Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Uniroyal

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Uniroyal Banden Online

Banden Uniroyal

Ranglijst van zomerbanden Uniroyal

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 4,5 111150 (455 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (586 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (612 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (4 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,0 11110 (305 Beoordelingen)

Ranglijst van winterbanden. Uniroyal

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,3 111130 (569 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (147 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,0 11110 (271 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,4 111400 (88 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,3 111300 (75 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Uniroyal banden. Gloednieuwe Uniroyal modellen vol van de moderne technologieën.

 • Uniroyal MS Plus 77
  Uniroyal MS Plus 77

  Type: winterband. Klasse: midden - voortreffelijke kwaliteit tegen een aantrekkelijke ...

 • Uniroyal RAIN MAX 2
  Uniroyal RAIN MAX 2

  Uniroyal RAIN MAX 2 werd geproduceerd om de beste veiligheid te garanderen bij het rijden door ...

Best verkopende

De best verkochte banden Uniroyal door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

 • Uniroyal RainExpert 3
  Uniroyal RainExpert 3

  Type: zomerband Klasse: middensegment - goede prestaties tegen een scherpe prijs Bedoeld ...

 • Uniroyal Rainsport 3
  Uniroyal Rainsport 3

  Type: zomerband Klasse: middensegment - goede prestaties tegen een scherpe prijs Bedoeld voor: ...

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Uniroyal

Band Zomerbanden Uniroyal RainExpert

Een goede band tegen een goede prijs - Ik beveel
Beoordeling: 4,6 111160

Zeker aan te bevelen. Voor het kopen heb ik veel reviews van verschillende zomerbanden in internet gelezen. Het beste meningen waren over Uniroyal RainExpert - ook op deze site. Eerder willde ik RainSport2 kopen, maar de recensies waren niet zo goed, dan die van Uniroyal RainExpert. Ik kocht die hier, via internet, omdat ze in een echt goede prijs waren - met een vergelijkbaar kwaliteit kon ik niets anders kopen. Het bleek dat deze alle goede recensies over RainExpert waren redelijk. Deze band ziet er leuk uit, gelegd op de velg ziet er fatsoenlijk uit. Naar de mening van een aantal mensen is deze band luidruchtige, maar voor mij bleek ze heel rustig. - Ik hoor geen lawaai tijdens het rijden behalve het motor-en uitlaatgeluid. Mijn auto heeft een ABS, maar zelfs met een vrij dynamisch remmen was dat niet nodig, omdat de band geen grip verliest - zeer goede stok aan het asfalt. Ik ben ook blij met het gedrag op de natte weg - zelfs in de stromende regen heeft die zich echt goed gedragen en ABS was niet nodig. Duidelijk is dat de rijstijl ook belangrijk is en ik was zeker niet een gekke bestuurder, vooral in de natte omstandigheden - maar ik ben niet met pensioen:P Ik rijd vrij snel en na de 3000 km gereden zie ik er geen slijtage. Als ik meer geld bezuinig, dan koop ik zeker Uniroyal RainExpert tot mijn tweede auto. Ik zou deze banden aan iedereen aanraden, vooral voor stedelijke auto's als de mijne Astra.

Band Zomerbanden Uniroyal RainExpert

Beveel deze band, want het is allemaal een openbaring!
Beoordeling: 5,0 11111

Welkom. Ik wilde beginnen met te zeggen dat mijn ervaring met deze band begon toen mijn oom gaf me heel weinig gebruikt bijna 10 jarige band van deze merk die heb ik bij een Ford 1.8 TDI 90PK gebruikt. Ik heb een paar goede routes naar Duitsland met deze banden gereden in verschillende omstandigheden. Dan heb ik Ford verkocht, en de banden op op Punto II 1.2 16V 80PK gemonteerd, op het negeren wat voor merk is dat. Ik kocht een Golf Estate 1.9 TDI 115PK en ik was op zoek naar banden daarvoor op Oponeo.nl. Van het aantal bandensoorten had ik alleen een hoofdpijn. Plotseling herinnerde ik me dat de banden die ik aan mijn vrouw voor de Punto gaf, hebben me meer dan een keer positief verrast op de routes - ook tijdens de moeilijkste weeromstandigheden. Het was donker, ik nam een ​​zaklamp en ik ging naar de achtertuin om te zien wat een duivel? En hier Uniroyal 195/65 R14! De schok van wat voor soort band? Ik begon daarover op het website van Oponeo te lezen. Na 10 minuten was alles duidelijk. Vandaag rijd ik met Uniroyal RainExpert 205/55 R16 en met deze banden op mijn golf maak wekelijkse vluchten naar Tsjechische Republiek en terug door Duitsland, het rijden door de stad, provinciale wegen, routes van snelwegen, autowegen, de bergen, valleien, velden, dorpen, ZONDER BESCHADIGIGNGEN OVERAL! ! Ik heb ermaa al 30 000 km gedaan. Ik wil geen andere band!

Winterbanden Uniroyal

opona Winterbanden Uniroyal MS Plus 77

zeker aan te raden
Beoordeling: 5,0 11111

Laat ik beginnen met het te zeggen dat ik op een of andere manier gebruik maak van deze banden sinds november 2014, de auto Skoda Felicia Combi 1.6 stalen wielen, diameter 13. Na het lezen van informatie en gebruikende vrienden besloot ik om deze Uniroyal banden te kopen. Ik was niet teleurgesteld :) Ik rijd meestal in de stad en soms ook op de weg. Ik heb meer gematigde rijstijl. Ik veranderde Barum Debica winterbanden op deze banden en ik weet niet meer wat glijden in de bochten of kantelen is. Ik kan met een auto met twee kleine kinderen achteraan rijden en ik merk geen problemen, rijdend met de auto meer dan 100 km / h. Houden ze vast aan het asfalt alsof ze geplaakt zijn, rij ik met een snelheid van 80-90km, is dit ook voor hen geen enkel probleem en er is geen vervelend geluid te horen. Op het natte weg is het prima, het is echt moeilijk om de auto te laten vallen in de hoeken. de banden voeren de water af als een gek. De winter is vrij zwak geweest dit jaar, maar geen probleem dat ik liet mijn Skoda op de sneeuwlaag en ik had geen probleem om te rijden of parkeren op de plaatsen waar het sneeuw tot de bumper laag. Grote regen of sneeuw is geen probleem. In slush hopuden die ook ideaal aan de grond. Grijpen goed in de sneeuw. Mijn collega hadie ook onder zijn BMW, hij was ook tevreden. Ik kan ze positief beoordelen, want ik rij veel soms langere soms kortere ritten, maar ik had ook paar zware remmen situaties (zonder ABS), en ik besefte dat ze goed worden gedrukt op de wielen tijdens het rijden. Geluid was eerste week iets harder, maar het is normaal vind ik, nu kan ik geen geluiden meer horen. Het rijcomfort is uitstekend, eliminatie van ongelijkheiden is echt perfect :) Deze banden zal ik zeker aanbevelen aan min andere vrienden. Nu voor de zomer zal ik ook zeker het merk met aan paraplu kiezen  :)

opona Winterbanden Uniroyal MS Plus 66

Zeer zeer solide
Beoordeling: 4,4 111140

Het zal waarschijnlijk vierde winter zijn en loopvlak verrassend heeft nog 6 mm. Uniroyal MS Plus 66 zijn goede banden, zowel in extreme bergachtige omstandigheden: opritten, ijzige parkeerplaatsen, afwijkingen van verse sneeuw - evenals in de stad. In de stad is er geen probleem met het parkeren bijna overal, zelfs vooraan in het diepste sneeuwjacht - Ik vertrek altijd zonder probleem. Echt mooi verwijderen die water altijd of in omstandigheden van de herfst en voorlente vervullen hun rol zeer goed. eens was ik in de Tsjechische bergen en ik reed (niet zo legaal) door een smalle besneeuwde brugje, waar ooit een parkeerplaats was en het was de dichtstbijzijnde skilift. Na het oversteken van de brug met moeizaam, maar zeer zeker en zonder te stoppen, dan getrokken naar boven in de verse sneeuw die de oude gladde ijs gehouden - je krijgt het idee dat de meest verraderlijke en gladde type. Ik ga en ik ben verbaasd dat er geen remsporen zijn. Eindelijk bereikte ik. In de plaats waar ik parkeerde was momenteel alleen de huur en ski-service. Bij de dienst werd Subaru Impreza, weet je wat een trekkracht :) Deze man vloog als een gebroeid en zeer verbaasd dat ik er was helemaal omdat ik raakte gewreven sneeuw, toonde iets op zijn auto en keek mijn banden. Geen ketens. Alleen Uniroyal MS Plus 66 en het was de derde winter die ik met deze band rijd! Echt geweldig bandje voor weinig geld. Ik zou die aanraden met een zuiver geweten!

Gemiddeld banden beoordeling: 3,80 gebaseerd op 7448 Reviews

Modellen van banden Uniroyal

Alle banden van merk Uniroyal zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Uniroyal winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Check onze aanbod van de zomerbanden Uniroyal. Deze banden worden tussen lente en herfst gebruikt. Kies de beste zomerband voor uw auto Uniroyal.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden Uniroyal. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto Uniroyal.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Uniroyal. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Uniroyal.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Uniroyal all season banden. Elke band van Uniroyal wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.