Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Uniroyal MS Plus 6

Fabrikant:
Uniroyal
Voertuigtype:
Auto
Seizoen:
Winterbanden
4,2
Review: 111120 147 reviews
GEBREK

Excuseer, maar dit product is
op dit moment onbeschikbaar.

Onze specialisten helpen u graag een gelijk product kiezen..

Tel.: 02 880 02 10
(Tegen lokaal tarief)

Bekijk vergelijkbare producten

Uniroyal MS Plus 6 beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 147 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111110 4,1
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111120 4,2
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111130 4,3

147 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 52 mensen
 • 4 77 mensen
 • 3 16 mensen
 • 2 2 mensen
 • 1 0 mensen

95% gebruikers recommanderen deze band

95%

Informatie over banden worden verzameld voor 4143 dagen. In deze periode hebben we verzameld 147 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 1202000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: natte oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als kalm.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Zouhair

  Maat: 175/65 R14

  Review: 4,5 111150
  Uniroyal MS Plus 6 koos ik na het lezen van vele zeer positieve beoordelingen, waarvan de meeste hebben zich bewezen goed in mijn geval. Het enige nadeel is een iets verhoogd geluidsniveau en het brandstofverbruik ten opzichte van zomerbanden (hoewel nog steeds binnen reden). Maar ik denk dat dat typisch voor winterbanden is. Rijeigenschappen verdienen maar op een zeer hoog lof, want de auto heeft geen problemen met de oprit op besneeuwde straat en niet zijwaarts zetten in een iets sneller rijden op sneeuw. Op droog wegdek (momenteel geen sneeuw bij me) het ontbreken van hechtingsproblemen, hoewel voor de hand liggende redenen, moet u een wijziging van de armere grip bij het remmen of zou zijn meer gewelddadige manoeuvres nemen. Ik heb Amerika niet ontdekt als ik schrijf dat de slechtste band gedraagt ​​op nat wegdek na regen, maar het is nog steeds een brede veiligheidsmarge. Voor Uniroyal MS Plus 6 had ik twee verschillende paren van winterbanden die glorieuze jaren al zijn verstreken, dus ik zal niet vergelijken met hen :)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Xavier

  Maat: 175/70 R13

  Review: 4,6 111160
  Ik kocht een paar van Uniroyal MS Plus 6 en monteerde die op de achteras. Oudere banden heb ik van mijn achter- naar vooras doorgebracht. Na een winter, rijden bijna 10000km heb ik geen enkele spijt van enkele besteed cent aan deze banden. Ik had geen uitglijden, niet een keer beschuldigde de achterkant van de auto. Maakt niet uit of de sneeuw verse, losgeklopt, of op een natte ondergrond met een zekere voorzichtigheid zeer comfortabel sloeg de bochten. Banden vasthouden aan de weg als lijm. Dit heeft enige reflectie in het verbruik van LPG (max. ca 0,4 l/100km), maar beter grip, rolweerstand hoger is. Op een droge ondergrond met een snelheid van 110 km / h kun je ze horen, maar het is niet een groot lawaai. Na het rijden die afstand zag ik een aanzienlijke verslechtering (nou ja, bijna alle). Voor volgend seizoen ga ik een tweede paar van Uniroyal MS Plus 6 kopen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: de beste banden

  Maat: 165/65 R14

  Review: 4,8 111180
  Een lange tijd heb ik met zo'n kleine auto niet gereden en met zo'n kleine banden. Auto kocht ik met een set van de originele 16-jaar-oude banden, dus ik moest meteen die vervangen. Het was september en het was moeilijk om te beslissen over winterband. Nou, ik moest toch iest kiezen. Uniroyal MS Plus 6 koos ik vanwege de prijs, het uiterlijk en de verklaarde parameters. Brand was niet zonder betekenis. Na jaren van gebruik na andere banden van top klasse herinnerde ik de goede oude set winterbanden alleen met de paraplu. Ik was erg blij met hen. Sentiment de overhand, en vandaag weet ik het was het waard. Uniroyal banden zijn rustig, zelfverzekerd rit in alle omstandigheden, in principe. Naast groot voor de route (mijn Punto kan versnellen tot 150 km/h). Zekere remmen. Ik zou Uniroyal MS Plus 6 aan iedereen aanraden. Goedkoop, en een goede en efficiënte band.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Andries

  Maat: 145/80 R13

  Review: 3,4 111400
  Voor mij - geweldig. Ik kocht het na het lezen van vele positieve beoordelingen over Uniroyal MS Plus 6 (loopvlak is hetzelfde als MS Plus 66, behalve dat die alleen te vinden in de grotere maten is). Kort na de montage (en er was nog steeds droog) moest ik plotseling remmen en ik moet toegeven dat ik was zeer aangenaam verrast. Hoewel het een winterband is, die is relatief zacht, het remmen op droge banden aanhoudt vele jaren. Op natte wegen besturen is ook zeer betrouwbaar. Wat betreft de sneeuw is ook een rij-ervaring is zeer positief. Auto rijdt bijna als lijm. Op het ijs heb ik niet getest, dus geef ik een gemiddeld cijfer. Rijcomfort, geluid, natuurlijk verloop en de rest zonder voorbehoud - als een goede band. Als ik opnieuw moest kiezen, zonder aarzeling zou ik alleen Uniroyal MS Plus 6 kiezen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Cobus

  Maat: 185/70 R14

  Review: 4,2 111120
  Het is een zeer veelzijdige band, ik zou Uniroyal MS Plus 6 aan iedereen aanraden die het meest in en buiten de stad rijdt. Het grootste voordeel van de band is het besturen in de regen. Er is geen mogelijkheid van aquaplaning, zelfs lopen in een diepe plas bij hogere snelheid veroorzaakt geen verlies van de grip en rukte het stuur. Remweg op nat oppervlak dient als voorbeeldig te worden beschouwd. De band is zeer goed op vol sneeuw en ijs. De band kan een betere tractie in diepe sneeuw hebben. Grip bij sneeuw en remmen is zeer goed. Het nadeel van de band is een klein drijvend gedrag in droge omstandigheden, vooral bij rechtuit rijden. Ik zou aan iedereen de Uniroyal MS Plus 6 aanraden die wil goede banden voor een redelijke prijs hebben.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Uniroyal MS Plus 6 beschrijving

Typ: winterband

Klasse: middenklasse - de beste prijs-kwaliteitverhouding

Bedoeld voor: personenauto's in het middensegment

Loopvlak: directioneel - in de vorm van de letter V, zeer goede waterafvoer

Maat: van 13 tot 14 inchUniroyal MS Plus 6 is een winterband voor personenauto's in de middenklasse. Het model presteert perfect in de stad als ook bij langere routes. De moderne constructie en het flexibele mengsel van de band zijn veelzijdig onder verscheidene weersomstandigheden getest en bieden perfecte grip, zelfs op sneeuw en ijs.

Het directionele loopvlakprofiel in de vorm van een "V" vorm is een patroon dat vaak door producenten wordt gekozen voor winderbanden vanwege de goede water- en modderafvoer. Daardoor wordt aquaplaning geminimaliseerd en heeft de auto ongeacht het weer de optimale grip. Dat alles zorgt ervoor dat het rijden met Uniroyal MS Plus stabiel en veilig is. Voor de constructie van het model is een modern mengsel gebruikt dat een verhoogde weerstand tegen slijtage en mechanische beschadigingen biedt. De bestuurder hoeft zich geen zorgen te maken over beschadiging van de banden door bv. onjuist oprijden van een stoep en kan langdurig van de band gebruik maken. Daarnaast heeft de Uniroyal MS Plus 6 de juiste drukverdeling, wat zorgt voor gelijkmatige verslijting van het loopvlak voor optimale prestaties gedurende de gehele gebruiksperiode. Dankzij de toepassing van een geoptimaliseerd loopvlakpatroon en rubbermengsel dat de door Uniroyal MS Plus 6 geproduceerde geluiden dempt, biedt de band hoog akoestisch comfort voor een stille en comfortabele rit.

Informatie over de producent: Uniroyal is een Duits bandenmerk dat sinds 1979 onder Continental valt. Het bedrijf maakt banden voor personenauto's, 4x4-wagens, bestel- en vrachtwagens. Uniroyal is gespecialiseerd in de productie van banden in het middensegment met gebalanceerde prestaties en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het merk is met name bekend om zijn regenbanden die door veel bestuurders als de beste op de markt worden beschouwd. Het hoofdkantoor van de firma met een meer dan 140 jaar oude traditie bevindt zich in Hannover.