Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Uniroyal Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
gebaseerd op 7223 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Uniroyal is een bedrijf met meer dan 140 jaar traditie. De oprichter was de Duitse ondernemer Oscar Englebert. In het verre verleden hield het bedrijf zich bezig met de productie van rubberproducten voor de mijnbouw en banden voor paardenwagens.

De vestiging van Uniroyal bevindt zich in Hannover. Het bedrijf hoort vanaf 1979 bij het Continental-concern.

Het succes van het bedrijf begon met de overwinning tijdens de 24-uurs race Le Mans. De auto met banden van het merk Uniroyal reed de hele route zonder dat de banden gewisseld hoefden te worden.

De onderneming is beroemd vanwege de hoge klasse regenbanden die gekenmerkt worden door het symbool van een paraplu. Onafhankelijke testen bevestigen de effectiviteit van de verschillende modellen banden.

In het aanbod van Uniroyal vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4 en vrachtwagens. Het merk wordt gepositioneerd in de klasse medium en HP.

Beoordelingen van onze klanten:
 • Leszek 5,0 11111

  Uniroyal Rainsport 3

  Zeer lage prijs ten opzichte van de superieure prestaties. Ik ben erg blij en aangenaam verrast door de kwaliteit. Meer >
 • joseph 4,4 111150

  Uniroyal MS Plus 66

  Het zal waarschijnlijk vierde winter zijn en loopvlak verrassend heeft nog 6 mm. Uniroyal MS Plus 66 zijn goede banden, zowel in extreme bergachtige omstandigheden: opritten, ijzige parkeerplaatsen, afwijkingen van verse sneeuw - evenals in de stad. In de stad is er geen probleem met het parkeren bijna overal, zelfs vooraan in het diepste sneeuwjacht - Ik vertrek altijd zonder probleem. Echt mooi verwijderen die water altijd of in omstandigheden van de herfst en voorlente vervullen hun rol zeer goed. eens was ik in de Tsjechische bergen en ik reed (niet zo legaal) door een smalle besneeuwde brugje, waar ooit een parkeerplaats was en het was de dichtstbijzijnde skilift. Na het oversteken van Meer > de brug met moeizaam, maar zeer zeker en zonder te stoppen, dan getrokken naar boven in de verse sneeuw die de oude gladde ijs gehouden - je krijgt het idee dat de meest verraderlijke en gladde type. Ik ga en ik ben verbaasd dat er geen remsporen zijn. Eindelijk bereikte ik. In de plaats waar ik parkeerde was momenteel alleen de huur en ski-service. Bij de dienst werd Subaru Impreza, weet je wat een trekkracht :) Deze man vloog als een gebroeid en zeer verbaasd dat ik er was helemaal omdat ik raakte gewreven sneeuw, toonde iets op zijn auto en keek mijn banden. Geen ketens. Alleen Uniroyal MS Plus 66 en het was de derde winter die ik met deze band rijd! Echt geweldig bandje voor weinig geld. Ik zou die aanraden met een zuiver geweten!
 • Yosef 3,6 111500

  Uniroyal MS Plus 77

  Banden zoals banden. Het is zeer moeilijk om subjectief te beoordelen. Iedereen hoort wat hij wil horen en alleen de eigenaar kan de banden beoordelen op basis van zijn eigen criteria - immers rijdt iedereen bij ons anders. Ik prefereer liever soepele en snelle rit. Met een dergelijk gebruik van Uniroyal MS Plus 77 presteert de auto zeer goed. Natuurlijk beïnvloedt de breedte van de band het gedrag op een zeer glad oppervlakte maar ik deze ook op de sneeuw en modder aanbevelen. Het uiterlijk van de band is zeer professioneel maar heeft geen invloed op zijn gedrag op de weg. De band is gewijd aan de natte wegen en in feit gedraagt het zich super tijdens het regenachtige weer. Het is niet te Meer > gevoelig voor aquaplaning. Algemeen zou ik Uniroyal MS Plus 77 aanraden. Het is moeilijk om zo'n veelzijdige winterband tegen de juiste prijs en de juiste maat te vinden.
 • Piotrek 4,5 111150

  Uniroyal Rainsport 3

  Na het seizoen van gebruik van de band aan alle eisen gesteld voor de aankoop van banden. Met droge omstandigheden de auto naar de weg zeer goed, maar de aard van de banden die we weten alleen sticks wanneer het oppervlak vochtig en verhoogt de kans op glijden, dergelijke omstandigheden zijn niet verschrikkelijk voor de bovenstaande band, de auto zich gedraagt ​​alsof dat deed hij niet zelf de hele tijdsverschil achter het glas. De banden zijn zeer rustig en ik merkte een daling van de brandstofprijzen met 10%, die ook geniet van de portefeuille. Wat betreft het uiterlijk van het loopvlak, niet helemaal, werd het ontworpen goed genoeg om goed water af te voeren ziet er nog steeds Meer > sophistically en een lust voor het oog, is zeker niet een saaie band. Ik raad u aan deze banden te kopen, het stroomverbruik zeker het bestellen van de volgende serie.
Vindt uw Uniroyal banden