Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Uniroyal Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
gebaseerd op 7218 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Hulp

Toon uitleg van zoekparameters

Uniroyal is een bedrijf met meer dan 140 jaar traditie. De oprichter was de Duitse ondernemer Oscar Englebert. In het verre verleden hield het bedrijf zich bezig met de productie van rubberproducten voor de mijnbouw en banden voor paardenwagens.

De vestiging van Uniroyal bevindt zich in Hannover. Het bedrijf hoort vanaf 1979 bij het Continental-concern.

Het succes van het bedrijf begon met de overwinning tijdens de 24-uurs race Le Mans. De auto met banden van het merk Uniroyal reed de hele route zonder dat de banden gewisseld hoefden te worden.

De onderneming is beroemd vanwege de hoge klasse regenbanden die gekenmerkt worden door het symbool van een paraplu. Onafhankelijke testen bevestigen de effectiviteit van de verschillende modellen banden.

In het aanbod van Uniroyal vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4 en vrachtwagens. Het merk wordt gepositioneerd in de klasse medium en HP.

Beoordelingen van banden door onze klanten Uniroyal:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Uniroyal banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Krystian 4,9 111150

  Uniroyal Rainsport 3 205/55 R16

  Ik ben heel blij, alles wat volgens de beschrijving is geschreven en op de banden is aangebracht, ik ben onder de indruk van hoe de band zich op de weg gedraagt, de grip van de band in de regen, ik heb geen vragen. Mijn neef heeft me overgehaald om de banden te kopen, bedankt daarvoor :-) en ik zal het merk Uniroyal absoluut niet opgeven. Als iemand op zoek is naar goede banden en goede prijzen, raad ik ze echt aan! Meer >
 • Ola 4,8 111150

  Uniroyal RainExpert 3 195/65 R15

  Ik kocht banden op basis van de mening van andere gebruikers en ik was echt niet teleurgesteld. Rijveiligheid was belangrijk voor mij en ik kan geen slecht woord uitbrengen. Het is geweldig op een droog wegdek, maar de banden laten me nooit in de steek, zelfs niet in de meest regenachtige regen. Zeer goede grip op nat wegdek. Ik reed ongeveer 15 duizend. km in de stad en op de routes. Meer >
 • Sumik 4,6 111150

  Uniroyal RainExpert 155/65 R13

  Ik Seicento 1.1 Uniroyal 55 km + is een kleine auto, wendbaar en levendig speelgoed. Elke dag, die ongeveer 60 km in de stad en langs de route. Verzending vaak nodig zijn voor een snelle beweging. band rustig, zeer goed te verwijderen water. Geen probleem met de auto zwemmen in het grootste "overspoeld" grooves. Zoals voor grip op nat wegdek nauwelijks merkt het verschil in vergelijking met drogen. Uit nieuwsgierigheid, toen ik de controle verliezen hun greep in de snelle bochten, en ik denk niet dat deze limiet wordt verschoven tot nu toe in vergelijking met de vorige banden (Debica). Als slippen optreedt dan wordt gecontroleerd. Ik ben niet zo gelukkig als verrast! ABS Meer > remsysteem met niet zoiets als plotseling het wiel slot. Ik raad deze banden met een schoon geweten en ik denk niet dat het betekent dat het kopen van een duurdere premium band. Ik heb 2 family car (meer dan 240 km) en ik vraag me af over het kopen van Uniroyali voor volgend seizoen.
 • Grzegorz 4,9 111150

  Uniroyal RainExpert 195/60 R15

  Zeer goede banden voor de periode van de lente tot de herfst. Uitstekende tractie op droge wegen, natte en droge en verspreiden - binnen twee jaar gebruik zal niet uitglijden. Lichte brom bij hoge toerentallen dan 130 kmh, maar het geluid is niet veel zin en is vergelijkbaar met anderen die gebruikte banden (Goodyear, Pirelli, Firestone). Het loopvlak draagt ​​standaard, voldoende voor ca.. 5-6 jaar. Meer >
Vindt uw Uniroyal banden