Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Sava Eskimo S3+

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Sava
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
57 / st.
Kopen
4,2
Review: Goed 111120 362 reviews

Sava Eskimo S3+ beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Sava eskimo s3+ is een winterband van economische klasse die een optimale prestaties biedt. Ze is verkrijgbaar in een concurrerende prijs. Dit model is geschikt voor de personenswagens.

Sava eskimo s3+ is geschikt voor de bestuurders die vooral veiligheid in de winter van de banden verwachten. Het model wordt ook gekenmerkt door een lagere bandstofgebruikt. Een moderne technologie van het loopvlak zorgt een snelle afvoer van het water of modder waardoor is de stabiliteit verbeterd. De dippe lamellen van het loopvlak zorgen voor een hoge duurzaamheid. De inginieurs die deze band gechappen hebben, besteedden het aandacht om dankzij het directioneel loopvlak een kortere remweg, fantastische grip en de veiligheid te garanderen terwijl het model in een aantrekkelijke prij verkrijgbaar wordt. De band wordt dus zo ontworpen om aan de wensen te voldoen van de bestuurders die vooral aan de veiligheid van zichzelf en andere weggebruikers denken.

Sava eskimo s3+ werd door een Tsjechisch merk Barum ontworpen die banden van economische klasse produceert. Vanaf 1992 behoort dit merk tot het Continental concern. Daardoor is Barum stabiel op het financiele gebied en kan zijn produtie ontwikkelen door het gebruikt van de modernste technologieën.

Sava Eskimo S3+ beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 362 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 11110 4,0
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111110 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111120 4,2

362 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 101 mensen
 • 4 234 mensen
 • 3 17 mensen
 • 2 6 mensen
 • 1 4 mensen

94% gebruikers recommanderen deze band

94%

Informatie over banden worden verzameld voor 3753 dagen. In deze periode hebben we verzameld 362 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 2792000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Paweł

  Maat: 155/70 R13

  Review: 4,6 111160
  Overschakelen naar een Eskimosy nam de slechtste prestatie in natte (meestal zwak winterbanden). Hier verrast - natte asfalt band helemaal zonder te bewegen. Dit komt waarschijnlijk door de zachte compound. Rij door diepe plassen (met een redelijke snelheid) in verband met het geluid van de fontein in de holte van het wiel en ga zo maar door. Auto gaat op rolletjes. Het is moeilijk om de toename rolweerstand oordelen door lagere temperaturen de auto meer rook zelf. Hij zou een poging om de bumper te maken. Zeker hij niet besefte dat de band was luid. Ik kan niet horen. In omstandigheden waarin alleen echte tractie pieken (ruw ijs, slijm pośniegowa) de band als het proberen te bijten in de grond voor de grip. Auto gedraagt ​​zich nogal voorspelbare voor dergelijke omstandigheden. Ik weet niet hoe ze met slijtage, maar blijkbaar heeft niemand tragedie. Ondanks de relatief lage prijs, deze band biedt nog veel en ik heb niets om over te klagen. Er zijn zeker beter dan mijn hele DEBICA die zal worden vervangen door de Eskimo's. Interessant is dat de band voorkomt in Polen. Zelfs de beste van de banden is geen vervanging voor het denken van de bestuurder en als iemand gaat "kop" is in de band zal zich veilig voelen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: boryssyb

  Maat: 185/65 R14

  Review: 4,6 111160
  Fiat Marea Weekend 1.6 b gemonteerd hard. Sinds 2004 is het gebruik van deze banden en ik ben erg blij met hen. Op dit moment ben ik afwerken 2 set (afgelopen winter), nogmaals, natuurlijk, Sava. bewuste keuze (gekozen op basis van tests van de automotive tijdschriften en internet). Ze reizen in grote sneeuwstormen en ijs in het hele land - een paar keer per jaar, de winter wandelpaden in de bergen en Mazurië na enkele honderden km + stad en voorstedelijke gebieden van 200-300 mijl per week, vaak skiën in de Tsjechische Republiek, Slowakije en Poolse bergen, en nu, omdat ik in het meer, lokale wegen wonen. Kopnym openbaring in de sneeuw, gladde en zeer goede flux, goed drogen. Clash langzamer dan de zomer "regenachtige" Uniroyal, en rijden snel - zonder beknibbelen remmen en plezier in de sub en overstuur. Familie rijdt op een prestigieus (hoogste rang en premium banden) winterbanden en een directe vergelijking van de sneeuw en smeltende sneeuw (starten, remmen, stuurinrichting, sneeuw kopny) zijn verrassend gelijkwaardig of beter, en kost 25-30 % minder! Zeker niet de moeite waard het kopen van de duurste van een typische compacte auto, of de middenklasse, omdat Overbetaald. Ik beveel het!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: darrot

  Maat: 175/80 R14

  Review: 4,5 111150
  Winter was wat iedereen weet, maar op een moment dat de sneeuw op de wegen, maar weinig is bewezen dat geweldig zijn. Motorfiets versnelling en remmen levert geen probleem, een typisch voorbeeld van winterbanden voor de winter en ik hou niet van het zijn op alle oppervlakken dobra.Porównując met andere banden, zelfs degenen met de grootste afwerking hen niets minder en, soms zelfs overtreft ze allemaal dat ik schreef tijdens het verplaatsen en daarbij de kosten van het kopen van een heleboel niższy.Nie waarderen de duurzaamheid of falen, omdat de afgelegde afstand is krótki.Poza zo duurzaam is en wat elke winterbanden bedient me drie vier seizoenen, want na al die tijd, zelfs als de profieldiepte is nog steeds veel van rubber maakt het veel moeilijker en verergeren hun parametry.Dla veel rijden op het kauwen van het merk en geloof dat het merk is waardeloos economische, of ben ik merk het kauwen gezicht en soms de prijs niet hand in hand met de manier waarop de band presteert op de weg te gaan.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Rafał Nowak

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,2 111120
  Ik kocht drie jaar geleden, de basis gelegd en balans. Wat mij betreft, een grote investering. Ik begon een maand geleden in het vierde seizoen, een beetje versleten banden, rijden 10-12.000 mijl per jaar. Echt gleed slechts één keer - in een iets przyprószonym sneeuw ijs, misschien gleed hij twee meter bij een snelheid van 20 km / h, de rem is rustig vrijgegeven miste staande op de zijkant van de truck. Na het bereiken van een sneeuw 20 cm - 2 keer, 2 keer achter naar voor en verlaten - de banden beet als trekker. Sneeuw, ijzel, modder, water staan ​​sensationeel. Het feit dat je moet toegeven dat - als iemand een idioot niet de bestuurder geen banden zal niet helpen, want je moet begrijpen wat er gebeurt om hen heen. Rijstijl en AANPASSING VAN DE VOORWAARDEN. En ik hou van agressief rijden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Krzysztof/Punto

  Maat: 175/65 R14

  Review: 1,9 190000
  Ik stelde voor een prijs, omdat de plannen voor de verkoop van auto gehad. Ik betreur de keuze. Terwijl banden vasthouden aan bestrating drogen. Natte slechter. In het drama van de sneeuw. Beginnend met geen probleem, niet het ergste rolweerstand, maar in vergelijking met de vorige banden, ik had een beetje vaker om bij te tanken. Groot geluid in vergelijking met de vorige banden (zeer populaire binnenlandse producent). Voor het verlaten van de weg in de sneeuw - de straat oversteken. Op de weg naar het blok (enkel) vallen gewoonlijk op een skateboard, ongeacht of het ABS wordt. Het voordeel van deze banden Thi abrasiveness. Na het rijden seizoen en geen tekenen van slijtage. In het kort: Ik raad. Het is beter om ca. 6 dyszek en rit met vertrouwen tegemoet.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Sava Eskimo S3+ maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/55 R16 91 T 57 Kopen
195/65 R15 91 T 61 Kopen
175/65 R14 82 T 44 Kopen
185/65 R15 88 T 49 Kopen
145/80 R13 75 T 53 Kopen
155/65 R13 73 Q 37 Kopen
155/65 R14 75 T 51 Kopen
155/65 R14 75 T 68 Kopen
155/70 R13 75 T 64 Kopen
155/80 R13 79 Q 51 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sava Eskimo S3+ test

2018 test ADAC in de maat: 175/65 R14 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen