Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Uniroyal MS Plus 77

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Uniroyal
Seizoen:
Winterbanden
Label:
E C B 71 dB
Meer
Aantal:
61 / st.
Kopen
4,3
Review: Goed 569 reviews

Uniroyal MS Plus 77 beschrijving

3PMSF De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Type: winterband.

Klasse: midden - voortreffelijke kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Bestemming: personenauto’s.

Loopvlakprofiel: directioneel - perfecte waterafvoer van de bovenkant van een band.

Maat: van 13 tot 19 inch.MS Plus 77 is een fantastische keuze voor de winter. Deze banden kunnen gemonteerd worden op elke auto die op besneeuwde en ijzige wegdekken moet rijden. Uniroyal is beroemd voor zijn regenbanden, en MS Plus 77 heeft ook een speciaal ontworpen loopvlakprofiel. Dat garandeert zekere en comfortabele rit onder moeilijke omstandigheden. Deze band behoort tot de medium klasse die door de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit gekenmerkt is.czoo opony

Rijden: de rit wordt veiliger op natte wegdekken.

Een speciaal rubbermengsel met silica is ontworpen voor natte, besneeuwde en ijzige wegen. Het poreuze oppervlak van de band en grote blokken garanderen een zekere en stabiele rit, ook in de bochten. Daardoor is het grip van de auto verbeterd en de rit wordt plezieriger.

schemat ochrony przed akwaplaningiem

Bescherming tegen aquaplaning: een verminderd risico van aquaplaning.

De veiligheid op een nat wegdek is verbeterd door een vermeerderd contactoppervlak.

Het loopvlakprofiel is uitgerust in brede kanalen, daardoor is de waterafvoer verbeterd en het risico van aquaplaning verminderd.

schemat przyczepnoci opony na mokrej nawierzchni

Grip: kortere remweg en merkbare verbetering van de grip op nat wegdek.

MS Plus 77 is uitgerust met kleine groeven en balken die de band pruiken maar ook rijveiligheid in de regen verbeteren. Bestuurbaarheid en rijcomfort zijn aanzienlijk verbeterd. Het water wordt snel en efficiënt afgevoerd van de bovenkant van de band, wat een garantie van betere grip en kortere remweg is.Informatie over de producent: Uniroyal is sinds 1979 een deel van het Continental concern. Na deze fusie begon Uniroyal uitsluitend banden te produceren. In 1992 werd de eerste band van Uniroyal met een directioneel loopvlakprofiel ontworpen. Dit profiel presteert beter op nat wegdek door de uitstekende waterafvoer en bescherming tegen aquaplaning. De projecten van Uniroyal gaven in de volgende jaren goede resultaten in professionele testen en won de tevredenheid van bestuurders.

Uniroyal MS Plus 77 beoordeling

Resume: 4,3 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 569 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,2
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,2
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,4

569 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 209 mensen
 • 4 337 mensen
 • 3 22 mensen
 • 2 1 mensen
 • 1 0 mensen

96% gebruikers recommanderen deze band

96%

Informatie over banden worden verzameld voor 3348 dagen. In deze periode hebben we verzameld 569 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 4171000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: natte oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 165/70 R13

  Review: 5,0
  Laat ik beginnen met het te zeggen dat ik op een of andere manier gebruik maak van deze banden sinds november 2014, de auto Skoda Felicia Combi 1.6 stalen wielen, diameter 13. Na het lezen van informatie en gebruikende vrienden besloot ik om deze Uniroyal banden te kopen. Ik was niet teleurgesteld :) Ik rijd meestal in de stad en soms ook op de weg. Ik heb meer gematigde rijstijl. Ik veranderde Barum Debica winterbanden op deze banden en ik weet niet meer wat glijden in de bochten of kantelen is. Ik kan met een auto met twee kleine kinderen achteraan rijden en ik merk geen problemen, rijdend met de auto meer dan 100 km / h. Houden ze vast aan het asfalt alsof ze geplaakt zijn, rij ik met een snelheid van 80-90km, is dit ook voor hen geen enkel probleem en er is geen vervelend geluid te horen. Op het natte weg is het prima, het is echt moeilijk om de auto te laten vallen in de hoeken. de banden voeren de water af als een gek. De winter is vrij zwak geweest dit jaar, maar geen probleem dat ik liet mijn Skoda op de sneeuwlaag en ik had geen probleem om te rijden of parkeren op de plaatsen waar het sneeuw tot de bumper laag. Grote regen of sneeuw is geen probleem. In slush hopuden die ook ideaal aan de grond. Grijpen goed in de sneeuw. Mijn collega hadie ook onder zijn BMW, hij was ook tevreden. Ik kan ze positief beoordelen, want ik rij veel soms langere soms kortere ritten, maar ik had ook paar zware remmen situaties (zonder ABS), en ik besefte dat ze goed worden gedrukt op de wielen tijdens het rijden. Geluid was eerste week iets harder, maar het is normaal vind ik, nu kan ik geen geluiden meer horen. Het rijcomfort is uitstekend, eliminatie van ongelijkheiden is echt perfect :) Deze banden zal ik zeker aanbevelen aan min andere vrienden. Nu voor de zomer zal ik ook zeker het merk met aan paraplu kiezen  :)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 2 Nee 1

 • een mening buiten NL

  Maat: 165/70 R13

  Review: 4,3
  Hallo, mijn vrouw gebruikt ze onder haar auto om te gaan werken, ik heb eigenlijk paar keer haar auto geleend en kan maar een korte opinie geven. In mijn opinie zijn die voor mijn vrouw zeker genoeg voor zo’n korte ritten. Ik ben de bestuurder die 1.000.000 kilometers doet en natuurlijk kan ik iets hierover zeggen. Over het algemeen zijn de banden mooi en hebben een stoer uiterlijk, maar zijn in Roemenië geproduceerd maar wees niet bang, de banden zijn van hoge kwaliteit. De eerste indruk kan ik veronderstellen dat ze erg zacht zijn. Maar je “vliegt” niet. Ze elimineren super de ongelijkheiden. Helaas zijn er ook een beetje luid (maar niet te luid). Je hoort telkens iets tijdens het rijden op bijna elk snelheid. Ze hebben een zeer goede profiel en vervolgens hoor je hoe het loopvlak in het asfalt blijft bijten. Hetzelfde geldt voor super-natte omstandigheden. de drainage dint ik deftig en zoals het hoort daarom is die zo goed voor in de regen. Ik was niet in het storm aant rijen maar ik denk dat het wel heel goed komt. over het algemeen nat – super, na het inrijden in een kleine plas gaat je letterlijk horen hoe het water afgevoerd wordt. Kortom, voor dat geld dat ik ze gerust aanraden !!! Ze zijn zeer goed en voor normale prijs.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 1

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/60 R16

  Review: 3,8
  Uniroyal MS Plus 77 heb ik al een paar maanden en ik ben erg blij met deze bandtjes. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Het gedraagt zich goed in de bochten maar je moet wennen aan het feit dat de banden zacht zijn zoals ook mij voorgangers hebben geschreven. De eerste indruk is echt misleidend, omdat de band voelt erg zacht maar in de werkelijkheid is ze zeer stabiel en voorspelbaar in zijn gedrag. Deze zijn directionele banden dus het rijden op de natte wegdekken is goed zoals op de sneeuw of op modder. De band heeft het rubbermengsel dat ongelijkheid goed bij gematigde snelheden (tot 100km) dempt en het is dan rustig. Boven 100 km laat het lawaai van de banden een beetje te wensen over. Als het over rolweerstand en het brandstofverbruik van Uniroyal MS Plus 77 gaat ... met temperaturen rond -5 tot 0 ° merkte ik een lichte daling van het brandstofverbruik en dat wordt bevestigd door het feit dat bij hogere temperatuur band kleeft aan de weg en heeft een hogere rolweerstand). Tot slot zou ik aanraden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 6 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 225/55 R17

  Review: 4,3
  Op het eerst moment vroeg ik me af wat er met de auto gaande was maar ik heb gehoord dat iedereen zoiets voelt als hij winterbanden begint te gebruiken dus dat is normaal met Uniroyal MS Plus 77. De banden zijn zacht en dat voelt je jij alleen maar aan het begin. Maar na de eerste 100 km ben ik dit gewend. Dus dat alleen maar over de nadelen. Bandjes zijn relatief rustig, geen grote lawaai zoals bij andere winterbanden. Ze voeren het water geweldig af en dat is voor mij van belang. Grip zeer goed. Het loopvlak is een beetje agressief en zelfs bijt het de sneeuw als een gek! Sneeuw wordt onmiddellijk afgevoerd. Deze band is roofzuchtig. Hoewel er meer sneeuw dit jaar in Egypte was maar ik kan iets over de slijtage ook schrijven - onzichtbaar!Daar is geen verschil te zien tussen de nieuwe band en die waarmee ik zoveel heb gereden. Ik zou Uniroyal MS Plus 77 aanraden. Ik woon in het bergachtig terrein reis door heel Europa.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 4 Nee 1

 • een mening buiten NL

  Maat: 175/70 R13

  Review: 4,6
  Na een goede rij-impressies van vorig seizoen met MS Plus 6 (2 stuks) kocht ik nu nog eens 2 MS Plus 77. Het eerste dat springt is de verschijning is dat het profiel is zeer verschillend dan de andere winterbanden - dynamisch en sportiev. Maar toch het belangrijkste zijn de eigenschappen. Hoewel deze winter hadden wij niet te veel sneeuw, ijs , deze banden hebben toch geslaagd in dergelijke omstandigheden. Bij het parkeren in de zachte sneeuw geen probleem ook voor het verlaten van mijn parkeerplaats. Op het ijs is wel bekend dat enkel de punten of kettingen helpen, maar voorzichtig, kunnen wij enige controle over de auto winnen. modder mooi en natte en sneeuw ook super, in droge omstandigheden band gaat niet te gemakkelijk vanuit zijn weg vallen . Hetzelfde geldt bij het remmen. Ik vind dat deze banden doen echt een geweldige job.. Algemeen zou ik deze banden evenals MS Plus 6 aanraden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 2 Nee 0

Reviews per pagina:

Uniroyal MS Plus 77 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
D | C | B 72 dB |
225/45 R17 91 H 129 Kopen
E | C | B 71 dB |
145/70 R13 71 T 61 Kopen
E | C | B 71 dB |
145/70 R13 71 T 50 Kopen
F | C | 71 dB
165/60 R14 75 T 93 Kopen
E | C | B 73 dB |
185/55 R14 80 T 94 Kopen
E | C | B 73 dB |
185/55 R14 80 T 80 Kopen
E | C | B 72 dB
195/60 R15 88 T 68 Kopen
D | C | B 72 dB |
225/45 R17 91 H 100 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand E REMWEG OP NAT WEDGEK C
Kod QR

Uniroyal

3650040000

145/70 R13 71 T

C1

71

 • Uniroyal
 • MS Plus 77
 • 145/70 R13
 • 71
 • T
 • E
 • C
 • B
 • 71 dB
 • Ja
 • Nee
 • SL
Produktinformatieblad

Uniroyal MS Plus 77 test

2021 test Auto Bild in de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild in de maat: 225/55 R17 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild Allrad in de maat: 225/55 R17 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild Sportcars in de maat: 255/35 R19 2. plaats beoordeling: goed
test Auto Bild in de maat: 225/50 R17 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Zeitung in de maat: 215/65 R16 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 215/65 R16 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 215/65 R16 beoordeling: aanbevolen
test ADAC in de maat: 225/45 R17 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild in de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende
test TCS in de maat: 185/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 225/45 R17 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild in de maat: 185/60 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ADAC in de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende