Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Uniroyal RainExpert

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Uniroyal
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
104 / st.
Kopen
4,4
Review: Goed 111140 612 reviews

Uniroyal RainExpert beschrijving

De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

Uniroyal RainExpert beoordeling

Resume: 4,4 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 612 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111110 4,1
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111120 4,2
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111150 4,5

612 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 233 mensen
 • 4 352 mensen
 • 3 24 mensen
 • 2 2 mensen
 • 1 1 mensen

97% gebruikers recommanderen deze band

97%

Informatie over banden worden verzameld voor 4423 dagen. In deze periode hebben we verzameld 612 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 5690000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: natte oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van slechts binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: bthehutt

  Maat: 185/65 R14

  Review: 4,2 111120
  Als je een set van "uniroyalek" buy niet geloven in hun speciale eigenschappen. Genoeg droge zomer ook de ontwikkeling van de vleugels is toegestaan, maar toonde aan dat droge omstandigheden zijn zeer goede banden. Misschien een beetje luidruchtig, maar zeer fatsoenlijk houden Ford Focus op de weg. Ook in occasionele rit door de woestijn en diepe (en modderige) aan de groeven van tractoren tijdens een van de zomer uitjes geen oneer "uniroyalkom" (misschien omdat ze zijn zonder de hulp van de trekker) zijn geweest. Met de komst van de herfst heb ik nu meer kans om te waarderen wat deze band is ontwikkeld. Natte gedrag is vergelijkbaar - zoniet dezelfde - droog om te drogen. Verkorten de remweg van een paar centimeter, is zeer belangrijk bij het rijden in de regen in de stad, en bewegen zonder glijden van de band sterker naar beneden het gas is puur plezier. Laten we eens kijken hoe de situatie zich volgend seizoen zal zijn, en als de hogere therapietrouw heeft geen invloed op de duurzaamheid van de band. Tot nu toe, dit is de band voor mij dat het bijzonder zou aanraden degenen die willen verhogen rijveiligheid in de regen, en niet wilt een fortuin te besteden aan dure banden toonaangevende fabrikanten

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Piotr

  Maat: 205/65 R15

  Review: 4,5 111150
  De band werkt goed in de regen en vocht. Plassen is geen probleem - luister maar eens naar het geluid van water in het zwembad is diep. De band presteert goed in droge omstandigheden. Zeer zachte band. veel comfort voor onze hobbelige wegen aangeboden. Een gewoonte is een gedrag dat snel kan worden verholpen band bochten. De werken van banden en ander geluid. Het grote gevaar is bij het overstappen naar winterbanden. Dan de schijnbare afstand tussen de banden en winterbanden. De bestuurder is nog steeds niet gewend aan de high-tractie banden en rijden de slechtste prestatie winterbanden krijgt in de natte slip herfst en winter weg. Voor een seizoen geplaagd door Uniroyalach ~ 12.000 km. Vroeger had ik Fulda Carat Progresso en waren veel meer glad (maar ze waren te oud). Vroeger had ik een Dębica Passio (in een andere samocodzie), maar het was een totale mislukking. Ik had ook de mogelijkheid om te rijden ~ 2000 km op spaartegoeden Michelin Energy. Drogen Michelin waren vergelijkbaar met Uniroyali. Echter, de Michelin regen te glijden tijdens het rijden op een rechte weg (met kuilen en plassen) naar ~ 130 kmh Aan de positieve kant is de gunstige aanschafprijs van banden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Sumik

  Maat: 155/65 R13

  Review: 4,6 111160
  Ik Seicento 1.1 Uniroyal 55 km + is een kleine auto, wendbaar en levendig speelgoed. Elke dag, die ongeveer 60 km in de stad en langs de route. Verzending vaak nodig zijn voor een snelle beweging. band rustig, zeer goed te verwijderen water. Geen probleem met de auto zwemmen in het grootste "overspoeld" grooves. Zoals voor grip op nat wegdek nauwelijks merkt het verschil in vergelijking met drogen. Uit nieuwsgierigheid, toen ik de controle verliezen hun greep in de snelle bochten, en ik denk niet dat deze limiet wordt verschoven tot nu toe in vergelijking met de vorige banden (Debica). Als slippen optreedt dan wordt gecontroleerd. Ik ben niet zo gelukkig als verrast! ABS remsysteem met niet zoiets als plotseling het wiel slot. Ik raad deze banden met een schoon geweten en ik denk niet dat het betekent dat het kopen van een duurdere premium band. Ik heb 2 family car (meer dan 240 km) en ik vraag me af over het kopen van Uniroyali voor volgend seizoen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: driver

  Maat: 175/65 R14

  Review: 4,0 11110
  band kocht in oktober 2013 als gevolg van de hierboven wybulenia. Ik leidde je tot nu toe ongeveer 10 duizend kilometer. Zij is actief in het land, waar soms naar het asfalt op de onverharde wegen, zoals de toegang tot de velden, enz. Verwijderen Banden kan veilig aanraden voor mensen zoals ik niet uitgeven tienduizenden kilometers per jaar. Consumptie is de belangrijkste nadeel. Zeker niet een wandeling in de verte als voorheen (Goodyear). Dit komt door zeer zacht verbinding die overeenkomt me alleen lage jaarkaarten. Als het gaat om het houden op een droge ondergrond het zich gedraagt ​​zoals het hoort, dus de meeste nieuwe banden. In een natte goed, veel beter dan de Goodyearach (maar ook als gevolg van eerdere helaas had al bijna zeven jaar, ondanks de matige slijtage). Tot slot, ik kan gerust deze band aan te bevelen. Echter, als je rijdt een tiental kilometers Het is een jaar aan te raden om te kiezen één duurt ongeveer 2-3 jaar na het veranderen mix.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: ptakojr

  Maat: 155/65 R13

  Review: 4,0 11110
  Ik overgestapt naar 11 jaar GoodYearów die onmogelijk uit te voeren waren. Zij waren echter een groot nadeel, ze verdomd hard (op een droge pomp) en verdomd glad bij nat waren (op basis van verdienste had drie klokken). Ik besloot om te veranderen naar iets lubnego regens en de beslissing viel op de Uniroyal RainExpert. De mensen in mijn auto helemaal voorspelbaar, schaatsen te accelereren, remmen en scherpe bochten kan worden gevoeld voordat het te laat is. De harde banden breken tractie komt plotseling en meestal met slechte resultaten. De RainExpertach kan een lichte zwemmen in strakke manoeuvres voelen, maar na een zachte band en het moet zijn. In ruil daarvoor heb ik meer vertrouwen, vooral in natte, vieze, of de manier waarop in de ochtend en ik ga een beetje langzamer :) Ik weet niet hoe zich te gedragen in een auto, maar Seiczaka en kinderen graag te vinden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Uniroyal RainExpert maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
175/65 R15 84 H 104 Kopen
175/80 R14 88 H 84 Kopen
175/80 R14 88 H 67 Kopen
185/70 R14 88 H 85 Kopen
185/70 R14 88 H 69 Kopen
195/70 R14 91 H 78 Kopen
195/70 R14 91 H 99 Kopen
205/65 R15 94 H 121 Kopen
205/65 R15 94 V 124 Kopen
245/65 R17 107 H 108 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Uniroyal RainExpert test

2013 test Auto Bild in de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende