Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Sava Banden

Sava Banden

Beoordeling van de producent
3,7
gebaseerd op 2923 meningen

De geschiedenis van het Sloveense bedrijf Sava Tires gaat terug tot 1921. Sinds 1997 maakt de onderneming deel uit van Goodyear Tire and Rubber Company. Sinds 2004 bezit het concern 100% van de aandelen van Sava.

Het bedrijf biedt banden voor personenauto's, vrachtwagens, bedrijfswagens en SUV. In Polen is Sava een van de marktleiders als het gaat om vrachtwagenbanden in het economische segment. De producten van het Sloveense bedrijf worden gepositioneerd in de budgetklasse.

De belangrijkste fabriek van het bedrijf staat in de Sloveense stad Kranj. Hier worden jaarlijks circa 8 miljoen banden geproduceerd. De producten worden overal ter wereld verkocht. Sava heeft in Europa meer dan 1600 werknemers in dienst.

De producten van Sava combineren goede prestaties met een redelijke prijs.

Beoordelingen van banden door onze klanten Sava:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Sava banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Jacek D. 4,6

  Sava INTENSA HP 195/65 R15

  Na het rijden 5tys. km nog niet opgevallen veel slijtage. In de droge ondergrond gedragen zich netjes, geen piepen en krassen op het asfalt als tijdens de opnames van de wielen op hun plaats. Nat was niet te vallen in afwezigheid van glijden, en terwijl het weer is erg vochtig. Natuurlijk niet gewaagde pogingen aanraden. Ik ben stevig maar voorzichtig rijden. Over het algemeen ben ik erg blij met mijn aankoop deze banden - dat wil zeggen comfort, prijs en service. Ik raad .... Meer >
 • Krzysztof 4,5

  Sava PERFECTA 195/65 R15

  grote band toen ik veel meer comfort en de stilte in de auto en ik was echt in shock van het vallen in de putten is binnen deze niet te lijden zelfs een goede grip .ogólnie goede kwaliteit rit zimowkach bedrijf en vervolgens 5 seizoenen donuts zijn erg goed en dit leidde me naar hun zomerbanden bedrijf te kopen. groeten Meer >
 • Bartek 4,6

  Sava TRENTA 175/80 R14

  Aangekochte banden in orde camper, je grote spłeniają werk. Zoals winkelen Oponeo. Geweldige profesjolana service, die advies en hulp biedt. Het heeft geen zin om uren spędziać advies zoeken op het web. Take it easy, u kunt bellen en tijdens het gesprek om alles te leren je banden te vragen en te genieten van hen voor twee dagen. Keep it up! Meer >
 • b14ckzone 4,6

  Sava INTENSA HP 195/60 R15

  Ik kocht dit merk banden voor de tweede keer, omdat ik eerder had in Opel Astra II. Ik was erg blij met hen en na het veranderen van de auto deze trend voortgezet. Geen extensies - soms de indruk dat de remmen nat beter dan droog. Eigenlijk is de manier waarop de auto reageert op druk op het rempedaal is indrukwekkend. Directioneel loopvlak het werk doet. Perfect aan stedelijke omgevingen als op de route. Spreken van het comfort geluid gaf een rating van "5" in plaats van "6". Waarom? Nou, ik heb de indruk - en dit gebeurde slechts één keer - met harde gebruik op de weg in een ongelooflijk warme dag en een sterke verwarming van de banden begonnen te graag een beetje Meer > "piep". Interessant, terwijl het bewegen met een snelheid langzamer dit fenomeen verdwenen, maar toen ruwere rit opnieuw weer opgewarmd, hoorde ik een zacht geluid. Oh, dat detail, maar als iemand echt gevoelig is voor zeer kleine details is gewoon mijn observatie. Toch kocht ik banden voor de tweede keer en zou graag een derde keer te kopen. Een echte aanrader!
Vindt uw Sava banden