Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Sava Banden

Beoordeling van de producent
3,8
  111500
gebaseerd op 2772 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

De geschiedenis van het Sloveense bedrijf Sava Tires gaat terug tot 1921. Sinds 1997 maakt de onderneming deel uit van Goodyear Tire and Rubber Company. Sinds 2004 bezit het concern 100% van de aandelen van Sava.

Het bedrijf biedt banden voor personenauto's, vrachtwagens, bedrijfswagens en SUV. In Polen is Sava een van de marktleiders als het gaat om vrachtwagenbanden in het economische segment. De producten van het Sloveense bedrijf worden gepositioneerd in de budgetklasse.

De belangrijkste fabriek van het bedrijf staat in de Sloveense stad Kranj. Hier worden jaarlijks circa 8 miljoen banden geproduceerd. De producten worden overal ter wereld verkocht. Sava heeft in Europa meer dan 1600 werknemers in dienst.

De producten van Sava combineren goede prestaties met een redelijke prijs.

Beoordelingen van banden door onze klanten Sava:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Sava banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Ruderro 4,6 111150

  Sava EFFECTA + 145/70 R13

  band gebruikt voor een seizoen in de klassieke, kleine oplagen, paard varieert - soms om te zien hoe het gaat in de hoek, de grip niet te breken. In mijn mening, het rubber zeer aan te bevelen, zelfs op onverharde wegen is stevig op de weg en rally auto is een lichte nadruk op kleine oppervlakten. zonder voorbehoud - een Wawa Krk en terug route. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding artikel. Meer >
 • sava user 4,2 111150

  Sava INTENSA 195/65 R15

  Het koele band, kocht geen commentaar zowel positief overtuiging aankoop deze band niet heeft aangegeven zeker geresulteerd in de aankoopprijs. en de veronderstelling van een zeer aangename verrassing, leven herten en vooral het rijden door de stad, evenals een aantal keer per week Ik moet in Poreba Karpacz en glas. Het is nog nooit een wanhopige situatie geweest, en ging veilig overal waar hij ging. leiden tot Wroclaw (30 a4 km) kan gemakkelijk gaan 170 kmh - geen verrassingen lawaai, trillingen of andere stabiele allemaal. Helaas, ik weet niet welke band werkt op de boot, is dit onwaarschijnlijk, maar nooit op het ijs niet rijden :) en een glas in mijn denken is belangrijker dan de Meer > kwaliteit van de vaardigheden van de banden.
 • Krzysztof 4,5 111150

  Sava PERFECTA 195/65 R15

  grote band toen ik veel meer comfort en de stilte in de auto en ik was echt in shock van het vallen in de putten is binnen deze niet te lijden zelfs een goede grip .ogólnie goede kwaliteit rit zimowkach bedrijf en vervolgens 5 seizoenen donuts zijn erg goed en dit leidde me naar hun zomerbanden bedrijf te kopen. groeten Meer >
 • Jacek D. 4,6 111150

  Sava INTENSA HP 195/65 R15

  Na het rijden 5tys. km nog niet opgevallen veel slijtage. In de droge ondergrond gedragen zich netjes, geen piepen en krassen op het asfalt als tijdens de opnames van de wielen op hun plaats. Nat was niet te vallen in afwezigheid van glijden, en terwijl het weer is erg vochtig. Natuurlijk niet gewaagde pogingen aanraden. Ik ben stevig maar voorzichtig rijden. Over het algemeen ben ik erg blij met mijn aankoop deze banden - dat wil zeggen comfort, prijs en service. Ik raad .... Meer >
Vindt uw Sava banden