Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Toyo R1R

Fabrikant:
Toyo
Voertuigtype:
Auto
Seizoen:
Zomerbanden
4,1
Review: 111110 26 reviews
GEBREK

Excuseer, maar dit product is
op dit moment onbeschikbaar.

Onze specialisten helpen u graag een gelijk product kiezen..

Tel.: 02 880 02 10
(Tegen lokaal tarief)

Bekijk vergelijkbare producten

Toyo R1R beoordeling

Resume: 4,1 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 26 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111100 3,1
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111110 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111130 4,3

26 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 5 mensen
 • 4 17 mensen
 • 3 4 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 0 mensen

100% gebruikers recommanderen deze band

100%

Informatie over banden worden verzameld voor 3140 dagen. In deze periode hebben we verzameld 26 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 160000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als dynamisch en snel.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: robus1974

  Maat: 205/50 R15

  Review: 3,4 111400
  Trek de eerste twee jaar in de zomer niet pokonania.Silnik kon niet het ruim te breken, natuurlijk, afgezien van het feit of we gaan naar de audi auto zmusimy.moje 80-112CV 160Nm droge en warme omstandigheden konden deze grip niet te overwinnen rubber. Als u bent begonnen, en het was warm het was ondraaglijk, maar de lage temperatuur en natte oppervlakken moeten heel voorzichtig zijn in de overvolle zijspan loopt, maar niet zonder waarschuwing, trilt en podskakuje.do snel en agressief rijgedrag als het hebben van een beste rubber, maar na wat slijtage en de tijd is niet zo trailer początku.sądzę dat deze limiet is ongeveer 30.000 km. Echter, adviseer ik dat de band wordt ingeschakeld in de zomer is poëzie! 60stopniowy leidde op zijn beurt tot een snelheid van 125 kmh meer, maar ik was bang dat ik meer kon doen. Het is niet een high performance band als het het netwerk beschrijft, deze high performance r888ta is als Ferrari F50-Formule 1 het wegverkeer, lol. Ik heb echt aanraden!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Marek Magrowski

  Maat: 205/45 R16

  Review: 4,2 111120
  TOYO R1R uitstekende band voor een relatief betaalbare prijs. Persoonlijk gebruik ik het in de amateursport. Sensationele op natte of tight "zasyfionej" oppervlak. Verrassenderwijs presteert goed in droge omstandigheden bij lage temperatuur (+ 3,5 graden) R1R is niet geschikt voor acute rijden bij hoge temperaturen. Dan is het makkelijk oververhit raken die aanzienlijk vermindert de hechting. zeer zachte banden en slijten zeer snel, maar denk niet dat dit als jouw schuld. Hoge stabiliteit op zijn beurt geeft je een gevoel van veiligheid. R1R Suma is een geweldige band TOYO maar je moet zijn hoofd te gebruiken. De beste prijs-kwaliteitverhouding.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: ziutka

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,3 111130
  Als gevolg van de super zachte loopvlak van de band heeft een betere tractie in een klimaat van Azië (vocht max) als een lichte zomerregen die tijd op een droge plaats, waar de maximale waarde werd geregistreerd. Die verantwoordelijk is voor dit is de snelste die ik heb bandenslijtage gezien (15tys km / set zonder oververhitting) en hier komt. Of pak of levensduur. Niet luid, net als veel semi-slików sport. Echter, ik feliciteer u voor lichte voertuigen alleen door de zachte structuur van de zijwanden. Diepte Ok.5mm nieuw loopvlak. Ik ben opgegroeid branden dezelfde hoeveelheid, de rolweerstand voldoet niet aan inspectie-eisen, maar de moeite waard.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Jacek

  Maat: 195/50 R15

  Review: 4,0 11110
  Zeer goede amatroskich sport band zorgt voor een goede tractie op droog, nat en vies. Het laat je voelt dat de prestaties van de auto ook. Het meest geschikt voor temperaturen tot ongeveer 23 graden, kan de bovengenoemde problemen geassocieerd met sport rijden naar "smelt" (schuif) van de band. Verbruik afhankelijk van de matig snelle ondergrond, maar ook is de stok moet het een oplichterij. De banden zijn een goed compromis tussen prijs en kwaliteit zijn goedkoper en een beetje minder de hand Toyo R888, maar gaat langer mee.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Krzysiek

  Maat: 195/50 R15

  Review: 3,9 111900
  Zeer goede grip in de regen en droog asfalt, maar tijdens warme dagen en hoge snelheden kunnen worden oververhitting resulteert in een slechte tractie weer. Naar mijn mening de beste eigenschappen van de temperatuur te krijgen. Ongeveer C. 10-20st grote waterafvoer en natte steunbalk "proberen om de controle terug te krijgen." Het is allemaal een kwestie helemaal zo soft compound banden "verdwijnen" in het knipperen van een oog, maar bieden traction in bijna alle omstandigheden. harde randen de wagen stabieler.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Toyo R1R beschrijving

Type: zomerband

Klasse: economisch - sportieve prestaties tegen redelijke prijzen

Bedoeld voor: auto's met een sportief karakter

Loopvlak: directioneel - comfortabel en veilig rijden onder alle weersomstandigheden

Maat: van 15 tot 18 inchToyo R1R is een zomerband met een sportief karakter bedoeld voor snel en dynamisch rijden. Hij wordt gekenmerkt door een zeer goed gedrag zowel op droog als op nat wegdek. Het model is de perfecte oplossing voor bestuurders die buiten sportief rijden ook veiligheid en rijcomfort onder alle weersomstandigheden wensen.Op de Toyo R1R werd een modern directioneel loopvlakprofiel toegepast, waarvan de lange boogvormige groeven in het centrale deel van de schouderzone het belangrijkst zijn. Ze kruisen elkaar en vormen een directioneel patroon. Het model heeft een a- typische constructie zonder blokken in de schouders. Dit maakt snelle waterafvoer van onder de band mogelijk en beschermt tegen aquaplaning. Het loopvlakpatroon en de schouders van de band verbeteren ook de bestuurbaarheid - de bewegingen van het stuurwiel worden snel overgedragen naar de weg. Voor de productie van Toyo R1R werd een rubbermengsel met toevoeging van silica gebruikt waardoor de band voldoende flexibel is onder alle temperaturen. Het mengsel is ook licht wat de rolweerstand beperkt en daarmee ook het brandstofverbruik en de uitstoot van kooldioxide in de lucht. De band verslijt langzaam en gelijkmatig waardoor u er langer en veiliger gebruik van kunt maken. De ingenieurs hebben ook voor het akoestische comfort van de bestuurder en de passagiers gezorgd - de groeven op de schouders van het loopvlak zorgen voor een betere luchtcirculatie tussen de grond en het bandoppervlak waardoor lawaai wordt gedempt en het rijden met Toyo R1R stil en aangenaam wordt.Informatie over de producent: Toyo is een onafhankelijke Japanse firma die sinds 1945 bestaat. De onderneming is gespecialiseerd in de productie van premium banden met maximale prestaties en de perfecte duurzaamheid. Het aanbod van de firma omvat niet alleen banden voor personenauto's, maar ook voor bestel-, vracht-, race- en 4x4-wagens. De onderneming heeft op dit moment ongeveer 3.000 medewerkers in zijn fabrieken over de hele wereld in dienst