Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Uniroyal RainExpert 3

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Uniroyal
Seizoen:
Zomerbanden
Label:
D B B 70 dB
Meer
Aantal:
56 / st.
Kopen
4,5
Review: Aanbevelingswaardig 455 reviews

Uniroyal RainExpert 3 beschrijving

Uniroyal RainExpert 3 is een zomerband voor personenauto's. De band behoort tot het middensegment en biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij het asymmetrische loopvlak is de auto stabiel op elk type wegdek.

Akwaplanacja

Aquaplaning:

De RainExpert 3 gedraagt zich perfect in de regen dankzij de Shark Skin-technologie met langere groeven en een innovatieve constructie van het loopvlak. Door deze oplossing ontstaat er minder turbulentie tijdens waterdoorstroom waardoor water snel kan worden afgevoerd. Dit biedt de bestuurder betere controle over het voertuig op nat wegdek en betere bescherming tegen aquaplaning.

RainExpert 3

Grip:

RainExpert 3 onderscheidt zich van de concurrentie door het asymmetrische loopvlak dat optimale waterafvoer en perfecte grip op nat wegdek biedt. Het zekere gedrag in bochten en de perfecte grip zijn het resultaat vande verstevigde dwarslopende grote schouder van de band. In overeenstemming met de Europese classificatie voor grip op nat wegdek, heeft Rain Expert 3 de hoogste beoordeling gekregen - klasse A.

Oszczednosc paliwa

Brandstofbesparing:

Door het ontwerp van het loopvlak van de band is het contact van de band met de weg geoptimaliseerd, wat leidt tot lagere wrijvingskrachten en een lagere rolweerstand op elk wegdek. Wat is het voordeel hiervan voor de gebruiker van de auto? De band verbruikt minder energie voor het behoud van een vaste draaisnelheid in de rechte lijn, en dat zorgt voor een lager brandstofverbruik.


Logo Uniroyal

Uniroyal is een bandenproducent die zeer goed aangeschreven staat onder bestuurders die op zoek zijn naar modellen met stabiele grip op nat wegdek. Sinds de eerste band van Uniroyal op de markt gebracht is, tonen tests aan dat deze de beste oplossing is voor regen. Het merk Uniroyal vergaart ook prestige omdat het tot een van de grootste bandenproducenten ter wereld behoort - het Duitse Continental.

Uniroyal RainExpert 3 beoordeling

Resume: 4,5 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 455 reviews

aanbevelingswaardig
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,1
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,2
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,6

455 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 243 mensen
 • 4 202 mensen
 • 3 6 mensen
 • 2 4 mensen
 • 1 0 mensen

97% gebruikers recommanderen deze band

97%

Informatie over banden worden verzameld voor 2822 dagen. In deze periode hebben we verzameld 455 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 3530000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: natte oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,4
  Uniroyal RainExpert 3 heb ik sinds 1 seizoen (maat 195/65 R15 91 H). Samen heb ik ongeveer 7000km megereden (meestal in de stad, soms langere routes tijdens de zomer). Op een droog en nat hebben de banden uitstekende grip. De geluidsniveau is niet zo hoog, onder 120km/u zijn de banden rustig, boven 130km/u is er een kleine geluid te horen. De uitstraling is voor mij niet zo belangrijk maar in dit geval kan ik niet klagen. De band ziet er zeer sportief uit. Maar volgens mij moet de band gewoon veilig zijn. Na 7000km is de slijtage bijna onmerkbaar. Ik ben zeer positief verbaasd. Na 1 seizoen kan ik zeker niet klagen. De banden presteren uitstekend tijdens alle omstandigheden. In vergelijking tot andere modellen die ik had moet ik zeggen dat de banden zeer goede eigeschappen bieden en er is geen reden om te klagen. Wat betreft de slijtage heb ik niets opgemerkt. De banden zijn zeer duurzaam en werstand tegen mechanische schaden. Na zo’n grote distance is dat zeker een groot voordeel. Kortom kan ik Uniroyal RainExpert 3 aan iedereen rustig aanbevelen. De banden zijn perfect voor familieauto als je veiligheid en comfort waardeert. Ze zullen u nooit fallen. Ik kan rustig aan iedereen aanrade. Perfecte prijs – kwaliteitverhouding. TOP.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 6 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 155/80 R13

  Review: 4,8
  Ik heb een oude Toyota Yaris van 1999, binnen een maand rijd ik ongeveer 1.500km mee, gematigde snelheid 60-110km/u. Dat zijn de beste banden die ik ooit heb gehad. Voor Uniroyal RainExpert 3 had ik enkele sets van andere merken maar die zijn de best. Voor mij persoonlijk is de grip op een nat van grootste belang. Ik heb een kleine lichte auto dus soms is het moeilijk om de auto in scherpe bochten onder controle te houden. Met Uniroyal RainExpert 3 voel ik me veiliger. Eerst heb ik zomerbanden gekocht en getest daarom twijfel ik er niet aan dat ik een winterset van Uniroyal bestel. Tijdens de winter ontdanks bevroren wegdek hebben de banden uitstekende grip en blijven stabiel zelfs bij hogere snelheden. Dus kortom kan ik Uniroyal RainExpert 3 aan iedereen aanbevelen. De banden beiden uitstekende prestaties in alle omstandigheden. Bijzonder op een nat hebben ze uitstekende grip zelfs bij zeer hoge snelheden. De banden zijn zeer duurzaam. Ik kan Uniroyal RainExpert 3 rustig aan iedereen aanraden! Voor mij de beste keuze.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 4 Nee 2

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/70 R15

  Review: 4,9
  Mijn Forester met Uniroyal RainExpert 3 is ene volmaakte fusie. Samen met een vierwielaandrijving geven ze perfecte gevoel van veiligheid. Veiligheid van mijn gezin is voor mij de belangrijkste ding. Met die banden voel ik me veilig en zeker zelfs bij zeer moeilijke situaties. Bovendien heeft me de prijs zeer positief verbaasd. De remprestaties op deze banden zijn uitstekend, zelf bij noodremmen heeft de auto geen probleem met stabiliteit. In natte omstandigheden presteren de banden voortreffelijk, het water wordt efficient afgevoerd en er is geen sprake over het slippen. Op een droog maken de banden geen lawaai, ze zijn echt rustig waardoor de rijcomfort is steeds beter. Ik heb een grote ervaring met autobanden en in vergelijking tot Michelin of Continental hebben de banden bijna dezelfde eigenschappen maar de prijs is even beter. Kortom heeft me Uniroyal RainExpert 3 nog nooit gefaald. Ik ben zeer tevreden met die banden en ik zou nooit andere kopen. Uitstekende prestaties op verschillende omstandigheden. Gewoon top!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 2 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 175/65 R14

  Review: 4,4
  Zeer goede banden. Ideaal voor kleine, lichtgewicht hatchbacks. Het verschil is zeker te zien bij het rijden in hevige regenval of op modderige, onverharde wegen. Ze houden zich goed vast in bochten, ongeacht de conditie van het oppervlak. Het geluid is vergelijkbaar met dat van andere banden en verstoort de rit niet. Ook de verbranding blijft nagenoeg onveranderd. Ze dempen goed de oneffenheden van de weg, die ik elke dag tegenkom (vooral de weg op het platteland die niet door het bos is opgebouwd). Ik kan bandenslijtage moeilijk beoordelen - ik heb te weinig gedaan met mijn banden. Het profiel verdient een groot pluspunt, maar het uiterlijk is waarschijnlijk het minst belangrijke element van de band in vergelijking met veiligheid, comfort of verbranding. Kortom, ik beveel het aan, vooral voor mensen die zich voornamelijk buiten de stad verplaatsen en die zich zeker willen voelen op de weg, ongeacht het weer. Temeer daar de prijs van banden niet te hoog is.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 2 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,5
  Toen ik de banden kochtte hadden ze niet zo veel reviews. Voordelen - ze zien er mooi uit, ze hebben een zeer diepe loopvlak, ze presteren uitstekend op een nat. De prijs is redelijk, de rijcomfort is ook goed. Nadelen - geluidsniveau, de banden maken een herrie zelfs bij het nemen van de zachte bochten (ze zijn zelfs luider dan winterbanden). Duurzaamheid - de banden slijten zeer snel. Ik zorg altijd voor een goede bandenspanning, maar die banden na ongeveer 14km zijn in 80% gesleten. :/ Mijn rijstijl is rustig, meestal lange routes en snelwegen. Als iemand niet zo veel rijdt dan kan hij op die banden 2-3 jaar doen, anders kan jij maar 1 seizoen op die banden rijden. Denk goed na voordat u deze banden kiest, want dit merk heeft een zeer goede marketing (sharkskin enz...). Over het algemeen zou ik bevelen, maar aan die bestuurders die niet zo veel met auto rijde. ;)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 2 Nee 0

Reviews per pagina:

Uniroyal RainExpert 3 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
D | B | B 70 dB
175/65 R14 82 H 88 Kopen
C | A | B 72 dB
215/60 R17 96 V 134 Kopen
C | A | B 71 dB
235/60 R16 100 V 118 Kopen
D | B | B 70 dB
135/80 R13 70 T 56 Kopen
D | B | B 70 dB
135/80 R13 70 T 57 Kopen
D | B | B 70 dB
145/70 R13 71 T 58 Kopen
D | B | B 70 dB
145/70 R13 71 T 54 Kopen
D | B | B 70 dB
145/80 R13 75 T 57 Kopen
D | B | B 70 dB
155/65 R13 73 T 60 Kopen
D | B | B 70 dB
155/70 R13 75 T 51 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand D REMWEG OP NAT WEDGEK B
Kod QR

Uniroyal

3627590000

135/80 R13 70 T

C1

70

 • Uniroyal
 • RainExpert 3
 • 135/80 R13
 • 70
 • T
 • D
 • B
 • B
 • 70 dB
 • Nee
 • Nee
 • SL
Produktinformatieblad

Uniroyal RainExpert 3 test

2018 test Auto Bild in de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende