plan was de auto te verkopen. Ik vind mijn keuze een beetje jammer. De banden hebben een goede grip op droog wegdek, maar op nat wegdek is het wat slechter, en in de sneeuw is het een drama. Als het gaat om het starten van de auto is dat geen probleem, de rolweerstand is niet de slechtste, maar in vergelijking met de vorige banden moest ik wat vaker tanken. Geluidsniveau is hoog in vergelijking met vorige banden (zeer populaire fabrikant). De banden zijn erg stil, maar ik moet voorzichtig zijn als ik in de sneeuw over de weg rijd. Wees zeer voorzichtig voordat u op een tocht gaat in sneeuwval. Op de toegangsweg naar het flatgebouw (kasseien) slippen ze vaak, ongeacht of het ABS-systeem is ingeschakeld of niet. Het voordeel van deze banden is hun het verbruiksniveau. Geen tekenen van slijtage na een seizoen. Samengevat: niet echt aan te bevelen. Ik denk dat ik liever iets middenklasse of premium koop en geen problemen heb.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 195/65 R15

  Review: 4,2

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Ik kocht een set van deze banden 3 jaar geleden met montage en balanceren. Voor mij was het een uitstekende keuze. Ik heb ze een maand geleden opgezet voor het vierde seizoen. De banden hebben weinig slijtage, ik rij ongeveer 10-12.000 km per jaar. Ik heb maar één keer echt last gehad van slippen - op licht besneeuwd ijs slipte de auto misschien twee meter bij 20 km/u, daarna kon ik gemakkelijk een vrachtwagen aan de kant van de weg ontwijken. Na het rijden in 20 cm sneeuw - twee keer achteruit, twee keer vooruit en eruit - gedragen de banden zich als een tractor. In sneeuw, smeltwater, modder en water werken de banden perfect. In feite moet je toegeven - als iemand zich niet gedraagt zoals een bestuurder zou moeten doen, zullen geen banden hem helpen, want je moet je bewust zijn van wat er om je heen gebeurt. EN JE MOET JE RIJSTIJL AANPASSEN AAN DE OMSTANDIGHEDEN. Ik hou ervan om agressief te rijden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Sava Eskimo S3+ maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Sava Eskimo S3+ 205/55 R16 91 T
C | C | B 72 dB |
205/55 R16 91 T 79 Kopen
Sava Eskimo S3+ 205/55 R16 91 T
C | C | B 72 dB |
205/55 R16 91 T 81 Kopen
Sava Eskimo S3+ 195/65 R15 91 T
D | C | B 72 dB |
195/65 R15 91 T 65 Kopen
Sava Eskimo S3+ 175/65 R14 82 T
D | C | B 71 dB |
175/65 R14 82 T 58 Kopen
Sava Eskimo S3+ 185/65 R15 88 T
D | C | B 71 dB |
185/65 R15 88 T 67 Kopen
Sava Eskimo S3+ 145/80 R13 75 T
E | E | B 69 dB |
145/80 R13 75 T 59 Kopen
Sava Eskimo S3+ 155/65 R13 73 Q
E | C | B 71 dB |
155/65 R13 73 Q 59 Kopen
Sava Eskimo S3+ 155/65 R14 75 T
E | C | 67 dB
155/65 R14 75 T 56 Kopen
Sava Eskimo S3+ 155/65 R14 75 T
E | C | B 71 dB |
155/65 R14 75 T 56 Kopen
Sava Eskimo S3+ 155/70 R13 75 T
E | B | B 71 dB |
155/70 R13 75 T 57 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand C REMWEG OP NAT WEDGEK C
Kod QR

Sava

539740

205/55 R16 91 T

C1

72

 • Sava
 • Eskimo S3+
 • 205/55 R16
 • 91
 • T
 • C
 • C
 • B
 • 72 dB
 • Ja
 • Nee
 • SL
Productinformatieblad

Sava Eskimo S3+ test

2018 test ADAC in de maat: 175/65 R14 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test ADAC in de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende