Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Toyo H09

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Toyo
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
112 / st.
Kopen
4,2
Review: Goed 111120 30 reviews

Toyo H09 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Type: winterband

Klasse: premium - hoogste kwaliteit en beste prestaties

Bestemming: bestelwagens

Loopvlakprofiel: symmetrisch - gekenmerkt door optimale prestaties onder alle omstandigheden

Maten: van 14 tot 17 inchDe winterband Toyo H09 is een band die veilige ritten voor bestelwagens garandeert. Een origineel loopvlakprofiel geeft als gevolg optimale rijprestaties onder alle winterweersomstandingheden, ook bij grotere belastingen. Dat is een veilige oplossing ook op een glad, ijzig wegdek. Deze voordelen worden aangevuld door het lage geluidsniveau.De band Toyo H09 is opvolger van Toyo H03. In vergelijking met zijn voorganger wordt deze band door nog betere prestaties op nat wegdek gekenmerkt. Een speciale constructie zorgt voor een efficiënte waterafvoer, wat het risico van sneeuw- en aquaplaning minimaliseert. Een modern loopvlakprofiel van de band werkt goed ook in diepe plassen en op wegen die door sneeuwbrij bedekt zijn. Een hoog niveau van bescherming tegen slip bij het starten en versnellen wordt bereikt door veel lamellen in de vorm van zigzag met scherpe kanten van de blokken op het loopvlakprofiel. Lamellen hebben ook een grote invloed op de kortere remweg. Door zijn universele profiel kan deze band ook op grint of op onverharde wegen gebruikt worden. De omtrek van het loopvlak is plat wat het contactoppervlak aanzienlijk vermeerdert. Daardoor wordt het loopvlak gelijkmatig versleten. Deze band is door een rubbermengsel met silica gemaakt en dat laat zijn flexibiliteit bij lage temperaturen behouden. Deze stof garandeert ook duurzaamheid en bestandheid tegen mechanische beschadigingen en voortijdige slijtage. Duurzaamheid en bestandheid tegen vervormingen is bereikt door een stalen gordel en dikkere laag rubber in de structuur van de band. Als gevolg zijn grotere belastingen geen gevaar voor deze band.Informatie over de producent: Het bedrijf Toyo is in 1944 in Osaka ontstaan. Op het begin werden er alleen vrachtwagenbanden geproduceerd maar later ook banden voor personenauto’s. In een bepaald ontwikkelingsstadium begon de productie van High Performance banden (‘hoge prestaties’). Dat was een goede beslissing omdat bestuurders zeer geintereseerd zijn in dit bandentype. Deze banden werden populair nadat ze in de films „The Fast and The Furious” en in NASCAR races verschenen. Hun aanwezigheid in Europa maakt 10% van de wereldmarkt uit.

Toyo H09 beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 30 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111120 4,2
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111110 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111130 4,3

30 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 9 mensen
 • 4 20 mensen
 • 3 1 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 0 mensen

96% gebruikers recommanderen deze band

96%

Informatie over banden worden verzameld voor 4226 dagen. In deze periode hebben we verzameld 30 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 357000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: rijden op sneeuw en ijs.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Piotr

  Maat: 195/70 R15

  Review: 4,1 111110
  Banden zeer gewaardeerd door het ontbreken van elke vorm van problemen met beweging uit bergop op een bedekte wegen met sneeuw of bedekt met slush (nooit een probleem mee gehad) en is zowel de maximaal toegestane beladen en leeg . De enige reden waarom ik een snelle rit op de met sneeuw bedekte asfalt niet kunt bevestigen - waren waarschijnlijk om het voertuig terug te trekken naar de kant. Hier moet ik suprematie banden te geven in welke richting ik een vergelijkbaar bedrag van een mijl reed. Na ongeveer 13.000 km zal het verschil in het loopvlak van de voor- en achterbanden te zien - niets terug intact, terwijl de voorzijde heeft verloren ongeveer 1-2 mm in de hoogte. Opgemerkt wordt ize meeste bovengenoemde vooruitgang bij een lichte belasting (100-200kg) bus en een volle belasting van ongeveer 600 km.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Marek

  Maat: 185/80 R14

  Review: 5,0 11111
  Ik kocht deze banden voor mijn VW T3 84R. Multivan 1.6D. kan zo swish auto 120 km / h niet zijn omdat zwakke motor, maar ik ben erg blij met mijn aankoop, omdat de auto was in een stabiele en goed reageert op stuurbewegingen curve - voor zo'n oude auto, is het onmogelijk laten we zeggen - dynamisch -) Meerdere keren heb ik vast kwam te zitten in de modder, maar meer omdat mijn techniek leidt tot de heuvel ... op het ijs reageert net als de meeste banden - beter te verspreiden meer langzaam maar zonder uit te glijden. Ik adviseer en begroeten.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Eldricht

  Maat: 205/65 R16

  Review: 4,9 111190
  Toyo H09 gemonteerd twee meer auto's (nieuwe en oude sprinter sprinter) en gebruikte całosezonowo. In de winter zijn er geen problemen met de werking van de motor en de tractie. In de lente en de herfst, wanneer de kans dat het rijden op een gladde onverharde wegen die heel goed doen en ik toevallig om ze vast te zitten (in tegenstelling tot Goodyearów). In de zomer zeker opvallen tussen de typische zomerband prestaties, maar met mijn manier van het gebruik van een voertuig volledig hun prestaties genoeg voor mij.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: hiptrans

  Maat: 235/65 R16

  Review: 4,2 111120
  In mijn mening, de banden zijn te zacht, omdat ik het gevoel dat de auto een beetje myszkowało. Ik was niet onder de indruk dat de andere Japanse banden, maar waren bijna 120 PLN duurder. Over het algemeen gaat het goed, vooral in de sneeuw en ijzel, maar de volgende keer zal ik kiezen voor de duurste merk.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Krzysztof

  Maat: 195/70 R15

  Review: 3,8 111800
  Ik beschouwde het kopen zoals opnieuw gebruikelijk - de goedkoopste. Deze keer heb ik iets gekocht in het midden, misschien niet de duurste lijkt zeer goede prijs / prijs. Ik zou nog een drukke richting aan te bevelen. Sommige prowaddzenie en veiligheid - deze twee woorden van mij.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 1

Reviews per pagina:

Toyo H09 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
225/65 R16 112 R 99 Kopen
195/75 R14 106 R 112 Kopen
205/75 R16 110/108 R 89 Kopen
215/60 R16 103 T 79 Kopen
215/65 R16 109 R 107 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina: